«Τσουνάμι» από φωνές στην Ευρώπη ζητούν τον μαζικό εμβολιασμών παιδιών




Θέμα των ημερών στη γηραιά ήπειρο είναι η...ξαφνική έξαρση νόσων όπως η ιλαρά, προσβάλλοντας σε μεγάλο βαθμό μικρά παιδιά και ευάλωτες ομάδες. Με πολλές «ξεχασμένες» νόσους να
έχουν βρεθεί σε πλήρη έξαρση εξαιτίας πολλών παραγόντων (όπως η μετανάστευση), μία μεγάλη μερίδα της επιστημονικής κοινότητας προειδοποιεί για τον ανεμβολίαστο πληθυσμό.

Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται μία διαρκής και αδιάκοπη εκστρατεία από ιατρικούς φορείς, κύριο μέλημα των οποίων είναι να ενημερώσουν τους Ευρωπαίους για τα παρακατω
  1. Τους κινδύνους του μη εμβολιασμού (κυρίως στα μικρά παιδιά)
  2. Την εξάπλωση «ξεχασμένων» ασθενειών όπως η ιλαρά, η ερυθρά κ.α.
Σύμφωνα με συστάσεις από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, έχουν σημειωθεί τουλάχιστον 37 θάνατοι και πάνω από 41.000 μολύνσεις κατά τους πρώτους έξι μήνες του τρέχοντος έτους , αριθμούς που κατά την επιστημονική κοινότητα αποτελούν ρεκόρ.
Ο Δρ Mark Muscat από το πρόγραμμα εμβολίων και ασθενειών του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας δήλωσε στο Euronews ότι ένας μεγάλος αριθμός παιδιών δεν είχε εμβολιαστεί, κάτι που υποδηλώνει πως μία μεγάλη μερίδα του πληθυσμού είναι εξαιρετικά ευάλωτη σε τέτοιου είδους ασθένειες:
«Με την πάροδο των ετών, εάν μια χώρα δεν καλύψει το 95% του πληθυσμού της με δύο δόσεις εμβολίων κατά της ιλαράς, της παρωτίτιδας και της ερυθράς (MMR), θα υπάρχει μία διαρκής συσσώρευση των ευάλωτων πληθυσμών.
Ως εκ τούτου, όταν ο ιός «χτυπά» μία…μη επαρκώς εμβολιασμένη κοινότητα , τότε εξαπλώνεται σαν πυρκαγιά και προκαλεί εστίες όπως αυτές που βλέπουμε αυτή τη στιγμή μέσα στο 2018».



Κατά την κλασσική μέθοδο που μας έχει συνηθίσει η Νέα Τάξη, όταν δεν αποδίδει επαρκώς ένα μέτρο, τότε -με την κατάλληλη βοήθεια των ΜΜΕ- διαχέεται στην κοινωνία ένα κατά το δυνατόν τεχνητό πρόβλημα (εξάπλωση ασθενειών) και αμέσως μετά παρουσιάζεται μία «σωτήρια λύση» , η οποία θα είναι και αυτή που θα δώσει τέλος στο «πρόβλημα».
Φυσικά αυτή τη «λύση στο πιάτο» δεν θα αποτελεί τίποτα περισσότερο από εκείνα τα μέτρα που στοχευμένα φέρνει κάθε φορά η Νέα Τάξη, παρουσιάζοντάς τα ως «αναγκαία» για το…καλό των ανθρώπων.
Μπορεί λοιπόν ένας υποχρεωτικός, τυφλός και μαζικός εμβολιασμός όλων των παιδιών να αποσκοπεί αποκλειστικά και ΜΟΝΟ στο καλό των ανθρώπινων κοινωνιών;









ΠΗΓΗ














Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις