Συνταγματάρχης Kurtz την ημέρα των εκλογών του 2024: «Θα υπάρξει αίμα».

 

Τα "Κοκκινα Καπελα"του συνταγματάρχη Kurtz

θα «εφαρμόσουν όλη την απαραίτητη δύναμη» για να αποτρέψουν τους Δημοκρατικούς εκλογικούς απατεωνες από το να χειραγωγούν ψηφοδέλτια και να παραβιάζουν τις μηχανές ψηφοφορίας στις προεδρικές εκλογές του 2024, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει σύγκρουση όπλων στους δρόμους της Αμερικής.

Πηγή από το γραφείο του Στρατηγού Eric M. Smith είπε ότι ο ιδιοσυγκρασιακός Kurtz έστειλε πρόσφατα ένα άλλο μήνυμα λέγοντας ότι οι δυνάμεις του ήταν προετοιμασμένες για να προστατεύσουν τις επερχόμενες εκλογές και θα χρησιμοποιούσαν θανατηφόρα βία εναντίον οποιουδήποτε καμπαλιστή αρκετά ανόητο για να συμμετάσχει σε εκλογική κλοπή για δεύτερη φορά. Το εκρηκτικό μήνυμά του προειδοποίησε τον στρατηγό Σμιθ να εκπαιδεύσει σωστά τα στρατεύματά του, ώστε να μην πυροβολήσουν τους Κόκκινους Σκούφους, αν οι δύο ομάδες συναντιόντουσαν στο πεδίο της μάχης - στις επτά πολιτείες του πεδίου μάχης που αμφισβητούνται έντονα.

«Η βία είναι αναπόφευκτη, αναπόφευκτη, γι' αυτό να έχετε υπόψη σας σε ποιον στρέφουν οι άντρες σας τα τουφέκια τους. Θα παραμείνουμε στο στόχο αν το κάνετε», έγραψε ο Κουρτς σε επιστολή του προς τον στρατηγό Σμιθ.

Ο Kurtz, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχει πάνω από 50.000 άνδρες στη διάθεσή του, είπε ότι οι "Red Hats" θα εμπλακούν γρήγορα με ψηφοδέλτια παντού, ενώ παρακολουθούν στενά πολιτείες όπως η Αριζόνα και η Νεβάδα για δείκτες κακοποίησης του Deep State. Ο συχνά ασταθής τόνος του φαινόταν να υποδηλώνει ότι προβλέπει ότι και τα Λευκα Καπελα θα περιπολούν τις αμφισβητούμενες πολιτείες με τραβηγμένα όπλα. Αν και πηγές από το γραφείο του στρατηγού Σμιθ ανέφεραν ότι οι πεζοναύτες των ΗΠΑ, η JAG και το Τμήμα Εγκληματικών Ερευνών του Στρατού θα εργαστούν από κοινού για να σταματήσουν μια επανάληψη του 2020, δεν ανέφεραν ένοπλες και ανοιχτές συγκρούσεις. Αντίθετα, τα Λευκα Καπελα γενικά προτιμούν τις μυστικές επιχειρήσεις από τις άμεσες ενέργειες, καθώς δεν θέλουν οι δρόμοι της Αμερικής να γίνουν πραγματικό λουτρό αίματος—παράπλευρες ζημιές και απώλειες αμάχων.

Αν το γράψιμό του είναι ειλικρινές, ο Κουρτς φαίνεται πρόθυμος και ικανός να κλιμακώσει τη σύγκρουση ενάντια σε δυνάμεις τόσο άθλιες όσο και σκιώδεις που αποβλέπουν στο να υποτιμήσουν τον Μπάιντεν και το καθεστώς του στην Αμερική για δεύτερη φορά.

«Αν ακούσω ότι έστω και ένα εκλογικό μηχάνημα σε μια περιφέρεια των Ρεπουμπλικανών ξαφνικά δεν λειτουργεί ή μηχανές που αλλάζουν ψήφους, θα χυθει αίμα και οι δρόμοι θα κοκκινίσουν από αυτό σαν ποτάμι. Είμαστε σε πόλεμο και η αδράνεια είναι αφόρητη. Εσύ έχεις το σχέδιό σου, κι εγώ το δικό μου, και είμαι πρόθυμος να το γκρεμίσω αν χρειαστεί. Εσύ, από όλους τους ανθρώπους, στρατηγέ Σμιθ, ξέρεις τι μπορούν να κάνουν 50.000 εκπαιδευμένοι και αποφασισμένοι άνδρες», είχε γράψει ο Κουρτς.

Η πηγή μας είπε ότι ο στρατηγός Σμιθ αντιμετωπίζει τον ισχυρισμό των 50.000 στρατιωτών του Κουρτς με σκεπτικισμό.

«Δεν έχει δει απόδειξη ότι ο Kurtz έχει τόσους πολλούς άνδρες και ο Kurtz θα μπορούσε να διογκώνει το ρόστερ του για να φαίνεται πιο δυνατός από ό, τι είναι στην πραγματικότητα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τον απορρίπτουμε. Ακόμα κι αν έχει 5.000 εκπαιδευμένους άνδρες και μπορεί να τους εξοπλίσει, θα μπορούσαν να εξαπολύσουν απίστευτη σφαγή», είπε.

Ερωτηθείς πώς θα αντιδρούσαν τα Λευκα Καπελα στα πυρά των "Red Hats" που σάρωναν τους δρόμους της Αμερικής, πρόσθεσε, «Προφανώς, δεν μπορώ να αποκαλυψω αυτά τα σχέδια ακόμα κι αν τα ήξερα. Για μένα, εμείς και αυτοί δεν είμαστε τόσο διαφορετικοί. Θέλουμε το ίδιο αποτέλεσμα. Το κατώφλι του Kurtz για αυτό που είναι αποδεκτό είναι απλώς υψηλότερο από το δικό μας».

Η πηγή είχε προφανώς ξεχάσει ότι τα Λευκά Καπέλα και τα Κόκκινα Καπέλα έχουν μια ασυμφωνία. Ενώ ο πρώτος στοχεύει να εκμηδενίσει το Deep State και να εξασφαλίσει την επαναφορά του Τραμπ στο Οβάλ Γραφείο, ο δεύτερος έχει διφορούμενα συναισθήματα . Στο πρόσωπο με πρόσωπο με τον στρατηγό Smith τον περασμένο μήνα, ο Kurtz είπε ότι από τη στιγμή που το Deep State διείσδυσε με επιτυχία στον στενό κύκλο του Trump και εντάχθηκε στο υπουργικό συμβούλιο του το 2016, θα επιτύχει αυτόν τον στόχο το 2024. Και σχετικά με το «σχέδιο» του Προέδρου Trump, Το επεξεργάζεται συνεχώς για να φαίνεται πιο δυνατός και τρομερός από ό,τι είναι, σύμφωνα με τον Kurtz.

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις