Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Βουλής, παραβρέθηκε σε μια εκδήλωση η οποία σαν κύριο θέμα είχε την παρουσίαση ενός βιβλίου, στο οποίο γίνεται λόγος για την «Μακεδονική» μειονότητα που υπάρχει στην Ελλάδα...!!!



Δυστυχώς ζούμε σε μια χώρα η οποία έχει χάσει τον προσανατολισμό της.
Για την κατάσταση αυτή δεν φταίνε οι δύσκολες οικονομικές συγκυρίες. Εδώ και δεκαετίες στην χώρα μας το μόνο πράγμα που
πηγαίνει μπροστά είναι η διαφθορά των ηθών και των αξιών.

Λίγοι πολίτες αυτής της χώρας δίνουν  σημασία στην Ιστορία και στον πολιτισμό που άφησαν πίσω τους οι προγονοί μας. Σε πολλές περιπτώσεις τα θέματα που κυριαρχούν στην καθημερινότητα του κόσμου, δεν συνάδουν με το Ελεύθερο Ελληνικό πνεύμα.

Ενώ λοιπόν η χώρα αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα, οι περισσότεροι πολίτες ασχολούνται με τα διάφορα ριάλιτι που προβάλουν τα τηλεοπτικά δίκτυα. Όπως μπορεί να καταλάβει ο καθένας και η καθεμιά, αυτές οι επιλογές είναι απόλυτα καταστροφικές.

Σε όλα τα παραπάνω έρχεται να προστεθεί ο κίνδυνος που διατρέχει η χώρα σε όλα τα κρίσιμα εθνικά θέματα. Μόλις εχθές ο Πρόεδρος της Ελληνικής Βουλής, παραβρέθηκε σε μια εκδήλωση η οποία σαν κύριο θέμα είχε την παρουσίαση ενός βιβλίου, στο οποίο γίνεται λόγος για την «Μακεδονική» μειονότητα που υπάρχει στην Ελλάδα. Δεν είναι δυνατόν ο Πρόεδρος της Βουλής να νομιμοποιεί τις αξιώσεις των Σκοπιανών.



Η χώρα πλέον αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα. Βλέπουμε ότι υπάρχει μια διαρκής προσπάθεια να μας κάνουν να ξεχάσουμε την Εθνική μας ταυτότητα. Έχουμε χαθεί μέσα στην Παγκόσμια κοινωνία του τίποτα. Η Ελλάδα που κάποτε έδωσε τα φώτα της σε όλο τον κόσμο, πλέον έχει καταντήσει «ζήτουλας».

Ζούμε απλά για να ζούμε και όχι για να κάνουμε κάτι ουσιαστικό. Η προπαγάνδα της Αριστερόστροφης Παγκοσμιοποίησης, έχει πετύχει τον στόχο της. Οι περισσότεροι πολίτες ακόμα περιμένουν τον αληθινό Αριστερό ηγέτη που θα έρθει να τους σώσει.

Σε πολλά σπίτια αλλά και σε πολλά τηλεοπτικά πάνελ ακούγεται συνεχώς το ίδιο πράγμα:

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι, το παίζει Αριστερό κόμμα.

Οι δυστυχείς ακόμα δεν κατάλαβαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι Αριστερό κόμμα και ότι ακολουθεί Αριστερή πολιτική. Οι σημερινοί Έλληνες αγνοούν πολλά βασικά πράγματα τα οποία καθορίζουν την εδώ ζωή τους.

Έτσι λοιπόν φτάσαμε στο σημείο να συζητάμε για το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της Ιστορίας μας!









ΠΗΓΗ












Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις