Η πρώην διευθύνουσα σύμβουλος του YouTube Susan Wojcicki σκοτώθηκε σε ατυχες συμβαν ενώ αντιστάθηκε στη σύλληψη τον περασμένο μήνα

 

Η πρώην διευθύνουσα σύμβουλος του YouTube Susan Wojcicki

πέθανε από «ατύχημα με πυροβόλα όπλα» ενώ αντιστάθηκε στη σύλληψη στο Palo Alto της Καλιφόρνια τον περασμένο μήνα, είπαν πηγές της JAG. Το περιστατικό συνέβη καθώς οι πράκτορες της JAG εκτελούσαν στρατιωτικό ένταλμα σύλληψης που την κατηγορούσε για σκόπιμη διάδοση εχθρικής προπαγάνδας, προδοσία και μικρότερα εγκλήματα.

Η αφήγηση του γεγονότος από τον JAG διαφέρει από την κύρια αφήγηση, η οποία ισχυρίζεται ότι η Wojcicki πέθανε στις 9 Αυγούστου 2024, σε ηλικία 56 ετών, αφού έζησε με μικροκυτταρικό καρκίνο του πνεύμονα για δύο χρόνια. Αν και μπορεί να είχε καρκίνο, δεν έχασε τη ζωή της, είπε η πηγή μας, αντίθετα επιμένοντας ότι οι γειτονικοί του Deep State συχνά συγκαλύπτουν την αλήθεια, έτσι ώστε οι συκοφαντικοί ψηφοφόροι τους να μην γνωρίζουν ευτυχώς ότι ο στρατός αψηφά το καθεστώς Μπάιντεν/Χάρις.

Η πηγή μας είπε ότι η JAG συνέταξε ένα σφραγισμένο κατηγορητήριο κατά της Wojcicki στα τέλη του 2022, αφού είχε χρησιμοποιήσει την εξουσία της στο YouTube για να προωθήσει περιεχόμενο υπέρ του εμβολίου και υπέρ του COVID-19 ενώ παράλληλα απαγόρευσε και, σε ορισμένες περιπτώσεις, τερμάτισε κανάλια που αμφισβητούσαν την ασφάλεια των εμβολίων και αποτελεσματικότητα. Η Wojcicki είχε επιμεληθεί περιεχόμενο με βάση τις εντολές του καθεστώτος Μπάιντεν. Ο ολοκληρωτισμός της, ωστόσο, ξεκίνησε αμέσως μετά την ανάληψη του ελέγχου του YouTube το 2014. έσφιξε συστηματικά φωνές που ασπάζονταν συντηρητικές αξίες, αλλά ενίσχυε προοδευτικές αρχές, όπως η ατζέντα LGBQT+. Ενώ η Wojcicki είχε σύζυγο και παιδιά - ένα από τα οποία πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών τον Φεβρουάριο του 2024 .Τα Λευκα Καπελα λένε ότι ήταν μια λεσβία που μισούσε τον εαυτό της, της οποίας η οικογένεια ασχολούνταν με την οπτική.

Η JAG ισχυρίζεται επίσης ότι η Wojcicki συμμετείχε βαθιά στην επιχείρηση της αδερφής της Anne, την 23AndMe, μια αμερικανική εταιρεία προσωπικής γονιδιωματικής και βιοτεχνολογίας που είναι γνωστή για τη δημιουργία αναφορών σχετικά με την καταγωγή και τις γενετικές προδιαθέσεις των πελατών σε θέματα που σχετίζονται με την υγεία. Υποτίθεται ότι η Wojcicki είχε απεριόριστη πρόσβαση στα γενετικά δείγματα των πελατών, συνήθως στο σάλιο, τα οποία έδωσε αντισυνταγματικά στο FBI για να τα αποθηκεύσει στην Ομοσπονδιακή Μονάδα Βάσης Δεδομένων DNA.

«Ήταν ο χειρότερος τύπος εγκληματία, αλλά έχουμε τόσα πολλά σφραγισμένα κατηγορητήρια και ο κατάλογος μεγαλώνει κάθε μέρα, χρειάζεται πολύς χρόνος για να τα επεξεργαστούμε. Τον Αύγουστο αποσφραγίσαμε τη Wojcicki's, και μπορώ να σας το πω αυτό, για κάποιον που φέρεται να είχε καρκίνο, φαινόταν καλά στην υγεία της όταν οι ερευνητές την μαζεψαν στο Palo Alto της Καλιφόρνια», είπε η πηγή μας.

Στις 7 Αυγούστου, οι ερευνητές της JAG εντόπισαν τη Wojcicki στο Palo Alto, όπου επρόκειτο να συμμετάσχει σε μια διάσκεψη κατά των διακρίσεων. Δεν συμμετείχε ποτέ στη διάσκεψη επειδή οι ερευνητές αποφάσισαν να την αντιμετωπίσουν λίγο μετά την προσγείωση της πτήσης της στο αεροδρόμιο Palo Alto εκείνο το απόγευμα.

Η JAG, είπε η πηγή μας, είχε λάβει το δρομολόγιο της Wojcicki, συμπεριλαμβανομένης της υπηρεσίας μεταφοράς που είχε προσλάβει για να τη μεταφέρει από το αεροδρόμιο σε ένα κοντινό ξενοδοχείο. Οι ερευνητές αναχαίτησαν τη λιμουζίνα προτού φτάσει στο αεροδρόμιο και νάρκωσαν και απομάκρυναν τον σοφέρ, εναποθέτοντας το αναίσθητο σώμα του σε αποχετευτικό χαντάκι και αντικαθιστώντας τον με ένα δικό τους.

Ο Wojcicki στάθηκε ανυπόμονα στην είσοδο όταν η λιμουζίνα έφτασε με δέκα λεπτά καθυστέρηση. Αποδοκίμασε την καθυστέρηση του οδηγού, λέγοντας ότι θα μπορούσε να τον απολύσει απλώς χτυπώντας τα δάχτυλά της ή κάνοντας ένα μόνο τηλεφώνημα. Τον κατηγόρησε ότι της χαλασε τη διαθεση καθώς έβαζε τις αποσκευές της, στο πίσω μέρος και επέμενε να επισπεύσει το ταξίδι επειδή έπρεπε να κάνει ντους πριν από ένα τραπεζι για δείπνο.

Μόλις μπήκε στο όχημα, σήκωσε το γυάλινο χώρισμα και της έκανε νόημα να σηκώσει ένα ακουστικό που ήταν κολλημένο στο κάθισμα. Επιτρέπει την επικοινωνία μεταξύ επιβατών και οδηγού.

«Έχω άσχημα νέα», είπε ο οδηγός. «Θα αργήσουμε λίγο να φτάσουμε στο ξενοδοχείο.»

«Γιατί είσαι τόσο αργός;» Η Wojcicki γκρίνιαξε. «Θα μιλήσω με το αφεντικό σου σύντομα».

«Δεν υπάρχει χρόνος προς το παρόν», είπε ο οδηγός.

«Δεν θα δουλέψεις ποτέ πουθενά, ποτέ ξανά», είπε, πιάνοντας ένα τηλέφωνο στην τσάντα της.

Ανακάλυψε ότι το κινητο της δεν λειτουργούσε.

«Μπλοκαραμε το σήμα», είπε ο οδηγός. «Έχεις ραντεβού απόψε, αλλά δεν είναι για δείπνο».

Ζήτησε εξηγήσεις.

«Η εξήγηση είναι απλή: είσαι υπό κράτηση», είπε ο οδηγός.

Η Wojcicki σηκωσε ένα πιστόλι μικρού διαμετρήματος που είχε βγάλει από την τσάντα της και έβαλε το ρύγχος στο πίσω μέρος του κεφαλιού του οδηγού.

"Εξυπνο αλλά ματαιο. Το τζάμι είναι αδιάσπαστο και αν κρυφοκοιτάξετε από το πίσω παράθυρο, θα δείτε ότι το βαν που μας ακολουθεί, θα ειναι άλλοι πέντε άνθρωποι εκεί μέσα», την προειδοποίησε ο οδηγός.

Η Wojcicki πήρε τις ευκαιρίες της. Το ποτήρι σταμάτησε την πρώτη σφαίρα, αλλά η δεύτερη την πετυχε..

Ο οδηγός μπλοκάρει τα φρένα και τράνταξε τον τροχό, με το ξαφνικό τράνταγμα να πετάει τη Wojcicki σαν κούκλα και να την κάνει να αδειάσει κατά λάθος το όπλο της. Δυστυχώς για εκείνη, η κάννη έδειχνε προς το κεφάλι της όταν το όπλοπυροβολησε.

 «Δεν επέζησε», είπε η πηγή μας. «Σίγουρα είχε πολλή ενέργεια για κάποιον που υποτίθεται ότι ήταν σε τελικό στάδιο άρρωστος με καρκίνο. Δεν περιμέναμε ότι θα ήταν οπλισμένη. Η νοημοσύνη μας είπε ότι δεν κουβαλούσε οπλο. Και ήταν μια ναυλωμένη πτήση, οπότε θα μπορούσε με κάποιο τρόπο να είχε ένα μη ελεγμένο πυροβόλο όπλο. Θα είχε λάβει ένα δίκαιο δικαστήριο, αλλά διάλεξε το δρόμο της».

Κλείνοντας, είπε ότι τα Λευκα Καπελα έχουν το πτώμα της στον πάγο.

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις