Έρχονται εκλογές. Με χρήμα του Τζ. Σόρρος ετοιμάζονται νέα κόμματα

prison50153


Είναι ξεκάθαρο πλέον, ότι ο Τσίπρας, θα υποχρεωθεί με όλους τους γνωστούς στην νέα τάξη τρόπους, να κάνει όλη τη βρώμικη δουλειά με τη νέα συμφωνία και μετά θα γίνουν εκλογές για να έρθουν κάποιοι άλλοι και να λένε, εμείς δεν
φταίμε, οι προηγούμενοι τα ψήφισαν.
Ρωσικές μάλιστα πηγές, μιλάνε για χρηματοδότηση νέων κομμάτων από τον Σόρρος, που με τα τσιράκια του θα προσπαθήσει να φέρει ακυβερνησία, ώστε να μην μπορέσει η Νέα Δημοκρατία που φαίνεται ότι θα κερδίσει, να σχηματίσει ισχυρή κυβέρνηση, με σκοπό να βγει η Ελλάδα από το ευρώ, ώστε τα πάντα να ξεπουληθούνε ούτε για ένα κομμάτι ψωμί.
Χαρακτηριστικό των κομμάτων του Τζωρτζ Σόρρος, σε όλα τα κράτη, είναι και οι αποσχιστικές τάσεις, οπότε τα τσιράκια του θα τα διακρίνετε προσέχοντας το τι λένε στις δηλώσεις τους και το κατά πόσο κανακεύουν εκείνους που απογοητευμένοι από την οικονομική κατάσταση, σκέφτονται να ξεφύγουν από τον κεντρικό έλεγχο των Αθηνών.
Επίσης, ο Τζ. Σόρρος είναι σαφώς υπέρ της επιστροφής στην δραχμή και έχει ήδη ετοιμάσει τις οδούς μέσω των οποίων θα πάρει την μερίδα του λέοντος από τα φυσικά αέρια της Ελλάδος.
Τα μάτια σας ανοιχτά και ελληνικά.






 ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις