Ορκίσθη πίστιν εις την Νέαν Τάξιν Πραγμάτων ο ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ!

 

Η εφημερίδα Wall Street Journal, με τίτλο «Πώς έμαθα να αγαπώ τη νέα παγκόσμια τάξη», ο Μπάιντεν, τότε

γερουσιαστής του Ντέλαγουερ, εξήγησε τα... ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑ να παραχωρήσει την κυριαρχία της Αμερικής στα Ηνωμένα Έθνη και να δημιουργήσει μια παγκόσμια κυβέρνηση «αναπνέοντας ζωή εις τον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών. ”

«Οι περισσότεροι Αμερικανοί, συμπεριλαμβανομένου και εμού, να απορρίπτουν τον απομονωτισμό του 1930. Περιμένουν να δουν το ισχυρό χέρι της αμερικανικής ηγεσίας στις παγκόσμιες υποθέσεις, και γνωρίζουν ότι η οικονομική υποχώρηση δεν θα αποφέρει τίποτα άλλο από ένα χαμηλότερο βιοτικό επίπεδο », έγραψε ο Μπάιντεν.

«Καταλαβαίνουν περαιτέρω ότι πολλές απειλές για την ασφάλεια – η εξάπλωση όπλων υψηλής τεχνολογίας, η υποβάθμιση του περιβάλλοντος, ο υπερπληθυσμός, η εμπορία ναρκωτικών, η μετανάστευση – απαιτούν παγκόσμιες λύσεις.”

Ο Μπάιντεν εξήγησε ότι η Νέα Παγκόσμια Τάξη δεν είναι τόσο κοινότοπη όσο οι αυτοκρατορίες του παρελθόντος, προτιμώντας να διεκδικήσει την κυριαρχία της μέσω οικονομικής μόχλευσης και όχι ωμής βίας.

«Τι γίνεται με την Αμερική ως παγκόσμια αστυνομική δύναμη; Πρώτον, η στρατηγική μας του 21ου αιώνα πρέπει να είναι μια σκιά πιο έξυπνη από το αξίωμα του Μάο ότι η δύναμη προέρχεται από το βαρέλι ενός όπλου », έγραψε ο Μπάιντεν. 

«Η εξουσία προέρχεται επίσης από ένα σταθερό τραπεζικό υπόλοιπο, την ικανότητα κυριαρχίας και διείσδυσης στις αγορές και την οικονομική μόχλευση για την άσκηση διπλωματικής επιρροή».

Το σχέδιο του Μπάιντεν για την Αμερική είναι ανοιχτό εδώ και δεκαετίες: Το ξεκίνημα ατελείωτων πολέμων, η παράδοση της κυριαρχίας των ΗΠΑ στον ΟΗΕ και η οικονομική σύνθλιψη κάθε έθνος που αντιστέκεται στην παγκοσμιοποίηση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Καλησπέρα.
    Το θέμα αυτό το πρωτοδιάβασα εδώ : http://sxolianews.blogspot.com/2021/01/blog-post_41.html όπου έγινε και η απόδοσή του στα Ελληνικά διότι η αρχική πηγή είναι ξένη : https://www.infowars.com/posts/joe-biden-pledges-allegiance-to-the-new-world-order-in-1992-article/ .

    Το σωστό λοιπόν είναι να βάζετε την πηγή,σε ένδειξη σεβασμού για το άτομα/άτομα που έκαναν τον κόπο να μεταφράσουν και να διασκευάσουν στα Ελληνικά το αρχικό άρθρο.Καλοπροαίρετα το λέω,με σεβασμό και στην δική σας εργασία όλα αυτά τα χρόνια.

    Καλό σας ξημέρωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνηθως βαζω και την Ελληνικη πηγη που το εβαλε καθως και τ ονομα του μεταφραστη που κοπιαζει αφιλοκερδως...Τωρα απο βιασυνη δεν το εκανα οποτε σωστη η παρατηρηση σου

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα φίλε,όλα καλά και το ξέρω ότι δεν κάνεις κάτι επίτηδες.Όποτε μπορείς λοιπόν,βάλε σε παρακαλώ την πηγή διότι βλέπω ότι ακόμη με βγάζει σε κενή σελίδα. Να είσαι καλά και καλή συνέχεια !

      Διαγραφή
  2. Πάρε τη Μαντλίν, τον Χένρυ κ τη συνομοταξία σου απο το χέρι κ πηγαίνετε κατευθείαν να πεθάνετε να συναντήσετε το θεό σας. Είστε το απόλυτο βάρος της γής.
    capricorn

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις