ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ASHURBANIPAL!!!

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και μνημείο 
 
Η Ασσυρία έκανε δώρο ένα άγαλμα του θεού Ashurbanipal το οποίο βρίσκεται στο Civic Center του Σάν Φρανσίσκο στην Καλιφόρνια απέναντι από την αμερικανική βιβλιοθήκη.
 
Το γλυπτό απεικονίζει τον Ασσύριο βασιλιά και φτιάχτηκε από τον καλλιτέχνη Fred Parhad το 1988, το άγαλμα είναι χάλκινο 4.6 μέτρων και ζυγίζει 820 κιλά.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα γλυπτό
 
Το έργο δέχθηκε πολλές κριτικές από τους ντόπιους Ασσύριους οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι ήταν ανακριβές να απεικονίζεται ο Ashurbanipal κρατώντας μια πλάκα, ένα λιοντάρι και φορώντας φούστα.
Έλεγαν ότι έμοιαζε περισσότερο με τον βασιλιά των Σουμερίων Gilgamesh και άλλοι έλεγαν ότι έμοιαζε με φιγούρα της Μεσοποταμίας.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα μνημείο και εξωτερικοί χώροι
 
Ο θεός Ashurbanipal βρίσκεται κοντά στην μεγαλύτερη λίμνη της Κίνας, στη λίμνη Qinghai.
Βρίσκεται το άγαλμα αυτού του θεού και στο πανεπιστήμιο Σύδνεϋ το οποίο δημιουργήθηκε το 2000 από τον Lewis Batros.
 
 Υπάρχει και στο πανεπιστήμιο Babil στο Hilla (Χίλα)
 
Και βρίσκεται στη Βαγδάτη πάνω από το Khumbaba Al Mansour και σε εκατοντάδες άλλα μέρη του κόσμου.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, γλυπτό, εξωτερικοί χώροι, μνημείο και κείμενο που λέει "porta STATUE OF GILGAMESH KING OF URUK AT THE UNIVERSITY OF SYDNEY BY LEWIS BATROS IN 2000"
 
Γιατί τόση επιμονή με τα αγάλματα των αρχαίων Βαβυλωνίων και Αιγυπτιακών θεών;;;
 
Σκεφτείτε!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Σχόλια

  1. Αυτοί δεν κρύβονται, εμείς δεν μπορούμε να κατανοήσουμε τους συμβολισμούς τους.

    Πρόκειται για την «θρησκεία» των 13 επικυρίαρχων οικογενειών και βάζουν το στίγμα τους σε διάφορα σημεία ανά τον πλανήτη. Οι οικογένειες αυτές, θεωρούν ότι κατάγονται από την Ατλαντίδα. Ο πραγματικός Θεός τους είναι ο Κρόνος, οι άλλες θεότητες είναι απλά «παράγωγα» αυτού, στην μετέπειτα μετοίκησή τους.

    Δείχνουν την καταγωγή τους και την δύναμή τους στον πλανήτη. Αυτές οι οικογένειες σαν θρησκεία έχουν τον Σατανισμό και οι διάφορες θεότητες είναι στην πραγματικότητα οι συνοδοί του Άρχοντα Κρόνου – Satan.

    Ο Ασουρμπανιπάλ, πριν θεοποιηθεί, ήταν ο τελευταίος μεγάλος βασιλέας της Aσσυριακής αυτοκρατορίας. Ο επίσης Ασσύριος Βήλ, ο οποίος ονομαζόταν Βαάλ από τους Χαναναίους, θα γίνει ο Βεελζεβούλ.

    Στην περιγραφή του Πλάτωνα από τον Σόλωνα διαπιστώνουμε πως η Ατλαντίδα ήταν μία τεχνητή νήσος. Με την καταβύθιση της άρχισε η διασπορά των διασωθέντων Ατλάντων. Έγινε πρώτα προς την Αίγυπτο, συνέχισαν προς την Μεσοποταμία, μετέβησαν στην Ινδία, κατόπιν κατέληξαν στην Κίνα και στην Μογγολία.

    Από την Μογγολία επανήλθαν στην Καζαρία, από την Καζαρία επανήλθαν στην Ευρώπη, αλλά η πρώτη στάση στην Αίγυπτο έδωσε δύο κλάδους.

    Ο πρώτος κλάδος που έκανε τον κύκλο και επανήλθε στην Ευρώπη με την μορφή των Καζάρων. Οι αρχηγοί όμως των δυναστειών των Ατλάντων από την Αίγυπτο πέρασαν στη Ρώμη. Η δυναστεία των Ατλάντων αναβίωσε με την Ρωμαϊκή αυτοκρατορία.

    Σε «ανάμνηση» της πατρίδας τους, έκτισαν την Βενετία, πάνω στην θάλασσα. Τα αρχοντικά της Βενετίας παραπέμπουν στην πολιτεία της Ατλαντίδος, όπου οι επικοινωνίες γίνονταν μόνο από το νερό. Η Βενετία διοικείται από μία ομάδα 10 ατόμων όταν ήταν οι δόγηδες, αρχής γενομένης από τον 4ο αιώνα. Αμέσως δηλαδή με την μεταφορά της Ρώμης στην Κωνσταντινούπολη αναβίωσε η Βενετία και διοικείτο από την επιτροπή των 10 γκρίζων αρχόντων, έτσι λεγόταν.

    Η ιστορία που «επιτρέπεται» να διδάσκεται, μιλά για Ζωροαστρισμό – Μιθριδατισμό – και τελικά Χριστιανισμό. Ο τελευταίος δημιουργήθηκε και ελέγχεται πλήρως από τους επικυρίαρχους, σε όλα τα δόγματα.

    ΖΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις