Αλιμονο....Το ΣτΕ απέρριψε το αίτημα υγειονομικών για προσωρινό «πάγωμα» του υποχρ. εμβολιασμού

 

Σε απόρριψη τεσσάρων αιτήσεων που ζητούσαν το προσωρινό «πάγωμα» του υποχρεωτικού εμβολιασμού προχώρησε το Συμβούλιο της Επικρατείας,

παρά το γεγονός πως η Ευρωπαϊκή Ένωση με ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟ κανονισμό απαγορεύει την υποχρεωτικότητα.

Νοσοκομειακοί γιατροί και διοικητικοί υπάλληλοι νοσοκομείων, ζητούσαν να εκδοθεί προσωρινή διαταγή με την οποία να «παγώνει» το θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού τους.

Να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένες αποφάσεις έχουν προσωρινό χαρακτήρα και πλέον το Τμήμα του ΣτΕ εξετάζει αν θα προχωρήσει στην έκδοση απόφασης επί αναστολής της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού ή όχι.

Οι τέσσερις προσωρινές διαταγές αφορούν σε 115 συνολικά προσφεύγοντες. Υπενθυμίζεται, ότι στην Ολομέλεια του ΣτΕ εκκρεμεί ανάλογο αίτημα της ΠΟΕΔΗΝ για έκδοση προσωρινής διαταγής και αναστολή της απόφασης για υποχρεωτικότητα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Είναι όλοι τους πουλημένα τομάρια στην χαζαρική μαφία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλοιμονο αν περιμέναμε από το Συμβούλιο της Εμβολιοκρατιας δικαίωση για τα μπολια.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι άλλο περιμένατε δηλαδή από την μαφιόζικη σατανοκυβέρνηση που διώκει με μίσος και κακία και με κάθε μέσο που έχει στη διάθεσή της, τον απανταχού ελληνισμό ? Οι σκοτεινές δυνάμεις της κυβερνήσεως δωροδοκούν κι εκβιάζουν τα τσιράκια τους που έχουν τοποθετήσει σε όλα τα κρίσιμα πόστα, για να τα έχουν πειθήνια όργανά τους και να καταπατούν ασύστολα όλα τα νόμιμα δικαιώματα και συνταγματικές ελευθερίες των Ελλήνων, και όλα αυτά για τα οποία οι προγονοί μας έδωσαν πόνο και αίμα για να μπορουμε ολοι εμείς σήμερα να τα δικαιούμαστε.
    Εφόσον η κατάσταση έχει λοιπόν φτάσει σε τέτοιο σημείο, ώστε ακόμα κι αυτοί που θα έπρεπε να υπερασπίζονται τα δικαιώματα των ελλήνων, κάνουν ακριβώς το αντίθετο, αυτό σημαίνει πως η κατάσταση δεν επιλύεται με πορείες και βόλτες στις πλατείες φωνάζωντας απλώς συνθήματα, αλλά χρειάζονται άλλου τύπου κινητοποιήσεις, πολύ πιο δυναμικές και οργανωμένες .... Το ερώτημα πλέον είναι "Εσείς Είσαστε Έτοιμοι Για Κάτι Τέτοιο ? ". Ή θα τους αφήσετε να σας καταστρέψουν και τα παιδιά σας ακόμα? Ας κάνετε αυτήν την ερώτηση όλοι στον εαυτό σας και ας δώσετε την απάντησή σας με πράξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις