H ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΣΕΞΟΥAΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ....!!!

Τη δεκατια του 60 ξεκινησε  η σεξουαλικη επανασταση και η διαλυση της οικογενειας.Ηταν ουσιαστικα ενα ακομα τρυκ της Νεας Ταξης Πραγματων ωστε να κομματιασει την
κοινωνικο ιστο εκ των εσω.
Φεμινισμός, ομοφυλοφιλία και πανσεξουαλισμος ειναι μερικες απο τις ταμπελες που ξεκινησαν να φοριουνται εκεινη την εποχη.
Φεμινισμός, η επίσημη ιδεολογία του φύλου, μεταμφιέζεται ως ένα κίνημα για τα δικαιώματα των γυναικών. Στην πραγματικότητα, ο φεμινισμός είναι μια σκληρή φάρσα, που λέει στις γυναίκες ότι τα φυσικά βιολογικά ένστικτά τους είναι "κοινωνικά κατασκευασμένα" για να τις καταπιέζουν. Ο φεμινισμός είναι η σχεδιασμένη κοινωνική μηχανική από την ελίτ για την στείρωση και των δύο φύλων. Καθιστά τις γυναίκες λιγότερο κατάλληλες για γάμο και μητρότητα, και τους άνδρες ανήμπορους να κυβερνήσουν και να θυσιαστούν για την οικογένεια. Οι Ροκφέλερ και οι Ρότσιλντ δημιούργησαν τον φεμινισμό για να δηλητηριάσουν τις σχέσεις αρσενικού – θηλυκού (διαίρει και βασίλευε.) Στόχος τους είναι μια ολοκληρωτικού τύπου παγκόσμια κυβέρνηση.
 Ομοφυλοφιλία ονομάζεται η σεξουαλική έλξη και συμπεριφορά προς άτομα του ίδιου φύλου, δηλαδή ενός άνδρα προς έναν άλλον άνδρα και μιας γυναίκας προς μια άλλη γυναίκα. Ο ομοφυλόφιλος άντρας ή γυναίκα επιθυμεί να εκφράσει τα ερωτικά του συναισθήματα, έλκεται σεξουαλικά, φαντασιώνει, λειτουργεί και αντλεί σωματική ικανοποίηση από το σύντροφο του ίδιου φύλου.
Ειναι χαρακτηριστικο οτι μεχρι το 1973 η Αμερικανικη Ψυχιατρικη εταιρια συμπεριλαμβανε την ομοφυλοφιλια ως ψυχικη διαταραχη στο διαγνωστικο εγχειριδιο της .Υστερα απο μεγαλες πιεσεις που δεχτηκε απο το αμερικανικο και καναδικο  εβραικο λομπυ...απλα εξαλειφθηκε....!!!
Πατερας της σεξουαλικης επαναστασης θεωρειται ο Sigmund Shlomo Freud (σιγκμουντ φροιντ) ο οποιος ....ηταν Εβραιος!!!
Δειτε το βιντεακι και βγαλτε μονοι σας τα συμπερασματα σας....

SINOMOSIOLOGOS
sinomosiologos.blogspot.gr 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις