Μαθήματα σατανιστών σε δημοτικά σχολεία

Οριστικό! Μαθήματα σατανιστών σε δημοτικά σχολεία - ΒΙΝΤΕΟ 

 

Ο σατανισμός εκτός από τα δημαρχεία μπαίνει και στα δημοτικά σχολεία των ΗΠΑ

Η αμερικανική εφημερίδα «The Washington Post» κάνει αναφορά στον Doug Mesner, με το επαγγελματικό
όνομα Lucien Greaves, ο οποίος αποτελεί συν-ιδρυτή και εκπρόσωπο του  Σατανιστικού «ναού», πολιτικού κόμματος «ακτιβιστών».
Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, οι σατανιστές σχεδιάζουν να διεισδύσουν στην  δημόσια  αμερικανική εκπαίδευση και να προωθήσουν τον ρεαλισμό που απορρίπτει κάθε τι υπερφυσικό.
Στην ουσία να μάθουν στα παιδιά να ταυτίζονται απόλυτα με αυτόν τον κόσμο, στον οποί σύντομα θα βασιλεύσει επίσημα ο ηγέτης τους για κάποιον καιρό.
Θέλουν να δώσουν στα παιδιά μια εναλλακτική θεώρηση από αυτή που δίνουν οι χριστιανικές ευαγγελικές οργανώσεις των ΗΠΑ. Να απορρίψουν δηλαδή τον Χριστό.

«Είναι σημαντικό να αντιληφθούν τα παιδιά ότι υπάρχουν πολλαπλές προοπτικές για όλα τα θέματα, και ότι έχουν  και άλλες επιλογές  για το πώς θα σκέφτονται», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Mesner.
Η οργάνωση των σατανιστών επιδιώκει να παρουσιάσει τις «απόψεις» του Σατανισμού   στα δημόσια αμερικανικά  δημοτικά σχολεία, μεταξύ εκείνων και το Prince George’s County.
Θα υποβληθεί μάλιστα αίτηση στους διευθυντές των σχολείων, στο όνομα της... πολυφωνίας και της θρησκευτικής ελευθερίας, ώστε να τους επιτρέψουν την είσοδο στα σχολεία το νέο ακαδημαϊκό έτος.
Η εκστρατεία θα ξεκινήσει από την  Νέα Υόρκη (Νέα Βαβυλώνα) και θα συνεχιστεί σε Βοστώνη, Γιούτα  Αριζόνα,  Μινεάπολη, Ντιτρόιτ, Σαν Χοσέ, Νέα Ορλεάνη, Πίτσμπουργκ και Φλόριντα.
Δείτε στα βίντεο πως πανηγυρίζουν:













ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις