Η Παγκόσμια Τράπεζα εγκαινιάζει σχέδιο για τον αποδεκατισμό της παγκόσμιας γεωργίας με τη δικαιολογία της μείωσης των εκπομπών άνθρακα…

 

Το σχέδιο περιλαμβάνει

το κλείσιμο των αγροκτημάτων του κόσμου και τη θέση τους υπό τον έλεγχο μιας χούφτας WEF Young Global Leader, όπως ο Bill Gates, οι οποίοι στη συνέχεια «θα αλλάξουν ριζικά τον τρόπο καλλιέργειας των τροφίμων»…Και μην νομίζεις ότι στην Ελλάδα είμαστε πίσω σε αυτές τις εξελίξεις…

Η Παγκόσμια Τράπεζα υπό την ηγεσία της παγκοσμιοποίησης εξέδωσε πρόσφατα μια έκθεση που προτείνει την ιδέα να γίνουν δραστικές περικοπές στην παγκόσμια αγροτική παραγωγή προκειμένου να επιτευχθούν «καθαρές μηδενικές εκπομπές».

Η πλοκή περιλαμβάνει τη συγκέντρωση των αγροκτημάτων του κόσμου στα χέρια λίγων πλουσίων ατόμων που σχεδιάζουν να μειώσουν σχεδόν το ένα τρίτο των παγκόσμιων εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου αλλάζοντας ριζικά τον τρόπο καλλιέργειας των τροφίμων.

Η έκθεση διαφημίζει τις προτεινόμενες αλλαγές στην εύηχη ορολογία που ισχυρίζεται ότι η παραγωγή τροφίμων θα συνεχιστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να “τροφοδοτεί έναν αυξανόμενο πληθυσμό”. Η πραγματικότητα, ωστόσο, είναι ότι η πρόταση απειλεί να εξαλείψει μεγάλες εκτάσεις γεωργικής παραγωγής που με τη σειρά τους θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε λιμό και πείνα.

«Αν και το φαγητό στο τραπέζι σας μπορεί να έχει καλή γεύση, είναι επίσης ένα βαρύ κομμάτι της πίτας για τις εκπομπές της κλιματικής αλλαγής», ισχυρίζεται ο Άξελ βαν Τρόστενμπουργκ, πρόσωπο της Παγκόσμιας Τράπεζας.

Τα καλά νέα είναι ότι το παγκόσμιο σύστημα τροφίμων μπορεί να θεραπεύσει τον πλανήτη – κάνοντας τα εδάφη, τα οικοσυστήματα και τους ανθρώπους πιο υγιή, διατηρώντας παράλληλα τον άνθρακα στο έδαφος. Αυτό είναι εφικτό στη διάρκεια της ζωής μας, αλλά οι χώρες πρέπει να δράσουν τώρα: απλώς η αλλαγή του τρόπου με τον οποίο οι χώρες μεσαίου εισοδήματος χρησιμοποιούν τη γη, όπως τα δάση και τα οικοσυστήματα, για την παραγωγή τροφίμων, μπορεί να μειώσει τις εκπομπές γεωργικών προϊόντων διατροφής κατά ένα τρίτο έως το 2030».

(Σημείωση: Ο επικεφαλής της COP28, Σουλτάνος ​​Αλ Τζάμπερ, πιστεύει ότι η σταυροφορία ενάντια στα καύσιμα με βάση τη γη είναι επίσης άστοχη, επειδή το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο δεν συμβάλλουν στην υπερθέρμανση του πλανήτη.)

Το τέλος των τροφίμων…

Αντί να προωθήσει διάφορες γεωργικές πρακτικές που οι ντόπιοι οικογενειακοί αγρότες ακονίζουν εδώ και αιώνες – τέτοιες πρακτικές είναι καλές για το περιβάλλον παρά κακές – η Παγκόσμια Τράπεζα θέλει να πετάξει το μωρό έξω με το νερό της μπανιέρας απαλλαγώντας εντελώς από τη γεωργία σε ορισμένες περιοχές.

Βλέπουμε αυτή την ώθηση στην Ολλανδία και σε άλλα μέρη της Δυτικής Ευρώπης. Και τώρα η Παγκόσμια Τράπεζα προτείνει ακόμη περισσότερες μειώσεις στη γεωργία επειδή ισχυρίζεται ότι το κλίμα θερμαίνεται από όλα τα τρόφιμα που καλλιεργούν οι άνθρωποι.

«Πρέπει να αναληφθεί δράση σε όλες τις χώρες για να φτάσουμε στο καθαρό μηδέν, μέσω μιας συνολικής προσέγγισης για τη μείωση των εκπομπών στα συστήματα τροφίμων, συμπεριλαμβανομένων των λιπασμάτων και της ενέργειας, της καλλιέργειας και της κτηνοτροφικής παραγωγής και της συσκευασίας και της διανομής σε όλη την αλυσίδα αξίας από το αγρόκτημα στο τραπέζι». λέει η Παγκόσμια Τράπεζα.

Ως συνήθως, οι παγκοσμιοποιητές προτείνουν μια λύση που ταιριάζει σε όλους για την τυποποίηση των γεωργικών πρακτικών, παρόλο που τα τοπικά οικοσυστήματα διαφέρουν πολύ από τόπο σε τόπο. Δεν τους ενδιαφέρει, όμως, γιατί οι επενδυτικές αποδόσεις από την πρότασή τους είναι τεράστιες.

«Οι ετήσιες επενδύσεις θα πρέπει να αυξηθούν σε 260 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως για να μειωθούν στο μισό οι εκπομπές γεωργικών προϊόντων διατροφής έως το 2030 και να φτάσουν τις καθαρές μηδενικές εκπομπές έως το 2050», λέει η Παγκόσμια Τράπεζα.

«Η πραγματοποίηση αυτών των επενδύσεων θα οδηγήσει σε περισσότερα από 4 τρισεκατομμύρια δολάρια σε οφέλη, από βελτιώσεις στην ανθρώπινη υγεία, ασφάλεια τροφίμων και διατροφής, καλύτερης ποιότητας θέσεις εργασίας και κέρδη για τους αγρότες, έως περισσότερο άνθρακα που κατακρατείται στα δάση και τα εδάφη».

Η απληστία κυβερνά και πάλι την ημέρα, και η μυωπία αυτών των παγκοσμιοποιητών θα σημάνει τη δική τους αναίρεση. Μόλις τελειώσουν και αυτοί από φαγητό, όλα αυτά τα χρήματα που κλέβουν θα είναι άχρηστα γιατί δεν θα τους μείνει φαγητό για να αγοράσουν με αυτά.

«Τελικά, το φιλόδοξο έργο της Παγκόσμιας Τράπεζας για την αναδιάρθρωση της παγκόσμιας γεωργίας υποτιμά τους κινδύνους ακούσιων συνεπειών, συμπεριλαμβανομένων των ελλείψεων τροφίμων, της οικονομικής αναστάτωσης και των αυξημένων δυσκολιών για τους πιο ευάλωτους», προειδοποιεί η Watts Up With That .

«Η ιστορία διδάσκει ότι οι κεντρικές παρεμβάσεις σε πολύπλοκα συστήματα όπως η παγκόσμια γεωργία συχνά οδηγούν σε αποτελέσματα αντίθετα από αυτά που επιδιώκονται, λόγω της αδυναμίας να ληφθεί υπόψη η οργανική και εξελιγμένη φύση αυτών των συστημάτων. Η απεικόνιση αυτών των παρεμβάσεων ως χαμηλού κινδύνου και υψηλής απόδοσης δεν είναι μόνο παραπλανητικό αλλά και δυνητικά επικίνδυνο, ανοίγοντας το δρόμο για ένα μέλλον όπου η παγκόσμια προσφορά τροφίμων είναι λιγότερο ασφαλής και πιο επιρρεπής στις ιδιοτροπίες της γραφειοκρατικής κακοδιαχείρισης».

Σχόλιο 

 Η κλιματική τρέλα καταστρέφει τον κόσμο. Το αντιλαμβάνεσαι; Και μην νομίζεις ότι στην Ελλάδα είμαστε πίσω σε αυτές τις εξελίξεις. Ήδη τα τελευταία χρόνια στα επιδοτούμενα προγράμματα που απευθύνονται σε εργαζομένους και άνεργους μέσω Κ.Δ.Β.Μ τα αντικείμενα επιμόρφωσης είναι ακριβώς αυτά…Πράσινη ανάπτυξη….Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας…Χρήση Τεχνητής νοημοσύνης και έξυπνες καλλιέργειες….Έξυπνες πόλεις κλπ…! Και βέβαια, μην γελιέστε, οι ελίτ δεν θα ξεμείνουν από τροφή…! Εμείς οι απλοί λαοί θα οδηγηθούμε στα εργαστηριακά τρόφιμα (εδώεδώεδώεδώ) για να τρώνε εκείνοι ότι φυσικό υπάρχει…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ08 Ιουνίου, 2024 07:23

    ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ Ή ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΣΟΥ ....!!!
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ "ΓΡΑΒΆΤΑ".
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΗΣ08 Ιουνίου, 2024 13:48

    Η διατροφή των ζόμπι στις δυστοπικές "έξυπνες" τερατουπόλεις θα αποτελείται από εργαστηριακό συνθετικό "κρέας",έντομα και από τις ίδιες τους τις σάρκες,όσον αφορά το τελευταίο δηλαδή τον κανιβαλισμό,το ίδιο το W.E.F. επισήμως έχει αναφερθεί στους "ανακυκλούμενους πολίτες"(αυτή ακριβώς είναι η ορολογία που χρησιμοποιεί) ως επισιτιστική "λύση".Υπάρχουν ενδείξεις ότι πολυεθνικές όπως η coca-cola(της οποίας επισήμως η συνταγή και η σύνθεση αυτού του απόκοσμου στην όψη μαύρου υγρού είναι μυστική) χρησιμοποιούν εδώ και πάρα πολλά χρόνια έμβρυα από εκτρώσεις για να προωθήσουν εμμέσως και σταδιακώς την ανθρωποφαγία,όσον αφορά τα όργανα από παιδιά από την Ουκρανία δηλαδή την πληροφορία την οποία είχες δημοσιεύσει πριν λίγες ημέρες συνωμοσιολόγε,προσωπικά δεν γνωρίζω κάτι αλλά ταιριάζει απολύτως με όσα είναι ήδη γνωστά.Να προσθέσω και το ότι αντί για νερό για "περιβαλλοντικούς λόγους" πάντοτε τα ζόμπι στις δυστοπικές "έξυπνες" τερατουπόλεις θα καταναλώνουν ανακυκλωμένα βοθρολύματα και αυτό το σχέδιο έχει ήδη εγκριθεί επισήμως από την πολιτεία της Καλιφόρνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΙΑΦΟΡΆ ΓΗΣ ΜΕ ΠΛΕΙΑΔΕΣ....

    Η ΒΑΣΊΛΙΣΣΑ ΑΛΕΝΙΜ ΕΚΑΝΕ ΑΓΡΟΤΙΚΉ ΣΥΜΦΩΝΊΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΊΚΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΙΑΣ.

    Η ΤΑΫΓΈΤΗ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΆΦΘΟΝΑ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΉ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΙΑΣ,ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΘΑ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΆΣΟΥΝ ΜΕ ΣΙΤΑΡΙ,ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ,ΣΠΟΡΟΥΣ,ΠΑΤΆΤΕΣ ΚΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΉ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΎΝ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ ΛΑΟΙ ΣΤΟ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ.

    ΝΑ ΠΩ ΕΔΩ ΠΩΣ Η ΧΡΗΣΗ ΧΡΉΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΆΓΝΩΣΤΗ ΕΚΕΊ, ΟΛΑ ΔΙΑΝΈΜΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΆΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ.

    ΚΑΠΩΣ ΘΥΜΊΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ,ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ:ΘΑ ΣΟΥ ΔΏΣΩ ΑΥΓΆ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΜΟΥ,ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΓΑΛΑ/ΤΥΡΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΙΓΟΠΡΌΒΑΤΑ ΣΟΥ.

    ΕΔΩ ΕΠΙΖΗΤΟΎΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΕΙΝΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΏΝΤΑΣ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΕΡΠΕΤΟΎ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ "ΕΛΈΓΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ+ΝΕΡΟ,ΕΛΈΓΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ".

    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΎΡΙ ΣΤΑ ΣΑΠΡΟΦΙΔΑ.

    ΡΙΤΑ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΙΤΑ

      Ως μέσος των Πλειάδιων γνωρίζεις τί γνώμη έχουν για την αναπραγωγή του είδους μας και γενικότερα για την γηίνη συνουσία (μεταξύ άρρενος-θήλεος); Το θεωρούν κάτι βρώμικο και κατωτέρας διάστασης; Αυτοί πώς αναπαράγονται;

      Παπουτσωμένος Γάτος

      Διαγραφή
  4. ΘΑ ΠΩ ΕΔΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΟΣ,ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΊΝΤΕΡΝΕΤ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΙ.

    ΑΝΑΠΑΡΆΓΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ LGBTQ,ΑΥΤΑ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΠΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ=ΡΩΜΗΣ=ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΔΥΟ ΦΎΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΛΑΣΣΙΚΆ, ΚΑΙ ΠΑΊΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΌΘΕΣΗ ΤΕΚΝΟΠΟΊΗΣΗΣ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΆ ΣΕΒΌΜΕΝΟΙ ΤΑ ΠΑΙΔΆΚΙΑ.

    ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΈΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.ΑΝ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΜΟΝΑΞΙΑ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΜΕΊΝΟΥΝ ΕΓΚΥΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΈΜΒΑΣΗ ΑΝΤΡΟΣ=ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΕΣΗ.

    ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΥΠΕΡΤΟΝΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΕ ΣΤΥΛ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.

    ΤΑ ΕΥΧΆΡΙΣΤΑ ΝΕΑ;

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ 400.000 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΆ ΕΙΔΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΛΥΡΑΣ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΜΈΝΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ/ΣΥΜΠΑΝΤΑ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΊΒΕΙΑ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΛΉ ΥΠΕΡΤΕΡΕΊ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΓΑΛΑΖΙΟ Η ΠΡΑΣΙΝΟ ΔΕΡΜΑ Η ΜΥΤΕΡΑ ΑΥΤΙΑ,Η ΕΙΝΑΙ ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΝΗΣ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΙΑΣ ΟΙ ΜΟΛΛΟΥΣΚ,ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΔΕΝ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΝΩ ΟΙ ΤΗΣ ΜΑΙΑΣ ΚΑΝΟΥΝ INTERSTELLAR ΤΑΞΙΔΙΑ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΚΕΙ ΨΗΛΆ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.ΜΗΝ ΝΟΙΩΘΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΚΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ,ΕΠΙΘΥΜΊΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΔΟΓΜΆΤΩΝ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ=ΨΕΥΔΟΕΠΙΣΤΗΜΗΣ,ΣΑΣ ΚΡΑΤΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑ "ΠΙΣΤΕΥΩ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΔΙΚΑ ΣΑΣ,ΣΑΣ ΤΑ ΦΥΤΕΨΑΝ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΟΡΑΤΑ ΚΙ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ.
    ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΥΣ ΑΠ' ΌΤΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΎΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΟΔΗΓΕΤΟΥΝ ΜΕ ΒΟΗΘΟΎΣ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΥΠΟΥ ΤΣΙΟΔΡΑ=ΑΡΧΩΝ ΟΦΙΚΙΑΛΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΊΟΥ Ο ΟΒΡΙΟΣ,ΤΥΧΑΙΟ;ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.

    ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ΛΕΝΕ,ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΠΕΙΣΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ LGBTQ+ KAI ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.
    ΣΤΙΣ ΠΛΕΙΑΔΕΣ ΤΑ ΟΡΦΑΝΆ ΕΧΟΥΝ ΑΓΆΠΗ ΣΕΒΑΣΜΌ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΈΝΤΟΡΑ, ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ,ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΣΚΑΦΟΣ,ΚΒΑΝΤΙΚΑ ΚΟΜΠΙΟΎΤΕΡ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΓΡΉΓΟΡΑ ΚΑΘΟΤΙ Ο ΕΓΚΈΦΑΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΑΙΟΣ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΑ ΟΠΩΣ ΕΔΩ,ΤΟ ΔΕ IQ ΦΤΑΝΕΙ ΤΑ 200 ΚΑΙ ΒΑΛΕ....
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΙ ΑΡΧΑΊΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΊΚΤΗ ΝΟΗΜΟΣΎΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΉΜΕΡΑ ΘΛΊΒΟΜΑΙ....

    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΥΠΉΡΞΑ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΉ....

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΓΓΝΏΜΗ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΛΑΘΟΣ.ΟΙ ΓΊΓΑΝΤΕΣ ΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΆΤΛΑΝΤΑ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΟΝΗ.
    ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΖΟΥΝ ΟΙ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ Μ45.
    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΆΓΓΕΛΟΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΙΚΙΝΓΚΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΉΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝΓΚΑΝΣ ΗΛΈΚΤΡΑΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΛΟΣ ΤΟΥΣ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΉΙΝΗ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΉΜΙΑ ΛΈΝΕ ΕΥΓΕΝΙΚΆ ΠΩΣ ΦΤΑΊΕΙ ΤΟ 3d MATRIX,,KI OTI ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΟΚΑΜΟΥΣ DNA ΕΝΕΡΓΕΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΆ ΠΛΆΣΜΑΤΑ ΕΥΦΥΉ ΜΕ ΑΝΕΠΤΥΓΜΈΝΗ ΤΗΝ ΑΡΕΤΉ ΚΑΙ ΑΓΆΠΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΕΣ ΣΕ 5.8 D,ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΛΕΠΑΘΗΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΤΟΝ ΕΓΚΈΦΑΛΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΟΥΝ,ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ,ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΏΔΥΝΟ.


    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχαριστώ πολύ για τις πλούσιες γνώσεις που με/μας χαρίζεις, εκπληκτικό πλάσμα ΡΙΤΑ!

    Παπουτσωμένος Γάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις