ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ.....


 Μονο οι ηλιθιοι δεν αντιλαμβανονται οτι πλεον ολα τα παιδια περαν απο αμορφωτα δεν εχουν καμια παιδεια...

Ανετα αποφοιτοι γυμνασιου πριν 20 χρονια ξερουν να σταθουν περισσοτερο απο τους σημερινους αποφοιτους λυκειου.

Καθηγητες αχρηστοι κι αμορφωτοι που το μονο που τους νοιαζει ειναι μια θεση Δημοσιου και καμια απεργια να λουφαρουν δουλευοντας 20-25 ωρες την εβδομαδα...

Καποτε για να περασεις δασκαλος η καθηγητης επρεπε να μαζεψεις περισσοτερα μορια κι απο γιατρος...

Πλεον πιο ευκολα περνας σε αυτες τις σχολες παρα ιχθυοκαλλιεργειες στα Ιωαννινα....

Αυτοι που θα δειτε θα διδασκουν τα παιδια σας....

Ολα τα τουβλα της ταξης περνανε δασκαλοι και καθηγητες...

Μετα μην αναρωτιεστε που ολοι οι ανηλικοι δε ξερουν να πουν μια σωστη προταση...

Εικόνα 

 

 

 

 

 

 

 

 

SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr 

Σχόλια

  1. Αγαπητέ Συνωμοσιολόγε, διάβασα το άρθρο σου και διαπίστωσα δύο πράγματα τα οποία σου λέω με καλή διάθεση. 1) Δεν γνωρίζεις τι συμβαίνει στα σχολεία . Εξηγώ όσο συνοπτικά μπορώ γιατί το θέμα είναι τεράστιο: Τα προβλήματα στην δημόσια εκπαίδευση οφείλονται κατά κύριο λόγο στο υπουργείο Παιδείας με τα ανόητα προγράμματα σπουδών (που εξυπηρετούν και οικονομικά συμφέροντα και άλλα τινά) και κατά δεύτερο λόγο στους γονείς που έγιναν βαθμοθήρες. Η αγωγή των παιδιών τους έρχεται τελευταία. Η όρεξη για μάθηση επίσης. Πως είναι δυνατόν να μάθει ένα παιδί που είναι όλη μέρα στο διαδίκτυο και στην τιβι και του έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου οι διάφορες "φίρμες" εκεί μέσα. Όταν το παιδί σου λέει: "Και τι με νοιάζουν τα μαθηματικά, τα αρχαία κ.λ.π, εγώ λεφτά θέλω να βγάζω όταν φύγω από δω. Θα γίνω γιουτούμπερ, ινφλουένσερ, τραγουδιστής, παπατζής και ότι άλλο μπορώ, αρκεί να βγάζω χρήμα με ελάχιστη προσπάθεια". Αυτό είναι ένα μικρό παράδειγμα του τρόπου σκέψης των σημερινών παιδιών και της καθημερινότητας στο σχολείο. Δεν έχουν σχέση μ'αυτό οι γονείς; Και μή μου πείς ότι ο καθηγητής μπορεί να επηρεάσει τη γνώμη ενός παιδιού που το βλέπει μία ή δύο ώρες τη βδομάδα στην τάξη ενώ ο γιουτούμπερ και ο ινφλουένσερ κ.λ.π του πιπιλάει το μυαλό 8 ώρες σε καθημερινή βάση και παράλληλα οι γονείς απαξιώνουν τους καθηγητές και τους δασκάλους. Οι δάσκαλοι και οι καθηγητές, όχι μόνο είναι αυτοί που φταίνε ελάχιστα για το χάλι της παιδείας αλλά και η ύπαρξη του δημόσιου σχολείου οφείλεται στο φιλότιμό τους (Γνωρίζεις εσύ άλλο επάγγελμα στο οποίο κάποιος με 29 χρόνια υπηρεσίας να αμείβεται με 1200 €;). Είναι σχεδόν αδύνατο να μιλήσεις για κάτι στα παιδιά γιατί δεν φαντάζεσαι τι κλίμα τρομοκρατίας υπάρχει από παιδιά και γονείς στα σχολεία. Όλοι οι νόμοι είναι υπέρ των παιδιών. Μπορεί να σε κατηγορήσουν για το οτιδήποτε. Με όλα τα παραπάνω δεν αμφισβητώ το γεγονός ότι υπάρχουν και κακοί εκπαιδευτικοί και κολλημένοι "αριστεριστές" ,"διεθνιστές", "woke" κ.λ.π , αλλά και αυτούς τους μάθανε έτσι από μικρούς 2) Φάσκεις και αντιφάσκεις γιατί σύμφωνα με αυτό που έγραψες: "Ανετα απόφοιτοι γυμνασιου πριν 20 χρονια ξερουν να σταθουν περισσοτερο απο τους σημερινους αποφοιτους λυκειου" . Οι καθηγητές που διδάσκουν σήμερα έχουν πάρει πτυχίο πριν από 20 , 30 ή και παραπάνω χρόνια, άρα δεν έχουν καμμία σχέση μ'αυτούς που μπαίνουν τώρα στις σχολές (Το ότι δεν μπόρεσαν να μεταλαμπαδεύσουν γνώση και αγωγή στα σημερινά παιδιά σου το έγραψα παραπάνω που οφείλεται).
    Θα μπορούσα να γράψω πολλά αλλά δεν θέλω να κουράσω. Απλώς θα τελειώσω με μία κουβέντα: "Το πρόβλημα της παιδείας είναι πρόβλημα κοινωνίας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι ακριβώς, οι περισσότεροι δάσκαλοι, καθηγητές δεν γνωρίζουν ιστορία και δυστυχώς μήτε και βασικά σωστά Ελληνικά, διότι δεν είναι φίλοι του βιβλίου, ότι χειρότερο μπορώ να πω για έναν παιδαγωγό.

      Πῦρ

      Διαγραφή
  2. Άσχετο μέ τό θέμα, τόν τελευταίο καιρό σέ αναδημοσιεύσεις άρθρων τής σελίδας πού κάνω στό facebook, λαμβάνω σχόλια ότι δέν τούς ανοίγει. Υπάρχει μήπως κάποιο πρόβλημα; Δημήτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειτε μου εχουν κατεβασει το αρθρο ειτε το facebook με εχει βαλει σε blacklist

      Διαγραφή
  3. Αγαπητέ φίλε mo, λυπάμαι άλλα κάνεις λάθος....το πρόβλημα ξεκινάει από την πρωτοβάθμια εκπαίδευση...οι δάσκαλοι είναι παιδαγωγοι (ο Θεός να τους κάνει) και μόνο αυτό δεν κάνουν. Η πλειοψηφία είναι παντελώς αδιάφοροι και κακοί δάσκαλοι ! Και τα δύο μου παιδιά έφτασαν να μην θέλουν να πάνε σχολείο , όχι γιατί παρακολουθούν you tube αλλά γιατί πέρασαν δύσκολα (bulling) . Η απόσταση μεταξύ τους μεγάλη, σε σχέση με τα χρόνια που πήγαν σχολείο....τα ίδια χάλια και τότε και τώρα!!! Το μόνο που τους νοιάζει είναι να μην χαλάει η εικόνα του σχολείου (κι ας γίνονται απίστευτα πράγματα τα οποία κουκουλωνουν) οι εκδρομές και οι εκδηλώσεις!!! Μπορώ να σου διηγηθώ πολλά απίστευτα αλλά δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία. Τα παιδιά είναι έτσι όπως περιεγραψες και φταίνε οι γονείς και κατόπιν οι δάσκαλοι. Όχι μόνο δεν ξέρουν να διδάξουν, γεμίσαμε φωτοτυπίες που αν δεν κάνω λάθος είναι παράνομες γιατί σου λέει το Υπουργείο Παιδείας πως η ύλη είναι επαρκής, εξάλλου ποιος κάθεται να εκφωνεί ασκήσεις ;;;;....μην κουραστουν κιόλας!!!! , ούτε την ύλη δεν βγάζουν που;;;; στο δημοτικό!!!!! ....αλλά δεν ξέρουν ούτε να διδάξουν αξίες με ότι αυτό συνεπάγεται. Εξαφανίζουν τα άξια παιδιά και αντίστοιχα απογειώνουν τα ζωηρά !!!! Λυπάμαι που σου το χαλάω αλλά μόνο τα παιδιά δεν φταίνε....αυτά απλώς αντιγράφουν!!!!!!.....τη δασκάλα που κάθεται με το κινητό στην τάξη, τη δασκάλα που τους βάζει σε διαδραστικό πίνακα να ακούσουν το τραγούδι της eurovision κι ας έχεις εσύ κρατήσει μακριά το παιδί σου από όλο αυτό, το δάσκαλο που καπνίζει και πίνει καφέ μέσα στην τάξη, τη δασκάλα που λέει ψέματα πως δεν χαστούκισε το παιδί σου ξεχνώντας πώς υπάρχουν πολλοί μάρτυρες μέσα στην τάξη.....με αυτά κι άλλα πολλά διαπαιδαγωγουν τα παιδιά στα σχολεία και τα ετοιμάζουν να βγουν σωστοί άνθρωποι στην κοινωνία!!!!! Τέλος θα σου επισημάνω πως τα παιδιά αγαπούν και επηρεάζονται από τους δασκάλους τους περισσότερο από τους youtuber γι'αυτό όταν τους συναντούν έξω από το σχολείο τρέχουν δίπλα τους και πολλές φορές στην αγκαλιά τους!!!!!! Υ.Γ. Σαφέστατα υπάρχουν και εξαιρέσεις στον κανόνα, μόνο που είναι λίγες για να κάνουν τη διαφορά!!!!!! Ευχαριστώ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις