Όταν η εταιρεία του βαθέως αμερικανικού κράτους, Pfizer, ερευνούσε για την παραγωγή παραγόντων εξουδετέρωσης

 

Σύμφωνα με απόρρητα έγγραφα,

η φαρμακευτική εταιρεία Pfizer είχε εμπλακεί στο παρελθόν σε έρευνες παραγωγής νέων χημικών παραγόντων εξουδετέρωσης. Πιό συγκεκριμένα με την τότε ονομασία Medical Research Laboratories Chas. Pfizer & Co. , είχε αναλάβει το έργο σε συνεργασία με τις Ένοπλες Δυνάμεις των Η.Π.Α. .

Ως πειραματόζωα χρησιμοποιήθηκαν πολλά είδη ζώων. Εξετάστηκε η επίδραση δύο κυρίως ουσιών, της thymol ether και των παραγώγων της και της 2- aminoimidazoline και των παραγώγων της. Πρώτιστος στόχος των πειραμάτων η εύρεση ουσιών ικανών να προκαλέσουν παλίνδρομη αμνησία, ένα είδος αμνησίας που σχετίζεται κυρίως με την απώλεια μνήμης σχετικά πρόσφατων γεγονότων. Κάτι παρόμοιο με την συσκευή απώλειας μνήμης στην ταινία Men in black , αλλά σε ενέσιμη μορφή.

Δεύτερος στόχος, η εύρεση ουσιών ικανών να προκαλέσουν απώλεια λειτουργικότητας των σκελετικών μυών.

Οι πιό ελπιδοφόρες για τους ερευνητές ουσίες θα δοκιμάζονταν σε ανθρώπους. Σε… εθελοντές. Προφανώς, οι… εθελοντές αυτοί θα στρατολογούνταν από φυλακές, ψυχιατρικές κλινικές και από τους αστέγους των αμερικανικών μεγαλουπόλεων.

Η φαρμακευτική εταιρεία, λοιπόν, που συνεργάστηκε με τον στρατό των Η.Π.Α. για την δημιουργία επιβλαβών για την υγεία των ανθρώπων ουσιών είναι η ίδια εταιρεία – δημιουργός των…θαυματουργών m-rna εμβολίων. Αυτή την φορά οι εθελοντές βρέθηκαν με την αρωγή των υπαλλήλων της λεγόμενης τέταρτης εξουσίας, με τα γνωστά τραγικά αποτελέσματα για την υγεία τους. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις