Το χρεοκοπημένο πολιτικό προσωπικό έτρεξε στα «καταφύγια» υπό το φόβο ελληνοτουρκικού πολέμου

 


Δυστυχώς σε αυτές τις κρίσιμες ώρες δεν υπάρχει εθνική ομοψυχία και ενότητα με υπαιτιότητα κυρίως ΝΔ-ΠΑΣΟΚ οι οποίοι ευθύνονται για το σημερινό χάλι των
εθνικών μας θεμάτων. Το σύνολο των πολιτικών της αντιπολίτευσης φαίνεται ότι επιθυμούν μια Ελλάδα με Ένοπλες Δυνάμεις στα «4». Είναι αυτοί που υιοθέτησαν το δόγμα της «στρατηγικής ψυχραιμίας»του Ε.Βενιζέλου και του αυτο-αφοπλισμού», το χορό των ζειμπέκικων και της παράδοσης άνευ όρων της χώρας. 
Είμαστε οι τελευταίοι που θα υπερασπιστούμε τα πεπραγμένα του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, αλλά οφείλουμε να ομολογήσουμε οτι κάποιος πρέπει να δώσει τις σωστές απαντήσεις στους ψευτόμαγκες Τούρκους. Ακόμη και αν ορισμένοι από τους πολιτικούς μας…»μύρισαν» μέχρι εδώ..
Αρκετά έκαναν την χώρα κλοτσοσκούφι με τους Τούρκους να μπαίνουν και να βγαίνουν όποτε θέλουν. Να δώσουν πράσινο φως στις Ένοπλες Δυνάμεις να κάνουν τη δουλειά τους και όσοι επιθυμούν να φύγουν από την χώρα. Γιατί οι υπηρεσίες που προσφέρουν δεν είναι καλές στο Έθνος.
Η δικιά τους στρατηγική χρεοκόπησε όπως χρεοκόπησε οικονομικά και η χώρα.
Το δύσκολα τώρα πάντως ξεκίνησαν για τον Π.Καμμένο. Αν κάνει πίσω από τις κόκκινες γραμμές και την επίδειξη ισχύος που έκανε, τότε πολιτικά εξαφανίζεται και η χώρα θα υποστεί Ίμια Νο2.
Οι Τούρκοι θα τον δοκιμάσουν στην πράξη.







ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις