Βρέθηκαν ΑΚ-47 και χειροβομβίδες στην Ιπποκράτειο Πολιτεία



"Οσμή" τρομοκρατίας από την ανακάλυψη τεσσάρων επιθετικών τυφεκίων ΑΚ-47 Καλάσνικοφ  δέκα χειρομβομβίδων και 752 φυσιγγίων διαφόρων διαμετρημάτων στην  Ιπποκράτειο Πολιτεία  της κοινότητας Αφιδνών.
 
Συναγερμός έχει σημάνει στην Κρατική Ασφάλεια, μετά τον εντοπισμό πολεμικού υλικού ειδικά μετά τα τελευταία γεγονότα με την εκτέλεση των δύο μελών της Χρυσής Αυγής που επανέφεραν στο προσκήνιο την τρομοκρατία.
 
Το υλικό εντόπισε ένας άνδρας, αλβανικής υπηκοότητας ο οποίος κάλεσε την αστυνομία, ειδικό κλιμάκιο της οποίας κατέφθασε στο σημείο.
 
Άνδρες της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και του τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών έσπευσαν στην περιοχή και έπειτα από λεπτομερείς έρευνες διαπίστωσαν ότι εντός ενός πλαστικού βαρελιού ήταν κρυμμένα τέσσερα πολεμικά τυφέκια τύπου kalashnikov, δέκα χειροβομβίδες και 752 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.
 
Η υπηρεσία Κρατικής Ασφαλείας τηρεί σιγή ιχθύος για την υπόθεση και διεξάγει με άκρα μυστικότητα σχετικές έρευνες σχετικά με την προέλευση των ευρημάτων. Τα κατασχεθέντα αντικείμενα έχουν ήδη αποσταλεί στη Δ.Ε.Ε. για εργαστηριακές εξετάσεις, προκειμένου να συλλέγουν περαιτέρω στοιχεία όπως δακτυλικά αποτυπώματα και DNA, αλλά και να εξεταστεί η "καθαρότητα" των όπλων.
 
Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Πιθανότατα να πρόκειται για κρύπτη τρομοκρατικής οργάνωσης όπου φυλάσσοταν μέρος του οπλισμού της.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις