Ο Άδωνις Γεωργιαδης «ανεβάζει» VIDEO κατά του Λαζόπουλου και ο πόλεμος καλά κρατεί…(με λιγα λογια δινει ο ενας τον αλλο)

adaosiokfo 

Μας βρίζεις που μας βρίζεις, να λες τουλάχιστον, ότι είμαι υποψήφιος βουλευτής 'Β Αθηνών. Προωθεί τον ΣΥΡΙΖΑ, με κάθε τρόπο. Νομίζει ότι μπορεί να κρίνει τους πάντες, χωρίς αυτός να κρίνεται. Τι φοβάσαι αγαπητέ Λάκη και έβγαλες έξω, τα λεφτά σου. Μας το παίζει προστάτης με εκατομμύρια στο
εξωτερικό και εκπροσωπεί το χειρότερο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας», είναι μερικές από τις φονικές ατάκες του Άδωνι για τον Λαζόπουλο...
Ο Άδωνις Γεωργιάδης με πεντάλεπτο βιντεάκι του ανέβηκε στο διαδίκτυο απαντά και αντεπιτίθεται στα όσα είπε την Τρίτη στην εκπομπή « Αλ Τσαντίρι Νιουζ» ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ανάμεσα στα όσα είπε ο κ. Γεωργιάδης αυτό που αναμφίβολα ξεχωρίζει είναι το ερώτημα που έθεσε για ακόμα μια φορά και έχει προκαλέσει αίσθηση σχετικά με την περιουσιακή κατάσταση του Λάκη Λαζόπουλου. Αυτή την φορά ο κ. Γεωργιάδης επανέλαβε:«Τι φοβάσαι αγαπητέ Λάκη και έβγαλες έξω τα λεφτά σου», απευθυνόμενος στον γνωστό κωμικό.
Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ακόμα πως ο κ. Λαζόπουλος στηρίζει το ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρο του, Αλέξη Τσίπρα, για να κερδίσει περισσότερα χρήματα.
«Μας το παίζει προστάτης με εκατομμύρια στο εξωτερικό και εκπροσωπεί το χειρότερο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας», προσθέτει.








ΠΗΓΗ
















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις