Η άγνωστη αιτία, που οδήγησε τον Τραμπ, να επιτεθεί στην Κίνα




Οι μικροπολιτικές και  ιδεολογικές σκοπιμότητες των Δημοκρατικών (Αντιπολίτευση ΗΠΑ), εδώ και χρόνια, έχουν οδηγήσει στα άκρα τις σχέσεις των ΗΠΑ με την Ρωσία. Μέχρι και σήμερα, οι ΗΠΑ
συνεχίζουν να επιβάλουν κυρώσεις στις Ρωσία, όμως υπάρχει ένα μεγάλο ΑΛΛΑ. Οι νέες κυρώσεις των ΗΠΑ κατά της Ρωσίας, που σχετίζονται με την υποτιθέμενη εμπλοκή της Μόσχας στην υπόθεση της δηλητηρίασης Σκριπάλ τέθηκαν σήμερα, Δευτέρα 27 Αυγούστου σε ισχύ.

Δεν έβαλε ο Τραμπ στο στόχαστρό του την Ρωσία. Όλα τα κάνει το βαθύ Κράτος, το οποίο ο Τραμπ προσπαθεί να ελέγξει.

Υπάρχει όμως κάτι που οι Αμερικάνοι και όχι μόνο δεν γνωρίζουν. Όλοι ασχολούνται με την Ρωσία αλλά κανένας (πλην της αμερικανικής κυβέρνησης), δεν καταλαβαίνει ότι ο μεγάλος εχθρός είναι η Κίνα.
Σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε στο RT (Russia Today), οι Κινέζοι έχουν εξαπολύσει μια συντονισμένη επίθεση προπαγάνδας και ότι ήδη έχουν καταφέρει να επηρεάσουν σημαντικά τους Αμερικάνους.

Ανησυχία προκαλεί στον Τραμπ, το εξής γεγονός:

Σύμφωνα με διάφορες αναφορές, το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins, αλλά και οι δεξαμενές σκέψης Atlantic Council, Brookings Institution και Carter Center, λαμβάνουν χρηματοδότηση απευθείας από την κινεζική κυβέρνηση.
Επίσης υπάρχουν αναφορές, ότι οι Κινέζοι μέσω των διαφόρων ιδρυμάτων τους, που υποτίθεται ότι λειτουργούν για πολιτιστικούς λόγους στις ΗΠΑ, προσπαθούν να προωθήσουν την πολιτική τους Ατζέντα.
Με λίγα λόγια, οι Κινέζοι προσπαθούν να καταλάβουν τις ΗΠΑ όχι με τα όπλα, αλλά ιδεολογικά.

Δεν είναι τυχαίο το εξής γεγονός:

Ο δημοσιογράφος Alex Jones, πολλές φορές έχει δηλώσει ότι το βαθύ Κράτος Των ΗΠΑ, έχει απλώσει τα πλοκάμια του στην Κίνα, επειδή εκλέχθηκε ο Τραμπ και πιστεύει ότι οι εταιρίες κολοσσοί που τον πολεμούν, εδράζονται στην Κίνα, ενώ είναι αμερικανικές επιχειρήσεις.
Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν , ότι η Αντιπολίτευση στις ΗΠΑ, είναι πολύ πιθανό να λαμβάνει έστω και έμμεσα στήριξη από την Κομμουνιστική Κίνα.

Επίσης δεν θα πρέπει να ξεχνάμε, ότι τα φθηνά εργατικά κινεζικά χέρια, έπληξαν την εγχώρια βιομηχανία των ΗΠΑ, την οποία προσπαθεί να τονώσει ο Τραμπ, με την επιβολή των δασμών. Επομένως, ο Τραμπ δεν τα έβαλε ούτε τυχαία, ούτε χωρίς λόγο με την Κομμουνιστική Κίνα.

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις