ΕΠΕIΔΗ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ...!!



Πραγματικα μου τα εχουν κανει "τουμπανο" ν ακουω καθε μερα κατι πιτουρες και κατι μανταμητσες να επιμενουν να με σωσουν.
Αυτο που ξερω εγω ειναι οτι πραγματικα αυτες ειναι οι πιο "κουραστικες" εκλογες που εχω ζησει.Ολοι οι υποψηφιοι και ολες οι υποψηφιες τρεχουν πανικοβλητοι να βγουν
βουλευτες για να τσεπωσουν το 8χιλιαρο το μηνα σε μια χωρα που ειναι παντελως διαλυμενη.Καποιοι αλλοι παλι τρεχουν να βγουν δευτερη τετραετια για να μπορεσουν ν αρπαξουν στη συνεχεια τη βουλευτικη συνταξη που ειναι δεκαπλασια απο τη βασικη ενος απλου πολιτη.
Επισης βαρεθηκα ενα σωρο μαλακες να τρεχουν πισω απο ολους αυτους ειτε για να κρατησουν τη "διορισμενη" θεσουλα τους ειτε για να "πιασουν" πορτα στην επομενη κυβερνηση.
Κουραστικα απο ενα σωρο απατεωνες δημοσκοπους που βγαζουν δημοσκοπησεις αναλογως ποιος πληρωνει...
Βαρεθηκα να βλεπω ολα αυτα τα πουλημενα παπαγαλακια στις "ειδησεις" να μας τα εχουν κανει τσουρεκια με το ποσο μας εχει σωσει ενας δωσιλογος πρωθυπουργος που κατεστρεψε τουλαχιστον 3 γενεες Ελληνων.
Επειδη με ρωτατε συνεχεια με μαιλς τι πιστευω.... Σας απαντω οτι αν υπηρχε περιπτωση οι εκλογες να αλλαξουν το συστημα τοτε να εισαστε σιγουροι οτι θα ειχαν κυρηχθει παρανομες!!!
Γιαυτο λοιπον σας δινω τα ποσοστα για να μην σας παραμυθιαζουν αλλο και δεν ξαναγραφω για εκλογες μεχρι  την κυριακη το βραδυ...

ΣΥΡΙΖΑ    36%-40%

ΝΔ    24%-28%

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  7%-9%

ΠΟΤΑΜΙ     5%-7%

ΚΚΕ  5%-7%

ΠΑΣΟΚ  4%-6%

ΑΝ.ΕΛ   3%-5%

ΚΙΔΗΣΟ  2.5%-3.5%


SINOMOSIOLOGOS
sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις