Η ΣΥΓΚΆΛΥΨΗ ΤΗΣ ΒΙΤΑΜΊΝΗΣ B17


 Η βιταμίνη Β17(στην ουσια δεν ειναι βιταμινη)
αποκαλείται η αντικαρκινική βιταμίνη. Σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα & αποτρέπει την ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων στο μέλλον.

Οφέλη για την υγεία:
- πλούσια σε βιταμίνη Β17(αυγδαλινη)
- αντιγηραντικές ιδιότητες
- επιταχύνει την πέψη
- Μεταβολισμός των μπακάλων
- κατά του καρκίνου
- μειώνει τον πόνο της αρθρίτιδας
- μειώνει την υψηλή αρτηριακή πίεση
- αντιστέκεται στο κρυολόγημα και τη γρίπη
- διευκολύνει την υγεία των μαλλιών
 

 Στις περισσότερες χώρες απαγορεύεται η χρήση πικραμύγδαλων (βιταμίνη Β17) για την καταπολέμηση του καρκίνου. Καταστρέφει κυριολεκτικά τα καρκινικά κύτταρα.


Προέρχεται από τον σπόρο των βερίκοκων (Φύση) & έτσι δεν μπορεί να κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας & να μετατραπεί σε φαρμακευτική πώληση, οπότε το FDA το απαγόρευσε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΟΛΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΔΑΜΑΣΚΗΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΛΟΓΩ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΩΝ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα πικραμύγδαλα είναι η κυριότερη πηγή ένα δυο πικραμύγδαλα την φορά, έχουν τα μαγαζιά που πουλάν ξηρούς καρπούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. B 17 έχουν και τα κοινά αμύγδαλα.
    5 αμύγδαλα καθημερινά, ανάλατα και ωμά, την κάνουν την δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1ον γραφει αυγδαλινη ενς ειναι αμυγδαλινη
    2ον η Β17 δεν θεωρειται βιταμινη.Οι βιταμίνες είναι φυσικές ουσίες που χωρίς αυτές είναι αδύνατη η ζωή. Ο ανθρώπινος οργανισμός δεν μπορεί να τις συνθέσει από μόνος του και έτσι τις λαμβάνει, από την τροφή. Μια ανάγνωση οποιασδήποτε λίστας των γνωστών βιταμινών μέχρι σήμερα, θα σας το αποδείξει.
    3ον ειναι στην ουσια δηλητηριο (πικραμυγδαλο )
    4ον δεν σκοτωνει τα καρκινικα κυτταρα ΕΑΝ δεν ενεργησει ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ επανω τους .(στην περιπτωση λοιπον ενοα καρκινου μητρας , η' κατι αλλου δεν εχει εφαρμογη εκτος εαν μιλησουμε σαν διατροφικο συμπληρωμα (3-4 ανα ημερα κουκουτσια )και απο την αλλη η υπερχρηση της ενεχει κινδυνους σοβαρους νευρολογικα και οχι μονο μιας και από τη διάσπαση της παράγονται κυανιούχες ενώσεις (υδροκυάνιο), οι οποίες μπορεί να έχουν αρνητικές επιπτώσεις για τον άνθρωπο.Συγκεκριμενα η αμυγδαλίνη και η λεατρίλη(συνθετικη τησ μορφη ) δεν είναι η ίδια ουσία και αποτελούν διαφορετικές χημικές ενώσεις. Οι ενώσεις αυτές είναι τοξικές και περισσότερο θανατηφόρες αν ληφθούν από το στόμα γιατί κάποια ειδικά ένζυμα, οι γλυκοσιδάσες (beta-glucosidase) που υπάρχουν στο έντερο τις μεταβολίζουν, με αποτέλεσμα να παράγεται κυάνιο..Σε προσωπικο επιπεδο μιας και καταναλωνω πλεον προληπτικα 3-4 κοουτσια ημερησιως για 2 εβδομαδεσ κανω οφ 3 εβδομαδες και ξανα το ιδιο .Αρχισα ομως απο 1 και μετα απο 4-5 ημερες αλλο ενα και σιγα σιγα με το πρωτοκολο συνηθειας για δηλητηρια εχω φτασει και πιο ψηλα (χωρις να μπορω να πω οτι ηταν παντα ευκολο και ασφαλες αλλα βρηκα την χρυση τομη για τον δικο μου οργανισμο , παρολο που καποιεσ φορες βρεθηκα ενα βημα απο καποιο εφημερευον ).Απο την αλλη η κατανάλωση περισσοτέρων από 7-10 πυρήνων ημερησίως μπορεί να προκαλέσει, ανάλογα με την ποσότητα, από ήπια, οξεία έως και θανατηφόρο δηλητηρίαση με χαρακτηριστικά συμπτώματα τοξικότητας: κοιλιακό άλγος, ναυτία έμετοι, διάρροια ως αρχικά συμπτώματα ήπιας τοξικότητας, έως δυσκολία στην αναπνοή, μυϊκή αδυναμία, κυάνωση, καταστολή, αρρυθμίες και μεταβολική οξέωση.

    Επισης η ποσοτητα δεν μπορει να ειναι ακριβως μετρησιμη με τους πυρηνες μιας και δεν ειναι ιση σε ολους και εχει ως αποτελεσμα ΜΕΓΑΛΟ ΡΙΣΚΟ (προτεινω ισχυρα να μην το δοκιμασετε σαν εναλλακτικη για προληψη η' καταπολεμηση εαν δεν κανετε μια ενδελεχη ερευνα σχετικα με in vivo kaι in vitro μελετες και ερευνες και οχι οτι γραφει καθε σαιτ για να πουλησει ματζουνια )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πραγματικά, τα κουκούτσια του βερίκοκου είναι εξαιρετικά επικίνδυνα. Έχω δηλητηριαστεί (όταν δεν ήξερα) και γλύτωσα με ακατάσχετους εμετούς.
    Τα αμύγδαλα όμως είναι ακίνδυνα, διότι σε αυτά το κυάνιο είναι χημικά δεσμευμένο και αποδεσμεύεται όταν έρθει σε επαφή με κάποια ένζυμα, τα οποία υπάρχουν μόνον στα καρκινικά κύτταρα κι έτσι δρα στοχευμένα.
    Σας διαβεβαιώ ότι τα συνηθισμένα αμύγδαλα είναι απολύτως ακίνδυνα. Όταν ήμουν παιδί είχαμε δυο αμυγδαλιές και τα τρώγαμε με τις χούφτες. Μ' αυτά μεγαλώσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις