Εξελίξεις στην υπόθεση Μπάκο: Το όπλο που βρέθηκε στον Πειραιά δεν χρησιμοποιήθηκε στο Μικρολίμανο





Νέα ανατροπή στην υπόθεση με τον Αλβανό κακοποιό Άρμερ Μπάκο, μετά την βαλλιστική έρευνα. Το όπλο με το οποίο άνοιξε πυρ στο Μιρκολίμανο, δεν έχει βρεθεί ακόμα Το καλάσνικοφ που χρησιμοποίησε ο Άρμερ Μπάκο στην επίθεση στο Μικρολίμανο, όπου τραυμάτισε 15 άτομα, εξακολουθεί να ψάχνει η Αστυνομία, καθώς όπως φαίνεται από τη βαλλιστική, το όπλο που εντοπίστηκε στο λιμάνι του Πειραιά, έχει
χρησιμοποιηθεί σε άλλες επιθέσεις.
Η βαλλιστική εξέταση έδειξε, ότι το όπλο δεν είχε χρησιμοποιηθεί στο μπαρ στο Μικρολίμανο, τα ξημερώματα του Σαββάτου 22/11.
Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, με αυτό το όπλο έγιναν οι επιθέσεις στο Μεταξουργείο, όπου έπεσε νεκρός 44χρονος άνδρας, την Ομόνοια και τον Άγιο Παντελεήμονα.
Υπενθυμίζεται, ότι  το όπλο βρέθηκε τη Δευτέρα, σε βάθος 7 μέτρων στο βυθό του Μικρολίμανου, στην πύλη Ε-1 και σε απόσταση δυο μέτρων από την ακτή.
Στο σημείο καταδύθηκαν άνδρες της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών παρουσία ανδρών της ασφάλειας Αττικής και της ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά και εντόπισαν το συγκεκριμένο όπλο. Αρχικά οι έρευνες την προηγούμενη εβδομάδα είχαν γίνει στη θαλάσσια περιοχή του Μικρολίμανου χωρίς αποτέλεσμα.


ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις