Ομπάμα /Μπάιντεν / Κλίντον / Πελοσί Λευκός Οίκος/Παιδόφιλια ... Wikileaks

Fact check: Post of fake email perpetuates QAnon conspiracy theory 

«Έχουμε σκληρές αποδείξεις ότι

ο πρωην Πρόεδρος Ομπάμα δημιουργησε ενα παιδοφιλικο κυκλο γυρω και μεσα στο Λευκό Οίκο», δήλωσε ο Τζούλιαν Ασάνζ σε μια δηλωση βομβα στο Fox News Hannity την Κυρ 25 Απριλίου. 

«… Ένα νεαρό αγόρι ηλικίας 5 ετων… θα ειναι το τελειο δωρο για τον πρόεδρο», Αυτο ειναι  ένα email που εμφανισαν τα Wikileaks με προορισμο τον κυκλο του Ομπάμα σύμφωνα με τον Assange. «Θα φτάσει από τη Ρουμανία την Τρίτη. Είμαι βέβαιος ότι ο πρόεδρος θα είναι ευχαριστημένος. "

Άλλοι γνωστοί που συμμετείχαν στον κυκλο των παιδόφιλων ήταν οι Bill και Hillary Clinton, Tim Kaine, Elizabeth Warren, Jimmy Carter, Harry Reid, Ben Affleck, Cory Booker, Al Franken και Nancy Pelosi. Ο δικηγόρος του Τραμπ Λιν Γουντ συμπεριέλαβε τον αρχηγό του γραφειου Ομπαμα, Τζον Ρόμπερτς στην ομάδα.

Η εμπορία παιδιών από την κυβέρνηση Ομπάμα / Μπάιντεν χρησιμοποιώντας το Ίδρυμα Κλίντον ήταν γνωστή στην κοινότητα πληροφοριών. Το εκτεταμένο δίκτυο παιδικής σεξουαλικής διακίνησης πιστεύεται ότι διοργανώθηκε από το Βατικανό και χρηματοδοτήθηκε από τη CIA και τα "μαυρα ταμεια" και το Κινέζικο Κομμουνιστικό Κόμμα Παιδικής Διακίνησης.

Προφανώς ο κυκλος τους επεκτάθηκε και στην εμπορία παιδιών που πιάστηκαν στα σύνορα, εκείνα που πήγαν με υποβρύχιο στο Νησί Water που ανήκει στο Μπάιντεν που βρισκόταν δίπλα στο παιδοφιλικο νησι του Epstein,

Συραγγες που υπηρχαν κάτω από κάθε πόλη του έθνους και σ ολο τον κόσμο και περιελάμβαναν περαν των υπολλοιπων μια υπόγεια σήραγγα(ολοκληρο υπογειο σύστημα) υπό ιδιοκτησία Biden στην Ουκρανία και ένα άλλο θαμμένο δύο μίλια κάτω από τον Λευκό Οίκο.

Μια Συμμαχία εθνών διασώζει εκατομμύρια παιδιά που διακινούνται για σεξ και χρησιμοποιούνται για μεταμοσχεύσεις οργάνων και παραγωγή Αδρενοχρωματος σε έναν εκτεταμένο λαβύρινθο σηράγγων "ερπετων" σε ολόκληρο τον κόσμο.

 Ο κυκλος διοικείται από το Βατικανό και χρηματοδοτήθηκε από το Κινέζικο Κομμουνιστικό Κόμμα χρησιμοποιώντας εγκαταστάσεις Bitcoin κάτω από το φράγμα Three Gorges Dam της Κίνας .

Μια σήραγγα απο αυτες οδηγουσε στο εργαστήριο Wuhan που παρήγαγε και απελευθέρωσε την παγκόσμια πανούκλα του ιού CV-19.

 Οι στρατιωτικές αποστολές κορυφώθηκαν με τους Navy Seals των ΗΠΑ, τις ρωσικές ειδικές επιχειρήσεις και την ομάδα προστασίας , ανακαλύπτοντας 1.245 σχεδόν ζωντανά παιδιά, εφήβους και ενήλικες και πήραν 1.366 πτώματα από 30.000 εμπορευματοκιβώτια στο πλοίο Evergreen Evergiven των Illuminati που μπλόκαρε στο κανάλι του Σουέζ από την Τρίτη. 23 Μαρτίου έως Δευτ. 29 Μαρτίου. 

Τα πλοία Evergiven και τα συνοδευτικά που ελεγθηκαν στο κανάλι εστάλησαν από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Είχαν επίσης σε δεξαμενές Adrenochrome, μια πυρηνική συσκευή και όπλα μαζικής καταστροφής συμπεριλαμβανομένου του εμβολίου CV-19. Όλοι προορίζονταν να ξεκινήσουν έναν πόλεμο στη Μέση Ανατολή και να καταστρεψουν τον παγκόσμιο πληθυσμό για την ατζέντα της Νέας Τάξης.

Η ανακάλυψη ενός διεθνούς κυκλου διακίνησης παιδιών με επίκεντρο τον Λευκό Οίκο υπό την καθοδήγηση του Ομπάμα και του Μπάιντεν είχε να κάνει με την Ουάσινγκτον που περιβάλλεται από ένα φράχτη με συρματόπλεγμα ύψους οκτώ ποδιών, φρουρούμενο στο εσωτερικό από 30.000  της Εθνικής Φρουράς πριν από τις 20 Ιανουαρίου. και τα "εγκαίνια" Biden.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, 24 Ιανουαρίου 2021, οι μονάδες Ειδικών Δυνάμεων (SOF) βιντεοσκοπήθηκαν βγαίνοντας από έναν άδειο Λευκό Οίκο με βασανισμένα παιδιά που είχαν διασώσει από υπόγειες σήραγγες θαμμένες δύο μίλια κάτω από το Κάπιτολ Χιλ. Ο Στρατός μόλις νίκησε τις δυνάμεις της Deep State της CIA προσπαθώντας να τους εμποδίσει να αφαιρέσουν αυτό που αργότερα ανακαλύφθηκε ότι ήταν χιλιάδες κυρίως μωρά, αν και υπήρχαν πολλά παιδιά, έφηβοι και ενήλικες έως 60 ετών που κρατήθηκαν σε ηλεκτροφόρα κλουβιά.

Πολλά θύματα της σήραγγας του Capitol Hill βρέθηκαν να έχουν γεννηθεί στις σήραγγες, ενώ μερικά είχαν απαχθεί και έχουν περάσει έως και 30 χρόνια σε αυτούς τους τάφους. Όλοι είχαν υποσιτισμό και κακοποιήθηκαν σωματικά, ψυχολογικά και σεξουαλικά. Στα τούνελ στρατεύματα ανακάλυψαν επίσης εργαστήρια σχεδιασμένα για βασανιστήρια, εξαγωγή αδρενοχρώματος και όργανα από εγκλωβισμένα μωρά, παιδιά, εφήβους και ενήλικες.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διάσωσης του Κάπιτολ Χιλ βρέθηκε ένα άλλο βίντεο για τη Χίλαρι Κλίντον και τη βοηθό της Χούμα Αμπάντιν. Λέγεται 100 φορές χειρότερο από το Frazzledrip: το διαβόητο βίντεο που βρήκε η αστυνομία της Νέας Υόρκης για την Κλίντον και την Αμπάντιν να σχίζει το πρόσωπο, να βασανίζει και να σκοτώνει ένα ανηλικο κορίτσι και έπειτα έπινε το αίμα της.

Πριν από πολύ καιρό η Κλίντον συνελήφθη, πρόσφατα δικάστηκε σε Στρατιωτικό Δικαστήριο GITMO και είχε προγραμματιστεί να απαγχονιστεί σήμερα Δευτέρα. 26 Απριλίου. Για να σώσει το δικό της τομαρι, η Abedin είχε καταθέσει εναντίον της πρώην αφεντικού της, «Δεν μπορώ να μετρήσω τον αριθμό των ανηλίκων αγοριών και κοριτσιών που η Κλίντον έφερε στις ΗΠΑ με το πρόσχημα ότι τους έδινε μια γόνιμη ζωή», είπε η Abedin στο δικαστήριο, « αλλά υπήρχαν πολλα από τα οποία αργότερα πωλήθηκαν ή δωρίστηκαν σε ανωτερα μέλη του "Clinton Foundation. "

Ο βιασμός, τα βασανιστήρια και η ανθρώπινη θυσία παιδιών σε σατανικές τελετές πίστευεται ότι ήταν μαζικές μεταξύ των πολιτικών ελίτ.  Αμέσως μετά την αναληψη των καθηκοντων του ο Τραμπ,ανέλαβε τα καθήκοντά του το 2016 ο Γενικός Εισαγγελέας των ΗΠΑ για τη Γιούτα Τζον Χάμπερ και προσλήφθηκαν 740 ερευνητές για να διερευνήσουν εκείνες τις πολιτικές ελίτ που ηταν ανακατεμενοι σε παιδεραστία. Έκτοτε ο Χάμπερ και η ομάδα είχαν πραγματοποιήσει τεραστια ερευνα και κατέθεσαν πάνω από 200.000 σφραγισμένες κατηγορίες σε όλες τις ΗΠΑ, σε συνδυασμό με πάνω από 500.000 που κατατέθηκαν σε ολόκληρο τον κόσμο από τη Συμμαχία.

"Αυτά τα παιδιά ζούσαν με διαρκή φόβο εξαιτίας της παγκόσμιας παρουσίας συνδικάτων εμπορίας ανθρώπων της μαύρης αγοράς, ακόμη και στις ΗΠΑ", δήλωσε ο μεξικανός δημοσιογράφος που εδρεύει στην Τιχουάνα Όσκαρ «El Blue» Ramirez. Ο Ραμίρεζ έχει πραγματοποιήσει εκτενή έρευνα σχετικά με τη σύνδεση του Μπάιντεν με παιδιά που έχουν παγιδευτεί στη διεθνή εμπορία της μαφίας στα σύνορα.

Στις 23 Οκτωβρίου 2020 μετά την Προεδρική εντολη, ο Oscar «El Blue» Ramirez εβγαλε στη δημοσιοτητα ένα Σύμφωνο Ανοικτών Συνόρων του ΟΗΕ που υπέγραψαν οι Joe Biden και Barak Obama. Η πολιτική αυτη οδήγησε σε μαζική εισροή του δικτύου Antifa "Black Market Coyote" που διακινεί πάνω από 90.000 παιδιά, τα οποία στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. Έχει τεκμηριωθεί ότι πάνω από 20.000 τέθηκαν σε κλουβιά από την κυβέρνηση Ομπάμα κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Την Πρωτοχρονιά του 2021, οι Δέλτα Δυνάμεις εισέβαλαν στην ιδιοκτησία των 200 στρεμμάτων του Τζο Μπάιντεν στην Ουκρανία, όπου βρήκαν ένα λαβύρινθο υπόγειων θαλάμων και σηράγγων που έτρεχαν πολλα μίλια σε κάθε κατεύθυνση.

Το Νησί Water που ανήκει στο Biden δίπλα στο νησί Epstein ήταν μια άλλη πηγή εισοδήματος του Biden. Ήταν γνωστό ότι χρησιμοποιείται από καιρό στο διεθνές δίκτυο εμπορίας παιδιών.

Στην υπόγεια σήραγγα του Μπάιντεν, οι κατασχεθέντες φορητοί υπολογιστές λέγονταν οτι ηταν γεμάτοι αποδείξεις για μαζικό ξέπλυμα χρήματος, όπλα / ναρκωτικά, διακίνηση παιδιών / ανθρώπων - που φάνηκε να συνδέεται με άλλες ισχυρές ελίτ.

Αυτός ο μακρύς κατάλογος κατηγοριών περιελάμβανε τον  Τζον Ρόμπερτς, ο οποίος ήταν ύποπτος ότι εκβιάστηκε για να λάβει ορισμένες "περιεργες"αποφάσεις του Ανώτατου Δικαστηρίου σύμφωνα με τον δικηγόρο του Τραμπ Λιν Γουντ σε μια σειρά tweets τη Δευτέρα. 4 Ιανουαρίου.

"Ο επικεφαλης της δικαιοσύνης Τζον Ρόμπερτς και πλήθος ισχυρών ατόμων σε όλο τον κόσμο εκβιάστηκαν σε ένα φρικτό σχέδιο που αφορούσε βιασμό και δολοφονία παιδιών που καταγραφηκαν σε βιντεοταινια για να μπορουν να εκβιαζονται. Έχω το κλειδί για τα αρχεία που περιέχουν τα βίντεο. Άλλοι έχουν επίσης το κλειδί κρυπτογράφησης. "

"Οι στόχοι εκβιασμού προσεγγίζονται με ένα όπλο, ένα παιδί και μια κάμερα", ισχυρίστηκε ο Γουντ. «Ο στόχος διατάσσεται να βιάσει το παιδί στο βίντεο. Στη συνέχεια, ο στόχος διατάσσεται να πυροβολήσει το παιδί στο βίντεο. Στη συνέχεια, ο στόχος ανήκει και ελέγχεται από τους εκβιαστές έως ότου τα στοιχεία εκβιασμού χάσουν την αξία τους. "

Τα εγκλήματα των Ομπάμα, Μπάιντεν, Κλίντον, Πελόσι και Ρόμπερτ κατά της ανθρωπότητας εμφανίστηκαν συνδεδεμένα μέσω της CIA, μαζί με εννέα άλλες υπηρεσίες πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένου του FBI. Οι μυστικές υπηρεσίες πίστευαν ότι εκτελούσαν διακίνηση ανθρώπων, όπλα και ναρκωτικά που χρησιμοποιούνται για εκβιασμό πολιτικών ελίτ. Όλα χρηματοδοτήθηκαν από δολάρια φορολογουμένων των ΗΠΑ που διοχετεύτηκαν μέσω των "μαυρων ταμειων" της CIA - γνωστό από καιρό ότι συνεργάστηκε με τον Jeffrey Epstein για τον εκβιασμό πολιτικών και παγκόσμιων ελίτ.

Στην ιδιοκτησία του Μπάιντεν στην Ουκρανία, ο στρατός κατέσχεσε 300 εκατομμύρια δολάρια σε χρυσό, τουφέκια τύπου 56 που κατασκευάστηκαν από την Κίνα, δεκάδες χιλιάδες πυρομαχικα, φορητούς υπολογιστές και σε ένα υπόγειο προθάλαμο ήταν δώδεκα σακούλες γεμισμένες με "μαύρη πίσσα" ηρωίνης.

Ο Γουντ είπε, «Μία από αυτές τις υπηρεσίες πληροφοριών χάκερ από μια ομάδα γνωστή ως Lizard Squad. Τα αρχεία εκβιασμού βιασμού και δολοφονίας λήφθηκαν και ένα αντίγραφο δόθηκε στον Isaac Kappy. Ο Kappy έδωσε τα αρχεία σε έναν φίλο και το κλειδί κρυπτογράφησης σε έναν άλλο φίλο λίγο πριν δολοφονηθεί στις 13 Μαΐου 2019.

«Ο Τζέφρι Έπσταϊν χρησιμοποίησε το ίδιο σχέδιο εκβιασμού παιδικών βιασμών και δολοφονιών είτε για να προωθήσει τα δικά του συμφέροντα, είτε εκείνα οποιασδήποτε υπηρεσίας πληροφοριών με την οποία εργάστηκε. Δεν έχω ιδέα για το βαθμό εκβιασμού, βιασμού και της δολοφονίας παιδιών, αλλά δεδομένου του αριθμού των εμπλεκόμενων φορέων, των εκατοντάδων χιλιάδων αγνοουμένων παιδιών και, κατά τα άλλα, ανεξήγητων ενεργειών πολλών ισχυρών αξιωματούχων, διασημοτήτων και επιχειρηματικών ηγετών, φοβάμαι τα χειρότερα.

"Πολλά ζητήματα στον κόσμο μας μπορεί να συνδέονται με αυτό το σχέδιο εκβιασμού, συμπεριλαμβανομένης της παράξενης συμπεριφοράς αξιωματούχων και δικαστών στις πρόσφατες εκλογές".

Η περιουσία Μπάιντεν σην Ουκρανια βρέθηκε να είναι η έδρα της Paradine Global Advisors. Στα τέλη του καλοκαιριού του 2006, η οικογένεια Μπάιντεν αγόρασε το Paradine ως hedge fund και απέλυσε το 95% του προσωπικού. Μέχρι τον Ιούνιο του 2009, η εταιρεία βρέθηκε να είναι ένα αδειο ταμείο για ξέπλυμα χρήματος.













ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΗΠΑ : Η πιο διεφθαρμένη και πιο διεστραμμένη χώρα του κόσμου, ειδικά η Jew York (η πρωτεύουσα της Βαβυλώνας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαπιλα εχει παντου τα ιδια σκατα ειναι ολοι τους !!! Δεν εχει να κανει με το μερος εχει να κανει με τους ανθρωπους !!!Η χωρα μας ειναι απο τους χειροτερους βουρκους της Ευρωπης

      Διαγραφή
  2. Είχα ακούσει από κάποιον στο κανάλι Bases ότι βασανίζουν παιδιά ντυμένοι Μάγισσες τους κάνουν ηλεκτροσόκ και μεταδίδουν μέσω ραδιοκυμάτων τη φρίκη σε εμάς μέσω των τηλεοράσεων σε ώρες υψηλής τηλεθέασης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάνω από δέκα χρόνια ερευνώ από αξιόπιστες πηγές [Alex Collier,Phil Snhneider,David Icke,Jordan Maxwell,David Wilckoc e.t.c] την εγκληματική και απάνθρωπη ατζέντα της σκοτεινής ελίτ και είμαι 100/100 πεπεισμένος ότι όλα αυτά είναι αληθινά!Η πλειονότητα των ανθρώπων όμως τα αγνοεί και θέλει αποδείξεις για να πιστέψει και να αφυπνιστεί!Μία σύλληψη,μία δίκη και καταδίκη,μία εκτέλεση ON CAMERA!Αντί αυτού βλέπει αβοήθητος την ατζέντα 2030 να προχωρεί ταχύτατα,τους μαζικούς εμβολιασμούς να εντείνονται,τα lockdown να διαδέχονται το ένα το άλλο,τις οικονομίες να καταστρέφονται,συνταγματικά δικαιώματα και ατομικές ελευθερίες να περιορίζονται ή να καταργούνται!Νομίζω ότι τώρα είναι καιρός να αναλάβει φανερά δράση ο στρατός και να ενημερωθεί η ανθρωπότητα για όσα συνέβαιναν και συμβαίνουν με ένα υπεύθυνο μέσο παγκόσμιας μετάδοσης ελεγχόμενο από τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ,πριν να είναι πολύ αργά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ άρθρο και καλός ιστότοπος.

    Η συντάκτρια, Judy Byington, φαίνεται ότι διαθέτει δυνατούς αδένες... :)
    Σε σχόλιο αναγνώστη, κοινό τρολ, που την χλευάζει και την ειρωνεύεται για την ορθότητα του άρθρου, του δίνει καλή απάντηση...

    «Απλά σε περίμενα να έρθεις και περιμένεις ότι οι φίλοι σου οι cabalists σύντομα θα σε ακολουθήσουν. Υποθέτω ότι κανείς από εσάς δεν θα μπει στον κόπο να ελέγξει κανέναν από τους 30 συνδέσμους αναφοράς στο άρθρο.
    Παρεμπιπτόντως, κανένας συγγραφέας για το Before It's News δεν λαμβάνει αποζημίωση για τη σύνταξη των άρθρων.»

    ΖΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις