ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΓΥΡΟΥ...!!!

Σχετική εικόνα


Οπως ειχαμε γραψει προσφατα πλησιαζει ο τελευταιος γυρος του "πυγμαχικου αγωνα" με την Ελλαδα αουτσαιντερ.Η αληθεια ειναι οτι ποτε σε ολη μας την ιστορια δεν
ειμασταν το φαβορι του αγωνα αλλα παντα κερδιζαμε.Αν υπηρχαν μπουκς τοτε θα ειχαμε χρεοκωπησει ολες τις στοιχηματικες εταιριες.
Η δευτερη αληθεια ειναι οτι σε αυτον τον τελευταιο αγωνα εχουμε φαει πολυ ξυλο...ανελεητο θα ελεγα.Μπηκαμε στον αγωνα με το θρασος και τον ψευτοτσαμπουκα του νεοελληνα αλλα ο παλιος,ο εμπειρος και με σχεδιο μας "σαπισε".
Τωρα καθομαστε στη γωνια μας κουρασμενοι και ματωμενοι περιμενοντας το καμπανακι για τον τελευταιο και σημαντικοτερο γυρο του αγωνα.Αντεξαμε με χιλια βασανα μεχρι εδω αλλα ποσο κουραγιο να εχει απομεινει.
Η τριτη πικρη αληθεια ειναι μονο δυο πραγματα εχουν απομεινει.Ειτε ανασυντασομαστε και εφαρμοζουμε ενα γρηγορο,εξυπνο και ριψοκινδυνο σχεδιο για να ανεβασουμε τις πιθανοτητες ειτε συνεχιζουμε "χυμα" και τρωμε ενα ξεγυρισμενο νοκ αουτ....!!!

Αυτο μεταφραζεται ως εξης....

Οι πληροφοριες ελεγαν οτι ο "kolotoumpas" οπως τον ονομαζουν οι ξενες εφημεριδες,Τσιπρας θα ανακοινωνε αρχες του επομενου καλοκαιριου "μουφα" εξοδο απο τα μνημονια.Επειδη ομως "στην πουτανα πουτανιες" δεν περνανε...οι Ευρωπαικη μαφια ανακοινωσε οτι τα stress-tests των Ελληνικων τραπεζων θα ξεκινησουν δυο μηνες νωριτερα απο οτι ηταν προγραμματισμενα(Ιανουαριο-Φεβρουαριο).
Αν αναλογιστουμε οτι τα αποτελεσματα κανουν συνηθως κανα εξαμηνο να βγουν  τοτε θα ανακοινωθουν τελος Μαιου....δηλαδη λιγο πριν τις αρχες του επομενου καλοκαιριου...!!!

Το πιασατε το κολπο...?

Οι πληροφοριες επισης λενε πως οι τραπεζες θα χρειαστουν 20-30 δις για ανακεφαλαιοποιηση...οποτε γιοκ "μουφα εξοδος"....οποτε νεο δανειο...οποτε νεο μνημονιο...οποτε...(εδω συμπληρωνετε οτι θελετε εσεις για να μην σας τα λεω ολα εγω)

Καταλαβατε τωρα γιατι ο mr Kolotoumpas ετοιμαζεται να μοιρασει χιλιαρικο στους συνταξιουχους?

Καταλαβατε γιατι εταξε λεφτα στους αγροτες,στους αλιεις και τους υδατοκαλλιεργητες απο την Ηπειρο?

Καταλαβατε γιατι εταξε νεους δρομους στην Ηγουμενιτα και εργα στην Ιονια οδο ωστε να παρουν το μηνυμα οι κατασκευαστες?

Γιατι οπως τονισε και ο ιδιος στην ομιλια του μονο αυτος λεει αληθεια και ολοι οι υπολλοιποι διαδιδουν "fake news"  δηλαδη οπως μετεφρασε ο ιδιος   "ψευδες ειδησεις"....!!!





SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις