Όταν το 2015 πρώην υπουργός ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ ότι το ΙΣΛΑΜ ετοιμάζεται να ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ τη Δύση…

 


Στις 20 Νοεμβρίου 2015 ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος είχε βρεθεί καλεσμένος της Πόπης Τσαπανίδου, όπου μίλησε για το προσφυγικό και τον κίνδυνο που
ελοχεύει για τη Δύση λόγω του ισλάμ.

Ο κ. Ανδριανόπουλος μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι η Ευρώπη και η Δύση έχουν σοβαρό πρόβλημα διότι «η Ευρώπη τα κρίνει όλα μέσα από τις δικές της αξίες. Εμείς έχουμε εγκαταλείψει την κυριαρχία της θρησκείας εδώ και κάποιους αιώνες, έχουμε περάσει διαφωτισμό, έχουμε μια αξιακή λογική που λέει ανοχή του διαφορετικού, ανοχή της αντίθετης γνώμης, και πάμε να ερμηνεύσουμε άλλους λαούς κι άλλους πολιτισμούς με αυτή τη λογική. Δεν γίνεται! Γιατί αυτοί λειτουργούν διαφορετικά».
Μάλιστα αναρωτήθηκε γιατί οι βάρκες είναι γεμάτες με άνδρες κι όχι γυναικόπαιδα, για να απαντήσει ότι αυτό είναι εντολή του Κορανίου, ώστε το Ισλάμ να κατακτήσει ολόκληρο τον κόσμο. Φυσικά η κ. Τσαπανίδου έσπευσε να πει ότι «αυτό είναι μια ερμηνεία» για απαντήσει ο κ. Ανδριανόπουλος ότι «όχι, είναι η πραγματικότητα».

Δείτε την εξαιρετική συνέντευξη του Ανδρέα Ανδριανόπουλου, όπου ξεκαθάρισε τα πράγματα, για όσους βεβαίως μπορούν να ακούσουν και να κατανοήσουν:














ΠΗΓΗ











Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις