Γρήγορος θάνατος - Oι Ρώσοι «τελειώνουν» την Ουκρανία και την στρατιωτική κατάρρευση, ακολουθεί η πολιτική, 20 Μαΐου

Γρήγορος θάνατος - Oι Ρώσοι «τελειώνουν» την Ουκρανία και την στρατιωτική κατάρρευση, ακολουθεί η πολιτική, 20 Μαΐου 

Η Ρωσία ετοιμάζεται να

«τελειώσει» την Ουκρανία περνώντας από την «ενεργητική άμυνα» στην επίθεση και έναν «γρήγορο θάνατο» με αποτέλεσμα οι ρωσικές επιχειρήσεις να προελαύνουν εδαφικά και να ματαιώνουν οριστικά κάθε προσπάθεια της Ουκρανίας να προετοιμαστεί για μία δική της επίθεση ή έστω να μην καταρρεύσει. 
Δεν φθείρουν απλώς τους Ουκρανούς, αλλά τους έχουν βάλει στο κλασικό πολεμικό δίλημμα, να μην έχουν αρκετές δυνάμεις για να υπερασπιστούν την περιοχή που ήδη υπερασπίζονταν γεγονός που έχει οδηγήσει τον πρόεδρο Volodymyr Zelensky δια νόμου να ανοίξει τις φυλακές για να στρατεύσει καταδικασθέντες εγκληματίες, ενώ την ίδια ώρα του απαγορεύεται από τις ΗΠΑ να χρησιμοιήσουν όπλα της Δύσης για να χτυπήσουν την Ρωσία στο έδαφός της.

Scott Ritter (πρώην CIA): «Αυτό δεν πρόκειται να διαρκέσει πολύ περισσότερο» - 20 Mαΐου το μη-παρέκει

«Ο ρωσικός στρατός μετέβη αριστοτεχνικά από την «ενεργητική άμυνα» στην επίθεση, λέει ο πρώην αξιωματικός πληροφοριών του Σώματος Πεζοναυτών και της CIA, των ΗΠΑ Scott Ritter, με στόχο τη σταδιακή διάλυση και κατάρρευση των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας.
Και τώρα έφτασε τους Ουκρανούς σε ένα νέο σταυροδρόμι που πρέπει να αποφασίσουν ποιες δυνάμεις θα απογυμνώσουν από πού θα στείλουν βόρεια, αποδυναμώνοντας τις γραμμές τους [και] δίνοντας στους Ρώσους περισσότερες ευκαιρίες».
Το αποτέλεσμα, είπε ο Ritter, είναι η σταδιακή διάλυση των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας έως ότου ο στρατός της καταρρεύσει και αυτό το σημείο έφτασε.
Επιπλέον, η Ουκρανία αντιμετωπίζει πολιτική κατάρρευση, ισχυρίστηκε, καθώς η θητεία του προέδρου Volodymyr Zelensky λήγει την επόμενη εβδομάδα.
«Θα φτάσει στο απροχώρητο στις 20 Μαΐου, όταν η νομιμότητα του καθεστώτος Ζelensky – ή ό,τι σημαίνει νομιμότητα – θα καταρρεύσει εντελώς επειδή η θητεία του τελειώνει», είπε ο Ritter.
«Δεν έγιναν προεδρικές εκλογές.
Θα κυβερνήσει ως μη εκλεγμένος δικτάτορας».
Η Μόσχα έχει εμπλακεί σε έναν «πόλεμο φθοράς» εναντίον της χώρας, σημείωσε ο Ritter, με απώτερο δεδηλωμένο στόχο την αποστρατιωτικοποίηση της Ουκρανίας και τον τερματισμό της απειλής που αποτελεί αντιπρόσωπο του ΝΑΤΟ και των δυτικών συμφερόντων.
Η άρνηση του Κιέβου να παραδοθεί σημαίνει ότι η Ρωσία αναγκάζεται να «απολεμήσει» τον στρατό της, .
«Eίναι απλά στρατιωτικά μαθηματικά», είπε ο Ritter.
«Η Ουκρανία καταναλώνει πόρους, ανθρώπινο δυναμικό και υλικό με πολύ μεγαλύτερο ρυθμό από ό,τι μπορεί να τους αναπληρώσει.
Και η Ρωσία συσσωρεύει πόρους με πολύ μεγαλύτερο ρυθμό από ό,τι μπορεί να τους μειώσει η Ουκρανία.
Και έτσι η Ρωσία δυναμώνει καθημερινά – η Ουκρανία γίνεται όλο και πιο αδύναμη».
«Τώρα έχουν περάσει [η Ρωσία] στην επίθεση», συνέχισε.
«Αυτό σημαίνει ότι η Ρωσία θα δώσει τη μάχη στην Ουκρανία σε χρόνο και τόπο της επιλογής της και  επέλεξε να το κάνει αυτό κατά μήκος του συνόλου της γραμμής επαφής.
Οι μάχες, διεξάγονται από τη Zaporozhye μέχρι το Lugansk και τώρα οι Ρώσοι ανοίγουν το δεύτερο μέτωπο βόρεια του Kharkiv».
«Δεν φθείρουν απλώς τους Ουκρανούς, αλλά τους βάζουν στο κλασικό δίλημμα, να μην έχουν αρκετές δυνάμεις για να υπερασπιστούν την περιοχή που ήδη υπερασπίζονταν.
Και τώρα είναι στο στρατιωτικό δίλημμα να πρέπει να αποφασίσουν ποιες δυνάμεις θα απογυμνώσουν από πού θα στείλουν βόρεια, αποδυναμώνοντας τη γραμμή που απογυμνώνουν [και] δίνοντας στους Ρώσους περισσότερες ευκαιρίες».

Η επόμενη μέρα...

Στην αιφνιδιαστική του επίσκεψη στο Κίεβο ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Anthony Blinken, «μίλησε για μακροπρόθεσμες κοινές προσπάθειες αμυντικής βιομηχανίας, που σημαίνει ότι η Αμερική πρέπει να συνεργαστεί με την Ουκρανία, έτσι ώστε κάποια στιγμή στο μέλλον, η Ουκρανία να είναι σε θέση να παράγει τις δικές της αμυντικές ανάγκες….
Και μιλά για τη δυνατότητα κατασκευής ενός εργοστασίου όπλων στην Ουκρανία δύο χρόνια αργότερα, προβλέποντας την «επικείμενη κατάρρευση της ικανότητας της Ουκρανίας να διατηρήσει τη συνοχή της μάχης στο πεδίο της μάχης».
Ο πρώην επιθεωρητής όπλων του ΟΗΕ συμφώνησε με την ανάλυση που πρόσφερε ο Stephen Byren στο ιστολόγιο Moon of Alabama που υποστηρίζει ότι η πρόσφατη επίθεση της Ρωσίας στο Kharkov έχει σκοπό να «διασπάσει τον ουκρανικό στρατό».

Ο Zelensky ανοίγει τις φυλακές και στρατολογεί εγκληματίες ενόψει της μεγάλης ρωσικής αντεπίθεσης - «Όχι» σε ολυμπιακή εκεχειρία

Μια πολύ μεγάλη ρωσική επίθεση την μεγαλύτερη ως τώρα, στη βορειοανατολική και στην ανατολική Ουκρανία, με στόχο κατ’ αυτόν να καταληφθεί το Kharkiv, περιφέρεια όπου συνεχίζονται οι επιχειρήσεις ευρείας κλίμακας που άρχισαν οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας τη 10η Μαΐου, αναμένει ο πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky, όπως είπε σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο Γαλλικό Πρακτορείο και μεταδόθηκε Σάββατο 18/5 πρωί, .
«Άρχισαν την επιχείρησή τους, μπορεί να αποτελείται από πολλά κύματα.
Κι αυτό είναι το πρώτο κύμα τους.
Αλλά η κατάσταση είναι υπό έλεγχο έπειτα από αυτό το πρώτο κύμα», διαβεβαίωσε ο αρχηγός του κράτους, καθώς η Ρωσία έχει καταγράψει αυτόν τον μήνα τα μεγαλύτερα εδαφικά κέρδη από τα τέλη του 2022.
Κατ’ αυτόν, η Ρωσία θα ήθελε να κυριεύσει την ομώνυμη πρωτεύουσα της περιφέρειας του Kharkiv, μόλις μερικές δεκάδες χιλιόμετρα από τα σύνορα.
Όμως οι επιχειρήσεις της Μόσχας για να καταληφθεί είχαν αποτύχει το 2022 κι ο ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin είπε χθες Παρασκευή πως δεν είναι «προς το παρόν» στόχος η δεύτερη μεγαλύτερη ουκρανική πόλη.

 

Σύμφωνα με τον Putin, σκοπός είναι να ανταποδοθούν τα ουκρανικά πλήγματα των τελευταίων μηνών στη ρωσική επικράτεια και να δημιουργηθεί ουδέτερη ζώνη ώστε να αποτραπούν νέα — το να σταματήσουν οι ουκρανικές επιθέσεις στη Ρωσία πάντως δεν φαντάζει πολύ πιθανό.
Οι δυνάμεις της Μόσχας, σύμφωνα με αναλυτές, προσπαθούν να επωφεληθούν από τις ελλείψεις τόσο εμπειροπόλεμου προσωπικού, όσο και όπλων που αντιμετωπίζει ο ουκρανικός στρατός έπειτα από δυο και πλέον χρόνια πολέμου.
Ο κ. Zelensky αναγνώρισε μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι υπάρχει έλλειψη προσωπικού.
«Μεγάλος αριθμός ταξιαρχιών έχει μεγάλα κενά», είπε.
Για να αντιμετωπιστεί η ανεπάρκεια αυτή, ψηφίστηκε στο Κίεβο αμφιλεγόμενος νόμος για τη στρατολόγηση περισσότερων Ουκρανών, που προβλέπει τη μείωση του ορίου ηλικίας των στρατευσίμων από τα 27 στα 25 έτη και τίθεται σε ισχύ σήμερα.
Ο Ουκρανός ηγέτης, αναφερόμενος στη Δύση, επέκρινε πως του έχει στην πράξη απαγορευτεί να χρησιμοποιήσει όπλα, ιδίως μεγαλύτερου βεληνεκούς, που προμήθευσαν στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας του η Ευρώπη και οι ΗΠΑ για να πλήξει στόχους στη ρωσική επικράτεια.
Είπε ακόμη πως η χώρα του χρειάζεται να της σταλούν τα τριπλάσια συστήματα Patriot από όσα διαθέτει και 120 ως 130 μαχητικά αεροσκάφη F-16 ή ανάλογα για να «τερματιστεί», κατ’ αυτόν, «η κυριαρχία στους αιθέρες» της ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας.
Εν αναμονή, το Κίεβο εξαπέλυσε, σύμφωνα με τη Μόσχα, κάπου εκατό drones μιας κατεύθυνσης εναντίον ρωσικών περιφερειών και της ουκρανικής χερσονήσου της Κριμαίας, που προσάρτησε η Ρωσία το 2014, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δυο άνθρωποι και να αναφερθούν διακοπές ρεύματος και να πάρουν φωτιά υποδομές.

Oleg Sinehubov: Οι ουκρανικές δυνάμεις δεν έχουν μπορέσει ως τώρα να βάλουν τέλος στην προέλαση του εχθρού τους.
Ο Oleg Sinehubov, περιφερειάρχης στο Kharkiv, ανέφερε πως οι ουκρανικές δυνάμεις δεν έχουν μπορέσει ως τώρα να βάλουν τέλος στην προέλαση του εχθρού τους.
«Ο εχθρός άρχισε να καταστρέφει τη Vovchansk, χρησιμοποιώντας άρματα μάχης και πυροβολικό.
Δεν είναι απλά επικίνδυνο να είσαι εκεί κάτω, είναι πρακτικά αδύνατο», δήλωσε.

Γαλλική μονάδα καταδρομέων - «stealth» ετοιμάζονται στην Εσθονία

Μια Γαλλική «πειραματική μονάδα σούπερ μυστικών ανιχνευτών» - καταδρομέων που έχει σχεδιαστεί για να εντοπίζει εχθρικά οχυρά, να εντοπίζει εισόδους σε χαρακώματα και να συντονίζει ομάδες επίθεσης για να τα καταλάβουν, ετοιμάζεται στην Εσθονία για να αναλάβει δράση στην Ουκρανία, ανέφερε το RTL, επικαλούμενος τον ανταποκριτή του που παρακολούθησε τις ασκήσεις αυτής της μονάδας στην Εσθονία.
"Θα διεισδύσουμε, θα προσπαθήσουμε να πλησιάσουμε σε εχθρικές θέσεις και ακόμη να τις παρακάμψουμε.
Τότε έχουμε δύο λύσεις για αναγνώριση: με drone ή τον παλιό καλό τρόπο, τα μάτια μας.
Μπορούμε να δούμε ένα λίγο από το περιβάλλον είναι πολύ παρόμοιο με αυτό που βλέπουμε στην Ουκρανία και στη Μέση Ανατολή, επομένως είναι πολύ ενδιαφέρον για εμάς», είπε στο ραδιόφωνο ένα από τα μέλη της ομάδας, ο λοχίας.

Τα μέλη αυτής της μονάδας λέγεται ότι μπορούν να «κρύβονται στους θάμνους επί ώρες» χάρη στο καμουφλάζ και χρησιμοποιούν drones για να παρατηρούν τον εχθρό από 200-300 μέτρα.
Αυτή η «πειραματική μονάδα σούπερ μυστικών ανιχνευτών» έχει σχεδιαστεί για να εντοπίζει εχθρικά οχυρά, να εντοπίζει εισόδους σε χαρακώματα και να συντονίζει ομάδες επίθεσης για να τα καταλάβουν.
«Ο λοχίας του επιτελείου Quentin και οι συνάδελφοί του στρατιώτες εκπαιδεύονται σε πραγματικές συνθήκες και λένε ότι είναι ήδη έτοιμοι να υπερασπιστούν τον Εσθονό σύμμαχό τους», πρόσθεσε ο ανταποκριτής του ραδιοφωνικού σταθμού.
Το RTL πρόσθεσε ότι η Γαλλία συμμετέχει σε ασκήσεις του ΝΑΤΟ στο έδαφος της Εσθονίας στις οποίες συμμετέχουν 14.000 άτομα με σκοπό «να δείξουν στη Ρωσία ότι μια εισβολή [στην Εσθονία] θα ήταν κακή ιδέα» και σε αυτά τα πεδία εκπαίδευσης ο γαλλικός στρατός «δοκιμάζει τις ικανότητες μιας νέας μονάδας που θα ήταν χρήσιμο στην Ουκρανία».

Λιποτακτούν και οι τελευταίοι Ουκρανοί, εξοργισμένοι με τον νέο νόμο επιστράτευσης Zelensky - Θύελλα αντιδράσεων

Σε ισχύ τέθηκε ο νέος, σκανδαλώδης νόμος  επιστράτευσης στον ουκρανικό στρατό, με τον οποίο οι αρχές στοχεύουν στη σημαντική αναπλήρωση των στρατευμάτων του στρατού, που έχουν υποστεί μεγάλες απώλειες, εισάγοντας μια σειρά νέων αυστηρών κανόνων στράτευσης.
Οι νέοι κανόνες προκάλεσαν θύελλα αγανάκτησης μεταξύ Ουκρανών πολιτών στρατιωτικής ηλικίας στο στάδιο της εισαγωγής του νομοσχεδίου στο Verkhovna Rada (ουκρανικό κοινοβούλιο) στα τέλη του περασμένου έτους. Το πρόβλημα της λιποταξίας, το οποίο είναι οξύ στην Ουκρανία για περισσότερα από δύο χρόνια, έχει λάβει νέα ώθηση.
Πολλοί Ουκρανοί άντρες που δεν θέλουν να πάνε στο μέτωπο αποφασίζουν να περάσουν παράνομα τα κρατικά σύνορα με οποιονδήποτε τρόπο: από πλαστογραφίες εγγράφων, ντύσιμο με γυναικεία ρούχα, μέχρι θανατηφόρες βουτιές στον ταραγμένο, ορεινό ποταμό Τίσα στα σύνορα με τη Ρουμανία.
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Ουκρανικής Υπηρεσίας Συνοριακής Φύλαξης, περίπου 30 πνιγμένα πτώματα έχουν ανασυρθεί πρόσφατα μόνο από αυτό το ποτάμι.
Υπάρχουν επίσης εκείνοι που προσπαθούν να διασχίσουν τον ποταμό Bug στα σύνορα με την Πολωνία, να διασχίσουν ορεινά μονοπάτια στη Σλοβακία ή την Ουγγαρία και να διασχίσουν τα σύνορα με τη Μολδαβία.
Οι συνοριοφύλακες τους πιάνουν κατά εκατοντάδες και τους παραδίδουν στον στρατό, αλλά η ροή δεν σταματά.
Ωστόσο, οι περισσότεροι από τους λιποτάκτες προσπαθούν να κρυφτούν, να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, να αλλάξουν τόπο διαμονής ή, αντίθετα, να μην εγκαταλείψουν τα σπίτια τους από φόβο μήπως κινητοποιηθούν βίαια στους δρόμους από στρατιωτικούς.

Νέες απαιτήσεις

Ο νόμος μειώνει σημαντικά τα δικαιώματα των Ουκρανών, αφού στο εξής, όλοι οι υπόχρεοι για στρατιωτική θητεία που είναι εγγεγραμμένοι στον στρατό στην Ουκρανία, καθώς και όσοι βρίσκονται στο εξωτερικό,
- πρέπει να ενημερώνουν τα στοιχεία τους σε στρατιωτικές επιτροπές εντός 60 ημερών.
- Οι παραβάτες θα υπόκεινται σε βαριά πρόστιμα και ενδέχεται να στερηθούν το δικαίωμα οδήγησης.
- Επιπλέον, όλοι οι άνδρες μεταξύ 18 και 60 ετών πρέπει να φέρουν ανά πάσα στιγμή στρατιωτικό δελτίο ταυτότητας.
- Χωρίς αυτό το έγγραφο, οι Ουκρανοί που ζουν στο εξωτερικό δεν μπορούν να λάβουν προξενικές υπηρεσίες ή να παρατείνουν την ισχύ των διαβατηρίων τους.
- Οι άνδρες ηλικίας μεταξύ 25 και 55 ετών που έλαβαν δεύτερη ή τρίτη ανανέωση αναπηρίας μετά τις 24 Φεβρουαρίου 2022, θα πρέπει να υποβληθούν σε δεύτερη ιατρική εξέταση.
- Μια άλλη διάταξη του νόμου αφορά το δικαίωμα των στρατιωτικών επιτροπών, με ορισμένους περιορισμούς, να κατάσχουν οχήματα από πολίτες για τις ανάγκες των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων.

Αιμορραγεί μέχρι θανάτου η Ουκρανία

Ο απόστρατος Γερμανός στρατηγός Roland Kather, μιλώντας στη Die Welt, ζήτησε να εξεταστούν πιθανά σενάρια για έξοδο από την ουκρανική σύγκρουση.

Την ίδια μέρα με τα σχόλια του Kather ο απόστρατος συνταγματάρχης και πρώην αξιωματικός των πληροφοριών της Ελβετίας Jacques Baud αποκάλυψε ότι ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Lloyd Austin δεν μπορούσε να προσδιορίσει τι θα θεωρούνταν νίκη στην Ουκρανία.
«Η Ουκρανία σταδιακά ξεμένει από αίμα.
Δεν έχει αρκετό προσωπικό για να δημιουργήσει μια κατάλληλη εφεδρεία», σημείωσε o Kather, προσθέτοντας ότι οι Ουκρανοί στρατιώτες είναι «κουρασμένοι, αδύναμοι» και το ηθικό τους έχει πέσει.
«Επί μήνες, μπορούμε να πούμε, από την αρχή αυτού του τρομερού πολέμου φθοράς, πάντα υποστήριζα ότι στα παρασκήνια –τουλάχιστον όχι δημόσια, όχι στα μέσα ενημέρωσης– σκεφτείτε, όπως είπατε, ποια σενάρια εξόδου είναι δυνατά », είπε ο στρατηγός απαντώντας σε ερώτηση εάν η Γερμανία θα πρέπει να απαγκιστρωθεί από τη σύγκρουση.
Ωστόσο, ο Kather αναγνώρισε ότι αυτό θα είναι «πολύ δύσκολο» εάν η μία ή η άλλη πλευρά έβλεπε στρατιωτικές ευκαιρίες για πρόοδο.

Οι εξελίξεις στο μέτωπο


Οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις έπληξαν το αεροδρόμιο στην περιοχή Poltava και τη βιομηχανική ζώνη στο ουκρανικό Mirgorod.
«Την νύχτα της 18ης Μαΐου, η βιομηχανική ζώνη στην πόλη Mirgorod της περιοχής Poltava δέχθηκε μια σειρά από χτυπήματα σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις...
Μία από τις εκρήξεις ήταν πιο κοντά στην πόλη, η άφιξη ήταν στην περιοχή του σιδηροδρομικού σταθμού στη Βιομηχανική συνοικία, η έκρηξη ήταν πολύ δυνατή, ακούστηκε ακόμα και στην απέναντι άκρη της πόλης», δήλωσε στο RIA Novosti ο συντονιστής του μετρό Νικολάεφσκι Sergey Lebedev, αναφερόμενος στους συναδέλφους του.

Ρωσικά μαχητικά στην περιοχή του Kharkiv προχώρησαν ακόμη περισσότερο σε δέκα αντεπιθέσεις, δήλωσε στο RIA Novosti ο επικεφαλής του κέντρου τύπου της ομάδας «Βορράς» Sergey Zybinsky.
"Οι μονάδες της ομάδας στρατευμάτων "Βορράς" ως αποτέλεσμα ενεργών ενεργειών προχώρησαν στα βάθη της άμυνας του εχθρού, νίκησαν το ανθρώπινο δυναμικό και τον εξοπλισμό της 57ης ταξιαρχίας andthopekset-tekadow και του 15ου συνοριακού αποσπάσματος στις περιοχές της Επανάστασης Neskuchny, Vesel and Liptsov», είπε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΕΠΑΚΡΙΒΏΣ ΠΟΙΌΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΉΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΟΥΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ.

    ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΕ ΡΩΣΣΙΚΟ ΣΆΙΤ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΎΜΒΟΛΟ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΡΩΣΣΙΚΆ ΟΧΉΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΎ ΒΟΡΡΆ, ΟΜΩΣ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΡΑΓΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ TOY GUNGNIR=ΤΟ ΔΟΡΥ ΤΟΥ ΟΝΤΙΝ ΠΟΥ ΟΙ ΒΙΚΙΝΓΚΣ ΒΑΡΑΓΓΕΣ ΣΒΥΑΤΟΣΛΑΒ ΡΩΣ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΎΣΑΝ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΕ ΜΑΧΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΑΖΑΡΙΚΟΥ ΧΑΓΑΝΑΤΟΥ ΩΣ ΡΟΥΝΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟΙ ΣΎΜΒΟΛΆ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ.
    ΕΝΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΏ ΑΝΑΛΎΣΕΙΣ ΕΠΙ ΑΝΑΛΎΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΙΔΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΉ ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ " ΤΩΝ ΡΩΣΣΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΟΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΊ ΤΟ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟΝ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.

    ΟΙ ΕΞΩΓΉΙΝΟΙ ΤΟΥ ΑΛΝΤΕΜΠΑΡΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΘΑΡΊΣΕΙ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΆΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ,ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ....
    Η ΑΓΑΠΗΤΉ...ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΟΠΟΥ ΕΞΗΓΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Η ΓΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ....ΚΑΘΌΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΥΛΈΣ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΟΙΕΣ,ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΟΎΝ ΟΤΙ ΕΔΩ,ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΆΕΙ ΚΑΙ ΡΩΤΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΝΟΙΚΤΆ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΔΕΘΕΊ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΥΡΆΝΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΊ ΤΟΣΟΣ ΠΟΝΟΣ,ΘΑΝΑΤΟΣ,ΕΠΙΒΟΛΗ ΚΑΚΟΒΟΥΛΩΝ ΦΥΛΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

    ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΟΡΙΤΣΟΠΟΥΛΑ ΣΕ ΚΛΟΥΒΙΆ ΣΑΝ ΚΟΤΕΣ ΓΥΜΝΑ,ΝΑ ΒΙΆΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΜΩΡΆ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟ...ΟΥΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ,ΑΛΛΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΠΙ ΑΙΏΝΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ.

    ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ" ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΊ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΙΛΌΤΟΥΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ ΤΟΥ BLACK KNIGHT, KAI ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΎΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥΣ ,ΕΝΩ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΕΙΧΕ ΣΩΘΕΊ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΤΙΚΟΎΣ ΙΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΏΝ.

    ΤΩΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΟΝΙΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΆ ΤΟΥ ΣΕ ΟΝΤΌΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
    ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΑΥΤΟ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ PORTALS ,ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΟΝΤΩΣ ΟΝΤΌΤΗΤΕΣ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΔΙΆΣΤΑΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 3D MATRIX ΤΗΣ ΓΗΣ,ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΧΑΝΕΙ ΠΑΝΤΟΎ ΤΟΝ ΈΛΕΓΧΟ ΩΣ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙΣΑΡΑΚΟΣ,ΘΕΛΕΙ ΦΟΒΟ,ΧΑΟΣ,ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΜΕΣΩ ΦΌΒΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΝΥΠΟΨΊΑΣΤΟ ΠΛΗΘΥΣΜΌ.

    ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΈΡΕΙ ΤΊΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΉΛΙΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΥΕΡΓΈΤΗΣ ΜΑΣ,ΕΚΠΈΜΠΕΙ ΗΛΙΑΚΕΣ ΣΟΥΠΕΡ ΘΎΕΛΛΕΣ ΠΟΥ ΑΦΥΠΝΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙΚΆ ΗΜΑΣ ΚΑΙ....ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΎΝ ΤΗΝ NANOΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ ΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΏΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΔΑΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

    SLAVA RUSSIA!!!

    PITA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις