Να ο λόγος γιατί η τιμή του πετρελαίου ανεβαίνει…





Το περασμένο σαββατοκύριακο η τιμή του πετρελαίου άρχισε ξαφνικά να ανεβαίνει απότομα και να σημειώνει μια αύξηση με 1.71% και το φυσικό αέριο με +1.87%. Η πρώτη σκέψη μου ήταν ότι οι παραγωγοί πετρελαίου, οι ΗΠΑ και η Ρωσία θα τα έχουν βρει μεταξύ τους και γι αυτό ανεβαίνει η τιμή του. Σήμερα το πρωί διάβασα ότι η Ρωσία είναι
έτοιμη να συνεργαστεί με τους δυτικούς «δημοκράτες» κατά της IS, όταν θα βομβαρδίζουν την Ράκα και τους πράκτορες της Δύσης με τα ολοκαίνουργια ΤΟΓΙΟΤΑ.
Φυσικά η Ρωσία είναι έτοιμη να συνεργαστεί με τη διεθνή συμμαχία των σφαγέων του Συριακού λαού αλλά ο λόγος είναι ότι οι δυτικοί τα βρήκαν αρκετά δύσκολα από την στιγμή που και οι Ρώσοι αναμίχθηκαν στον πόλεμο. Η Ρωσία έριξε όλη την μηχανή πολέμου της στον αγώνα για να εμποδίσει το Ισλαμικό Κράτος (IS) που φώλιασε με την βοήθεια των Δυτικών στη συριακή πόλη Ράκα. Έσφαξαν δεκάδες χιλιάδες αθώους για τα συμφέροντα της Σ. Αραβίας, των ΗΠΑ και της ΕΕ.
Σήμερα λοιπόν ο Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών, ο Σεργκέι Λαβρόφ, βγαίνει και δηλώνει ότι η Ρωσία θέλει να συνεργαστεί μαζί τους… φυσικά η Ρωσία δεν θα ονομάσει τον υπεύθυνο για όλες τις δολοφονίες του Συριακού λαού διότι και αυτοί κοιτάζουν το συμφέρον τους. Σας έχω ξαναγράψει ότι το συμφέρον της χώρας μας σε αυτόν τον πόλεμο είναι η συνεργασία με την Ρωσία όχι επειδή θα μας βοηθήσουν στο μέλλον αλλά επειδή έχουν την πολεμική ισχύ που δεν έχουμε εμείς.
Η διακύμανση της τιμής του πετρελαίου και η «αγορά» είναι κατευθυνόμενη από τις λέσχες… η απειλή και ο πόλεμος είναι η αγόρα μέσα στην κουλτούρα του θανάτου που όλοι μας μικροί και μεγάλοι συνεχίζουμε να υπηρετούμε. Αόριστες ορολογίες σε μια ανύπαρκτη αγορά που όλα μετρούνται σε χαμένες ψυχές.





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις