Έτσι απαντούν οι Έλληνες στις απειλές της Νέας Τάξης – Σείστηκε η γη

Έτσι απαντούν οι Έλληνες στις απειλές της Νέας Τάξης – Σείστηκε η γη (ΒΙΝΤΕΟ) 


Σείστηκε ο Τόπος της Κεντρικής Πλατείας των Τρικάλων!
Οι Σπουδαστές και οι Αμαζόνες της Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών, απαντώντας, κατά κάποιον τρόπο, στις δυνάμεις πέμπτης φάλαγγας, οι οποίες
επιτίθενται σε όποιον στηρίζει τα δίκαια του Ελληνισμού, με τελευταία θύματα μάλιστα Ευέλπιδες, μπήκαν με φόρα στην Παρέλαση Τραγουδώντας βροντόφωνα το «Μακεδονία Ξακουστή !»

Ήταν τέτοια η φόρα που είχαν οι Σπουδαστές και οι Σπουδάστριες κυρίως πρωτοετείς που Κατετάγησαν στη Σχολή μόλις πριν από ένα μήνα που δεν σταμάτησαν ακόμη και με το Πέρας της Παρελάσεως!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, συνέχισαν τα Συνθήματα και το Τραγούδι κατά την επιστροφή τους στη Σχολή μέσα από τα Στενά και τους δρόμους της Πόλης με τους Κατοίκους να βγαίνουν στα Μπαλκόνια και στα πεζοδρόμια χειροκροτώντας του Μαθητές της ΣΜΥ!
Κάποιοι σίγουρα θα «έβραζαν στο ζουμί τους» κρυμμένοι στις γειτονιές των Τρικάλων, ωστόσο το μήνυμα εστάλη! Οι Έλληνες του Στρατού δεν θα μασήσουν από απειλές και επιθέσεις ορισμένων τυχάρπαστων οργάνων της Νέας Τάξης.

Αξιοσημείωτο είναι πως η Παρέλαση των Μαθητών έγινε κάτω από Βροχή αλλά δεν επηρέασε το Ηθικό των σπουδαστών και των γονιών τους! Μάλιστα, επιστρέφοντας στη Σχολή οι Σπουδαστές κατά την προσφιλή τους μέθοδο, είπαν και άλλα συνθήματα.














ΠΗΓΗ


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις