ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΑΙΟ: 暴露 冠状 病毒 Ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ

 

Ο Κινέζος αξιωματικός πληροφοριών αποκαλύπτει την πραγματική έκταση της κρίσης «κοροναϊού» στην
Κίνα
明亮 的 晨 星
*******
Δημοσιεύθηκε από τον Robert D. Morningstar

Η άδεια χορηγείται προς όφελος του κινεζικού λαού να αντιγράψει, να παραθέσει ή να αναπαράγει αυτό το άρθρο, εν όλω ή εν μέρει, με την ελπίδα ότι αυτές οι αποκαλύψεις θα βοηθήσουν στην απαλλαγή του κινεζικού λαού και των πολιτών του Χονγκ Κονγκ από το κακό που συμβαίνει.
明亮 的 晨 星

*******
 Είμαι ανώτερος αξιωματικός της Κινεζικής Υπηρεσίας Πληροφοριών και γνωρίζω την αλήθεια για το ξέσπασμα του ιού Corona. Είναι πολύ χειρότερο από ό, τι σας λένε τα ΜΜΕ.
Είμαι Κινέζος πολίτης στο Γουχάν, ο οποίος κατέχει υψηλή θέση στη στρατιωτική νοημοσύνη ή ίσως το καταλαμβάνει. Είμαι επίσης μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας. Ως ανώτερος αξιωματούχος στην προεδρία του κόμματος, έχω πρόσβαση σε πολλές διαβαθμισμένες πληροφορίες και έχω εμπλακεί σε πολλά κορυφαία κυβερνητικά σχέδια. Έκανα το διδακτορικό μου σε ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο σε μια δυτική χώρα, γι ‘αυτό μπορώ να γράψω το λογαριασμό μου στα αγγλικά.
Έχω πληροφορίες που πιστεύω ότι θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην ανατροπή της κυβέρνησής μου. Είναι επίσης σημαντικό για δισεκατομμύρια ανθρώπους εκτός της Κίνας, που όλοι βρίσκονται τώρα σε υπαρξιακό κίνδυνο.
Δεν θα εκπλαγείτε να ακούσετε ότι αν η ταυτότητά μου αποκαλυφθεί, η ζωή μου θα έμενε σε μεγάλο κίνδυνο, όπως και η γυναίκα και ο γιος μου. Σας ζητώ να σεβαστείτε το γεγονός ότι αφαιρέσαμε από αυτό το λογαριασμό τα γεγονότα που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την αναγνώρισή μου.
Εν τω μεταξύ, είστε εξοικειωμένοι με την τελευταία εστία του 2019-nCoV, επίσης γνωστή ως NCP ή απλώς ως «Coronavirus». Θα έχετε ακούσει ότι προέρχεται από το Wuhan, μια βιομηχανική πόλη στην Κίνα, και προέρχεται από ένα ζώο – κατά πάσα πιθανότητα ένα ρόπαλο ή pangolin – που πωλήθηκε σε μια αγορά άγριων ζώων. Έχουν πει ότι είναι μια ασθένεια που μοιάζει με γρίπη, η οποία σε σοβαρές περιπτώσεις μπορεί να προκαλέσει πνευμονία, αναπνευστική ανεπάρκεια και θάνατο.
. Εξάλλου, μπορεί να έχετε ακούσει ότι η ασθένεια, αν και εξαιρετικά μεταδοτική, είναι επικίνδυνη μόνο για τους ηλικιωμένους ή για τα άτομα με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα. Το επίσημο ποσοστό θνησιμότητας είναι περίπου 2%.
Όλα αυτά είναι μια σειρά από ψέματα που το κινεζικό κράτος, με την σιωπηρή υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών και των φίλων του στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τη Ρωσία και την Αυστραλία, έχει δημιουργήσει και εξαπλωθεί από τα  Κατευθυνόμενα
μέσα ενημέρωσης σε όλες αυτές τις χώρες.
Πρώτα απ ‘όλα, επιτρέψτε μου να πω ότι ο κόσμος δεν λειτουργεί όπως νομίζετε ότι κάνει. Αν και χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Κίνα αγωνίζονται για παγκόσμια κυριαρχία, ο ανταγωνισμός περιορίζεται σε ορισμένους περιορισμένους τομείς.
Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι δύο χώρες ενδιαφέρονται περισσότερο να συνεργαστούν για να αποτρέψουν τις περισσότερες ανταγωνιστικές χώρες να κερδίσουν περισσότερη δύναμη. Έχουν επίσης κοινό συμφέρον να κρατήσουν την πραγματική εξουσία από τα χέρια των «κανονικών» πολιτών τους. Για να γίνει αυτό, έχουν πολλούς διαφορετικούς μηχανισμούς για να ελέγξουν τη συντριπτική πλειονότητα των μέσων ενημέρωσης. Οι Αμερικανοί ειδικότερα έχουν τελειοποιήσει την τέχνη της δημιουργίας πλασματικών «διαιρέσεων» μεταξύ των δύο βασικών κομμάτων τους για να κρύψουν το γεγονός ότι και οι δύο εξυπηρετούν τους ίδιους πλοιάρχους.
Τα ίδια έθνη έχουν επίσης τεχνολογίες που είναι πολύ πιο προηγμένες από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε και οι οποίες είναι προσεκτικά κρυμμένες από το κοινό. Αυτό περιλαμβάνει προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη ικανή να υπονομεύει και να κάνει επιλογές στον κόσμο. βιολογικούς και χημικούς παράγοντες (生化 剂) που μπορούν να χειραγωγούν συγκλονιστικά και να ελέγχουν τα πρότυπα και τις συμπεριφορές σκέψης των πολιτών. εξελιγμένες τεχνικές χειρισμού χρησιμοποιώντας υπνωτικές πρακτικές εντελώς άγνωστες στο κοινό. και άλλα πράγματα που δεν πρόκειται να πάω τώρα
*******
Το θέμα μου είναι ότι τα μεγάλα έθνη δεν ανταγωνίζονται μεταξύ τους όσο συνεργάζονται. Ο κύριος στόχος του είναι να προστατεύσει την αληθινή λειτουργία του κόσμου από το «απρογραμμάτιστο» κοινό.

Επιτρέψτε μου να επιστρέψω στον ιό.
Υπήρξαν μεγάλες διαμαρτυρίες κατά της κυβέρνησης στο Χονγκ Κονγκ πέρυσι.

Η Μόνιμη Επιτροπή του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος το θεωρούσε σοβαρή απειλή για την ακεραιότητα και τη σταθερότητα της πατρίδας. Η αμερικανική κυβέρνηση και η ΕΕ γνώριζαν ότι οι Κινέζοι εργάζονταν κρυφά σε έναν βιολογικό παράγοντα που θα καθιστούσε τους διαδηλωτές υπακοή και υπάκουο. Χωρίς λεπτομέρειες, εργάστηκα σε αυτό το έργο. Προσπαθήσαμε να αναπτύξουμε ένα είδος ψεκασμού που μπορεί να αφαιρεθεί από ελικόπτερα ή αεροσκάφη και αυτό οδηγεί σε διανοητική αναπηρία και αλλαγή συμπεριφοράς.
Δεδομένου ότι το Χονγκ Κονγκ είναι μία από τις πιο ανοικτές και διεθνείς πόλεις στον κόσμο, το κόμμα αποφάσισε φυσικά ότι ήταν πολύ επικίνδυνο να απελευθερώσει τον πράκτορα στο Χονγκ Κονγκ χωρίς να τον δοκιμάσει πρώτα. Αυτό απαιτούσε μεγάλο αριθμό ανθρώπινων ινδικών χοιριδίων. Για το σκοπό αυτό προσδιορίστηκαν δύο ομάδες.

Πρώτον, ολοκληρώσαμε έναν μεγάλο αριθμό λεγόμενων «ισλαμικών ριζοσπαστών» στην επαρχία Xinjiang και τους έφερα στα λεγόμενα «στρατόπεδα εκπαίδευσης».
Είχαμε χρησιμοποιήσει αυτά τα στρατόπεδα για ανθρώπινα πειράματα για αρκετά χρόνια, αλλά οι διαδηλώσεις στο Χονγκ Κονγκ σήμαιναν ότι έχουμε εντείνει τις προσπάθειές μας. Υποβάλαμε τους επιβάτες σε διάφορα πειράματα «άλφα». Δεδομένου ότι αυτά ήταν άοσμο και αόρατο, τα εξεταζόμενα άτομα δεν γνώριζαν ότι έλαβαν μέρος σε ιατρικές σπουδές.



Αποδράστε από το Xinjiang: Μουσουλμάνοι Ουιγούροι μιλούν για δίωξη εναντίον τους  από Κίνα
https://www.aljazeera.com/indepth/features/escape-xinjiang-muslim-uighurs-speak-china-persecution-180907125030717.html

Τα υψηλά ποσοστά καρκίνου, η πρόωρη άνοια, η κατάθλιψη από αυτοκτονία και ο θάνατος από την αποτυχία οργάνων θα μπορούσαν εύκολα να κατασταλούν, καθώς τα στρατόπεδα βρίσκονται σε πολύ απομακρυσμένα μέρη της μητρικής χώρας μας.
Μετά τα πρώτα πειράματα αποκάλυψε έναν «βήτα» πράκτορα, μεταφέρθηκε στην επαρχία Hubei, όπου χρησιμοποιήθηκε σε ειδική στρατιωτική πειραματική μονάδα έξω από την πόλη Wuhan. Αυτό δεν ήταν ούτε ένα ιδιαίτερα καλά κρυμμένο μυστικό: η ύπαρξη αυτής της ευκολίας αναφέρθηκε στις διεθνείς ειδήσεις. Ακόμα και το γεγονός ότι είναι κοντά στην αγορά άγριων ζώων είναι ένα γνωστό γεγονός.
Σε αυτό το σημείο ο πρόεδρός μας είχε ήδη εισαγάγει ένα «σύστημα κοινωνικής πίστωσης» με το οποίο θα μπορούσαμε να εντοπίσουμε στην κοινωνία μας τα ανυπόστατα, αντεπαναστατικά και αστικά στοιχεία. Με βάση τις βαθμολογίες κοινωνικής πίστωσης που προέρχονται από την ηλεκτρονική δραστηριότητα, τις ηλεκτρονικές συνήθειες αγορών και τις αναφορές από τους πληροφοριοδότες στην κοινωνία των πολιτών, επιλέξαμε μερικούς από τους χειρότερους παραβάτες. Αυτές περιλαμβάνουν δικηγόρους και ακτιβιστές για τα ανθρώπινα δικαιώματα, χριστιανούς, ομοφυλόφιλους, καλλιτέχνες, διανοούμενους, άτομα που μιλούν ξένες γλώσσες και άλλους ανεπιθύμητους ανθρώπους.
Μόλις συλλεχθούν αυτοί οι ταραχοποιοί και τοποθετηθούν στη μονάδα δοκιμών, τους εκθέσαμε στον παράγοντα, ο οποίος είναι βιοχημικός και εξαπλώνεται σε ένα αόρατο αεροζόλ παρόμοιο με ορισμένους ιούς. Τα αρχικά αποτελέσματα ήταν ενθαρρυντικά, καθώς παρατηρήσαμε σημαντική μείωση της νοημοσύνης και μείωση των υψηλότερων εγκαταστάσεων ψυχικής επεξεργασίας. Ουσιαστικά, τα ανεπιθύμητα μας είχαν γίνει ελαφρώς διανοητικά μειονεκτούντα, πράγμα που είναι ακριβώς το αποτέλεσμα που θέλαμε να παράγουμε για να ειρήνουμε τον εχθρικό πληθυσμό του Χονγκ Κονγκ.



Δυστυχώς, έγινε γρήγορα εμφανές ότι ο Πράκτορας είχε και άλλα αποτελέσματα. Περίπου μια εβδομάδα μετά την καθυστέρηση που τέθηκε, τα άτομα μας εξέφρασαν σοβαρές ανησυχίες και κρίσεις πανικού. Τελικά ανέπτυξαν συμπτώματα παρόμοια με εκείνα των παρανοϊκών σχιζοφρενικών. Σε εκείνο το σημείο, το σώμα τους γρήγορα επιδεινώθηκε. Έκαναν μαζική εσωτερική αιμορραγία. τα τοιχώματα των αρτηριών τους διαλύθηκαν. ξεφλούδισαν από τα μάτια και τις οπές τους και ο ιστός τους αποσυντεθεί.

Για να το θέσουμε με πιο άμεσο δυτικό τρόπο, άρχισαν να λιώνουν.

Ο θάνατος συνέβη συνήθως με αποτυχία πολλών οργάνων. Τούτο προηγήθηκε τουλάχιστον πέντε ημερών σοβαρής αγωνίας που δεν μπορούσε να ανακουφιστεί από παυσίπονα. Ήταν αυτή τη στιγμή που παραβιάζα για πρώτη φορά το πρωτόκολλό μας: ένα θέμα, μια ηλικιωμένη κυρία που είχε δημοσιεύσει δυσφημιστικές γελοιογραφίες του Προέδρου μας, με παρακάλεσε για το θάνατο με τέτοια επιμονή που μου έριξε οίκτο και την πυροβόλησε. Είχα επιπλήξει, αλλά ευτυχώς η καταγγελία έπεσε όταν συμφωνούσα να επιστρέψω το κόστος της σφαίρας. Ορκίστηκα να μην ξαναδεί ποτέ τέτοια περιττή συγκίνηση.
Αποφασίσαμε ότι ο πράκτοράς μας ήταν άχρηστος. Ήταν πολύ καταστρεπτικό για τους σκοπούς μας. Θέλαμε να μας υποβάλετε ο πληθυσμός του Χονγκ Κονγκ. δεν θέλαμε να το εξοντώσουμε.



Φυσικά, οι Αμερικανοί φίλοι μας είχαν πάρει τότε ενδιαφέρον για το έργο μας και μας ζήτησαν δείγμα για δικούς τους σκοπούς έρευνας και δοκιμών. Μιλούσαν ότι ήθελαν να το χρησιμοποιήσουν για να επιλύσουν κάποιες δυσκολίες στη Βενεζουέλα. Κανονικά θα συμφωνούσαμε, καθώς διατηρούμε φιλικές σχέσεις με τη CIA, αλλά λόγω της εξαιρετικά τοξικής φύσης του πράκτορα, μειώσαμε.

Αυτό, όπως αποδείχθηκε, ήταν ένα σοβαρό λάθος. Η CIA ήταν πεπεισμένη ότι είχαμε αναπτύξει κάτι πολύ ισχυρό και θέλαμε να το κρατήσουμε στον εαυτό μας. Προσφέρουν πολλά χρήματα σε έναν από τους ερευνητές μας.
Ανόητα, συμφώνησε να τους πουλήσει ένα δείγμα. Βρήκαμε ακριβώς εγκαίρως για την παράδοση και προσπαθήσαμε να την σταματήσουμε από το να συμβεί. Στο επόμενο shoot-out – μην ασχοληθείτε να το αναζητήσετε στις ειδήσεις, ποτέ δεν αναφέρθηκε οπουδήποτε – αρκετές δεκάδες άνθρωποι σκοτώθηκαν.

Το πιο σημαντικό, ωστόσο, ο πράκτορας δραπέτευσε!

Η εκτόξευση πραγματοποιήθηκε στην αγορά αγρίων ζώων, η οποία έχει αναφερθεί ως η θέση της μετάδοσης «από ζώο σε άνθρωπο» που ξεκίνησε την εκδήλωση. Αλλά, φυσικά, δεν υπήρξε τέτοια μετάδοση. ήταν ακριβώς η τοποθεσία όπου η CIA υποτίθεται ότι θα λάμβανε το σφραγισμένο φιαλίδιο που περιείχε τον Πράκτορα. Το φιαλίδιο θρυμματίζεται όταν έπεσε από τον προδότη που είχε συμφωνήσει να το πουλήσει στους Αμερικανούς.
Μέχρι τώρα καταλαβαίνω ότι θα είστε σκεπτικοί. Εάν είμαι πραγματικά ποιος λέω ότι είμαι, γιατί θα μοιραζόμουν αυτές τις πληροφορίες στο διαδίκτυο;

Επιτρέψτε μου να σας διαβεβαιώσω ότι δεν είμαι φίλος του δυτικού συστήματος διακυβέρνησης. Λατρεύω την πατρίδα μου και είμαι πιστός στο Κομμουνιστικό Κόμμα. Έχει σηκώσει εκατοντάδες εκατομμύρια συμπατριώτες μου από την κακομεταχείριση και τη φτώχεια. Ωστόσο, είμαι και άνθρωπος και έχω συνείδηση.

Το σημαντικότερο είναι ότι έχω γυναίκα και γιο.

Μόλις συνειδητοποιήσαμε ότι ο πράκτορας είχε δραπετεύσει και θα αρχίσει να εξαπλώνεται, βάζουμε γρήγορα όλους τους Wuhan σε κλειδωμένο. Ήμουν ένας από αυτούς που είχαν την εντολή να διαχειριστούν το φαινόμενο της μόλυνσης.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να κρατήσουμε ένα τέτοιο τεράστιο εγχείρημα μυστικό, γι ‘αυτό αποφασίσαμε να διατάξουμε τα κρατικά ΜΜΕ να αναφέρουν ότι ένας «κοροναϊός» είχε ξεσπάσει στο Γουχάν.

Στην πραγματικότητα, φυσικά, δεν υπάρχει «κοροναϊός». Όλα ήταν κατασκευασμένα.

Ήταν ένας από τους συναδέλφους μου που ήρθε με την ιδέα της ιδιοφυΐας να προσποιείται ότι οι άνθρωποι με την κοινή γρίπη υπέφεραν από τον κοροναϊό. Αυτό μας επέτρεψε να κρύψουμε την πραγματική φύση της ασθένειας. ΑΣΕ με να εξηγήσω.
Αυτή τη στιγμή είναι η εποχή της γρίπης στην Κίνα. Όταν συνειδητοποιήσαμε ότι δεν μπορούσαμε πλέον να ελέγξουμε την εξάπλωση του Πράκτορα, στέλναμε τους ανθρώπους μας σε όλα τα νοσοκομεία και μας έδιναν οδηγίες σε όλους τους γιατρούς να διαγνώσουν κάθε περίπτωση της κοινής γρίπης ως «κοροναϊό». Καταλήξαμε σε ένα νέο όνομα – 2019-nCoV – και μοιράσαμε «ενημερωτικά δελτία» που περιγράφουν μια φτιαγμένη ασθένεια.

Το αποτέλεσμα αυτής της απόφασης ήταν ότι δεκάδες χιλιάδες άτομα που απλά πάσχουν από κρυολόγημα ή γρίπη διαγνώστηκαν τώρα ως έχοντες μυστηριώδη κοροναϊό που, αν και μολυσματικά, δεν ήταν συχνά θανατηφόρος. Ενώ αυτό φοβόταν το κοινό, μας επέτρεψε να προωθήσουμε την αφήγηση ότι η ασθένεια δεν ήταν τόσο θανατηφόρα. μας έδωσε επίσης χρόνο να προετοιμαστούμε για την καταστροφή που ήταν βέβαιο ότι θα έρθει επιβάλλοντας ένα κλείδωμα για το Wuhan και άλλες πόλεις στην επαρχία Hubei.

Δεν το έχετε ακούσει στις ειδήσεις – και δεδομένου του μεγέθους του Wuhan, με πληθυσμό 11 εκατομμυρίων, δεν είναι γνωστό ακόμη και σε πολλούς από τους κατοίκους – αλλά μέσα σε λίγες ημέρες χιλιάδες και χιλιάδες μολύνθηκαν
και πολύ σύντομα υπέφεραν από τους θανάσιμους θανάτους που έχω ήδη περιγράψει.

Μέσα σε μια εβδομάδα, υπήρχαν τόσες πολλές νεκροψίες που δεν ήμασταν να γνωρίζουμε τι έπρεπε να κάνουμε μαζί τους, γι ‘αυτό παραγγείλαμε τους σωζόμενους κρατουμένους κοινωνικής πίστης να οδηγούν τα σώματα στην ύπαιθρο και να τα θάβουν σε μαζικούς τάφους.

Αλλά ήταν πολύ δύσκολο να κρατήσουμε αυτή τη δραστηριότητα μυστική και δεν μπορούσαμε να τη διατηρήσουμε, καθώς υπήρχαν τόσα πολλά πτώματα.


https://twitter.com/PDChina/status/1226902394765746176/video/1

Φτιάξαμε μια ιστορία ότι πέντε εκατομμύρια κάτοικοι είχαν «φύγει» από τον Γουχάν. Στην πραγματικότητα, φυσικά, πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους είχαν πεθάνει από τον πράκτορα.

Δούλευα όλο το εικοσιτετράωρο βοηθώντας να ενορχηστρώσω αυτή την κάλυψη. Όταν σκέφτομαι τις πράξεις μου τώρα, αισθάνομαι μεγάλη ντροπή. Εκείνη την εποχή εξακολουθούσα να πιστεύω ότι αγωνίζομαι για την πατρίδα μου και ότι η κυριαρχία του κόμματος ήταν σωστή και δίκαιη. Αλλά βαθιά, είχα ήδη αρχίσει να έχω αμφιβολίες.

Η πίστη μου στο Κόμμα κλονίστηκε ακόμη πιο βαθιά όταν έμαθα τι συνέβη στον Δρ Λι Βενλιάνγκ.
Li Wenliang: Ο γιατρός που προειδοποίησε για την επιδημία του κοροναϊού πεθαίνει μετά από να μολυνθεί από τον ιό
Φτιάξαμε μια ιστορία ότι πέντε εκατομμύρια κάτοικοι είχαν «φύγει» από τον Γουχάν. Στην πραγματικότητα, φυσικά, πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους είχαν πεθάνει από τον πράκτορα.

Δούλευα όλο το εικοσιτετράωρο βοηθώντας να ενορχηστρώσω αυτή την κάλυψη. Όταν σκέφτομαι τις πράξεις μου τώρα, αισθάνομαι μεγάλη ντροπή. Εκείνη την εποχή εξακολουθούσα να πιστεύω ότι αγωνίζομαι για την πατρίδα μου και ότι η κυριαρχία του κόμματος ήταν σωστή και δίκαιη. Αλλά βαθιά, είχα ήδη αρχίσει να έχω αμφιβολίες.

Η πίστη μου στο Κόμμα κλονίστηκε ακόμη πιο βαθιά όταν έμαθα τι συνέβη στον Δρ Λι Βενλιάνγκ.
Li Wenliang: Ο γιατρός που προειδοποίησε για την επιδημία του κοροναϊού πεθαίνει μετά από να μολυνθεί από τον ιό

Ο whistleblower που αντιμετώπισε η αστυνομία γίνεται το τελευταίο θύμα της θανατηφόρας επιδημίας
Ο Δρ Li Wenliang ήταν ένας από τους λίγους γιατρούς που αρνήθηκαν ψευδώς να διαγνώσουν ασθενείς με γρίπη με τον «κοροναϊό». Ως τιμωρία, στάλθηκε για να βοηθήσει τη μεταφορά νεκρών σωμάτων σε μαζικούς τάφους. Η προσδοκία ήταν ότι θα μολυνθεί από τον πράκτορα και θα πεθάνει ένας θλιβερός θάνατος, αλλά προς μεγάλη μας έκπληξη, δεν συνέταξε την ασθένεια.



Coronavirus whistle-blower doctor Li Wenliang dies from the disease
Φυσικά έχετε διαβάσει ότι πέθανε από «κορωναϊό». Έχετε παραπληροφορίες. Ένας λοχίας της Λαϊκής Ένοπλης Αστυνομίας τον έκαψε με μείγμα ηρωίνης και υδραργύρου που προκάλεσε το ξεφούσκωμα του πνεύμονα.

Όταν έμαθα αυτό το θέμα, ήμουν σίγουρος αν ήθελα να κάνω το σωστό. Ενώ πιστεύω ότι είναι κατάλληλο για μια κυβέρνηση να κυβερνάει με ένα σοβαρό χέρι, δεν νομίζω ότι ήταν σωστό να σκοτώσει τον Δρ Λι. Ήταν ένας συμπονετικός και καλός άνθρωπος και νοιάζεται για τους ασθενείς του. πώς μπορεί η πατρίδα μας να μην επωφεληθεί από την κατοχή ενός τέτοιου γιατρού;

Μοιράστηκα τις ανησυχίες μου με τη σύζυγό μου, αλλά με έπεισε ότι δεν πρέπει να πω τίποτα στους ανώτερους μου. Είπε ότι ήταν πολύ επικίνδυνο. ότι αποτίμησαν την πίστη πάνω από οτιδήποτε άλλο. και ότι θα βρω μόνο πρόβλημα αν παραδεχθώ τις αμφιβολίες μου σχετικά με τις πρακτικές τους. Επίσης, επεσήμανε ότι επωφελήσαμε από ιατρική περίθαλψη προτεραιότητας. Ως ανώτεροι υπάλληλοι, λάβαμε τακτικές προμήθειες από τις εξαιρετικά εξελιγμένες μάσκες hazmat που είναι η μόνη γνωστή τεχνολογία που μπορεί να αποτρέψει τη μόλυνση. Μου ζήτησε να σκεφτώ τον γιο μας, ο οποίος είναι ακόμα μικρός. Εάν μίλησα και ήμασταν πιασμένοι, η ζωή μας θα κινδύνευε.
Περίπου την ίδια στιγμή, κατέστη σαφές ότι ο Πράκτορας ήταν εξ ολοκλήρου εκτός ελέγχου μας. Έχει εξαπλωθεί σαν πυρκαγιά σε όλη την επαρχία Hubei και πέρα, μολύνοντας δεκάδες εκατομμύρια και προκαλώντας τους όλους να πεθάνουν.

Καταλαβαίνω ότι αυτό που μόλις είπα είναι δύσκολο να πιστέψω, επειδή σας είπαν ότι υπήρξαν μόνο περίπου 50.000 μολύνσεις και πολύ λιγότεροι θάνατοι.

Αλλά αυτές είναι οι λοιμώξεις της γρίπης που έχουν περατωθεί ψευδώς ως το ανύπαρκτο «κοροναϊό». Ο πράκτορας είναι πολύ πιο μεταδοτικός από αυτό και το ποσοστό θανάτου του, σε αντίθεση με τον «κορωναϊό», δεν είναι 2%.

Όχι, το ποσοστό θνησιμότητάς του είναι 100%. Κανείς δεν ανακάμπτει από αυτό. Όποιος συμβάλλει, πεθαίνει.

Και πολλοί άνθρωποι το αναθέτουν.

Η επαρχία Hubei βρίσκεται σε ερείπια. Οι διάφοροι ταξιδιωτικοί περιορισμοί και περιορισμοί που έχουν επιβληθεί δεν δημιουργήθηκαν για να σταματήσουν τη διάδοση του πράκτορα – κανένας από αυτούς δεν μπορεί να το σταματήσει, όχι εμπάργκο, όχι μάσκες προσώπου ή απολυμαντικά χεριών – αλλά να σταματήσει τους επιζώντες να δουν την καταστροφήμε δική τους μάτια.


Σημείωση του συντάκτη: Τα drones χρησιμοποιούνται για να ακούσουν τους ανθρώπους προς τα κέντρα συγκράτησης.


Είμαι μέρος της μεγαλύτερης κάλυψης της ανθρώπινης ιστορίας: η απόκρυψη των θανάτων δεκάδων εκατομμυρίων. Πολύ σύντομα, η επαρχία του Hubei δεν θα είναι παρά ένα τεράστιο νεκροταφείο, και η αλήθεια θα βγει.

Για μένα, η καμπή ήρθε όταν το Κόμμα είπε ένα άλλο ψέμα, και αυτό το ψέμα ήταν πολύ τρομακτικό ακόμη και για μένα να δεχτώ.

Μπορεί να έχετε ακούσει ότι η Κίνα δημιούργησε ένα νέο νοσοκομείο, το οποίο ονομάζεται νοσοκομείο Huoshenshan, στο Wuhan, προκειμένου να παράσχει πρόσθετες εγκαταστάσεις καραντίνας και απομόνωσης για τους μολυσμένους ασθενείς. Μπορεί να έχετε ακούσει ότι το έχτισαν μόνο σε δέκα ημέρες.
Και αυτό είναι ένα ψέμα.



Chinese Police Force Family Into Coronavirus Quarantine
Σίγουρα, έκαναν κάτι σε έξι ημέρες. Αλλά δεν ήταν «νοσοκομείο. «Η πραγματική φύση του κτιρίου θεωρήθηκε» άκρως απόρρητο «.

Αρχικά, ήμουν αρκετά αφελής για να πιστέψω ότι το Κόμμα είχε δείξει τη συμπόνια και τη φροντίδα του για τον λαό. Αλλά τότε οι προϊστάμενοί μου με έστειλαν στο Huoshenshan.

Παρουσιάστηκε μου γύρω από την εγκατάσταση από έναν στρατιωτικό αστυνομικό που ονομάζεται Τάφος Μένγκ (αυτό δεν είναι το πραγματικό του όνομα). Ήταν εκεί που είδα την αλήθεια.

Όπως ανέφερα, ο μόνος τρόπος να προστατευθώ από τον πράκτορα είναι να φορέσω μια ειδική μάσκα προστασίας που είναι εντελώς διαφορετική από αυτές που διατίθενται στο εμπόριο. Ακόμα και οι επαγγελματίες του ιατρικού τομέα δεν έχουν πρόσβαση σε αυτό. Διατίθεται μόνο σε ερευνητές βιοϊατρικού πολέμου και περιέχει εξαιρετικά προηγμένη τεχνολογία.
Αυτές οι μάσκες πρέπει να διατηρούνται σε μια συγκεκριμένη θερμοκρασία για να προσφέρουν πλήρη προστασία και να χάσουν την αποτελεσματικότητά τους πολύ γρήγορα. Όπως έχω ήδη πει, ένα από τα πλεονεκτήματα της θέσης μου ήταν ότι τόσο η οικογένειά μου όσο και εγώ είχαμε πρόσβαση σε τακτικές προμήθειες, γι ‘αυτό ήταν ασφαλείς σε σύγκριση με πολίτες, γιατρούς και ακόμη κυβερνητικούς υπαλλήλους χαμηλότερου επιπέδου, όλοι τους φορούσαν εντελώς αναποτελεσματικές χειρουργικές μάσκες στην λανθασμένη πεποίθηση ότι θα τις προστατεύσουν.

Και λοιπόν, φορώντας αυτόν τον ειδικό εξοπλισμό, πήγα στο Huoshenshan με τον δεκανέα Meng.

Ό, τι θέλετε να καλέσετε εκείνο το μέρος, δεν είναι νοσοκομείο.

Βέβαια, η είσοδος μοιάζει με νοσοκομείο και στην αποβάθρα στο μπροστινό μέρος του συγκροτήματος, υπάρχουν ό, τι φαίνονται να είναι κανονικά ιατρικά κρεβάτια. Εκεί βρίσκονται χιλιάδες μολυσμένοι ασθενείς, όλοι τους στα αρχικά στάδια της νόσου. Περπατήθηκα σ ‘αυτούς τους μακρινούς, άσπρους διαδρόμους δίπλα στον δεκανέα Meng, το γωνιακό του πρόσωπο που ήταν κακό στο στρατιωτικό κέλυφος του, και είδε εκατοντάδες από εκατοντάδες πανομοιότυπα νοσοκομειακά κρεβάτια πάνω στα οποία ανατριχιάζονταν οι τρομακτικοί και άρρωτοι κάτοικοι του Wuhan. Οι κραυγές και οι ακροάσεις τους με στοιχειώνουν στις μακριές νύχτες στις οποίες τώρα δεν μπορώ να κοιμηθώ.
Αλλά αυτό ήταν μόνο η αρχή. Τελικά ο δερματοφύλακας με πήρε στο πίσω μέρος αυτού του μπροστινού τμήματος. Εκεί, κλειδωμένες μεταλλικές πύλες οδήγησαν σε αυτό που αποκαλούσε «μεσαίο τμήμα». Οι ασθενείς στο μέτωπο δεν γνωρίζουν την ύπαρξή του. Εκεί υπάρχουν οι πιο προηγμένες περιπτώσεις, που μοιάζουν περισσότερο με ένα νοητικό άσυλο.

Αμέσως μόλις μπήκα σε αυτό το τμήμα του Huoshenshan, χτυπήθηκα από τον αμυδρό φωτισμό και τη δυσοσμία του εμετού και των ανθρώπινων αποβλήτων. Εδώ οι ατυχίες περιπλανημένοι ελεύθερα, το μυαλό τους αποσυντίθεται σταδιακά σε ατελείωτες κρίσεις πανικού και ψυχωσικά επεισόδια. Και εδώ δεν υπήρχαν άλλοι γιατροί, απλά άνδρες με γορίλλα σε μαύρες στολές που ανήκαν σε κάποιο μυστικό κλάδο της στρατιωτικής αστυνομίας, για το οποίο δεν είχα ακούσει ποτέ.

Φάνηκαν να έχουν επιλεγεί για τη σκληρότητα τους, επειδή νίκησαν και υποβαθμίζουν τους ασθενείς με τον πιο σαδιστική τρόπο. Πολλοί από τους κρατούμενους είχαν υποχωρήσει σε παιδικά κράτη και βρισκόταν στο δάπεδο να κλαίει σαν βρέφη και να ζητεί συμπόνια που δεν έλαβαν.

Υπήρχε σκληρή ευχαρίστηση στα μάτια αυτών των κακοποιών, καθώς βίαζαν τους ατυχείς. Τους χτύπησε με μπαστούνια, ψεκάστηκε ψεκασμό με πιπέρι στα μάτια τους και τους κλώτσησε με τις μπότες τους με ανοιχτό καπάκι. Όπως ήμουν από τη στρατιωτική νοημοσύνη, οι φρουροί δεν προσπάθησαν καν να κρύψουν τις δραστηριότητές τους. Μου ζήτησαν ακόμη και να ενταχθούν. με κάθε τρόπο, με αντιμετωπίζουν ως ένα από αυτά.

Ναι, ένας από αυτούς. Στάθηκα στο γκρίζο μπάνιο του Huoshenshan στο προσωπικό και κοίταξα σε ένα φτηνό καθρέφτη και ρώτησα τον εαυτό μου – είναι αυτό που πραγματικά είσαι; Τους αρέσουν πραγματικά;

Αλλά η βία δεν ήταν απλώς μια έκφραση σαδισμού, γιατί οι φτωχοί κρατούμενοι δεν ήταν εκεί για να φροντίσουν.

Ήταν εκεί για να δουλέψουν.

Υπήρχε μια ακόμη σειρά από πόρτες, και πέρα ​​από αυτά έβλεπαν ό, τι ο δεκανέας ονόμαζε «πυρήνας». Και ήταν εκεί που το είδα – σωρούς και σωρούς νεκρών σωμάτων, στοιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο μέχρι το ταβάνι. Υπήρχαν άντρες, γυναίκες και παιδιά, ηλικιωμένοι και νήπια, πλούσιοι και φτωχοί, όμορφοι και ανήσυχοι, περήφανοι και ταπεινοί.
Όλοι τους ήταν νεκροί. Ο πράκτοράς μας δεν έκανε καμία διάκριση μεταξύ οποιουδήποτε από αυτούς.

Απέστηξα όταν ο δερματοφύλακας με οδήγησε στον πυρήνα. Δεν μπορώ να μετρήσω πόσα υπήρχαν, αλλά ήταν πολλές, πολλές χιλιάδες. Και στη μέση των σωρών των πτώσεων ήταν ένα είδος διαδρομής, και άκουσα ένα φωνητικό ήχο στο βάθος. Οι άθλιοι ασθενείς από το μεσαίο τμήμα συνέλαβαν τους νεκρούς και τους έφεραν και τους έσυραν στο σκοτάδι, ακόμα και όταν οι φύλακες τους χτύπησαν με παπούτσια.

Μου χρειάστηκε λίγο πριν καταλάβω τι συμβαίνει. Απλώς δεν μπορούσα να πιστέψω τι βρισκόταν στο τέλος αυτού του μονοπατιού στον πυρήνα.

Ήταν ένας τεράστιος φούρνος, με μεγάλες φωτιές να τρέχουν μέσα.

Κάποια στιγμή, τα μυαλά τους κατέστρεψαν και τα σώματά τους στριφογυρίστηκαν, οι πεθαίνουν άνδρες και γυναίκες έφεραν τα πτώματα στο φούρνο και τα έριξαν μέσα σε μια δολοφονημένη προσπάθεια να κρύψουν την τρομακτική αλήθεια. Είδα πολλά από αυτά να καταρρέουν από την εξάντληση μόνο για τα άψυχα σώματα τους που πρέπει να προστεθούν στα βουνά των πτώσεων και στις δύο πλευρές. Σε μια φαινομενικά ατελείωτη γραμμή, πήγαν, τα αδύναμα σώματα τους με γκρίζες φόρμες, οι πλάτες τους λυγίζονταν κάτω από το βάρος του φοβερού φορτίου τους. Πολλοί ουρλιάζονταν και φωνάζονταν με τρόμο και οι φωνές τους εντάχθηκαν σε μια θλιβερή κακοφωνία που έμενε πάνω από το βρυχηθμό των πυρκαγιών.

Σε βαθύ σοκ, κοίταξα την απεριόριστη φρίκη μπροστά μου. Δίπλα μου βρισκόταν ο δεκανέας Meng, το φρεσκοκομμένο του πρόσωπο χωρίς συγκίνηση όπως και πριν. Όταν γύρισα να τον αντιμετωπίσω, με κοίταξε. Το στόμα του χαμογέλασε, αλλά τα μάτια του δεν το έκαναν.

«Χρησιμοποιούμε την ενέργεια για να λειτουργούμε Huoshenshan», είπε. «Εξοικονομούμε το κράτος σημαντικούς πόρους με αυτόν τον τρόπο. Και κοίτα, «- έτρεξε με τη γκαλερί των νεκρών -» υπάρχουν πολλοί από αυτούς εδώ. Μπορείτε σχεδόν να το περιγράψετε ως ανανεώσιμη ενέργεια. » Γέλασε και κούνησε το χέρι του με μια παράξενη χειρονομία στρατόπεδο.

Στάθηκα άφωνος και κοίταξα τις κοροϊδευτικές σκηνές μπροστά μου. Άνδρες με μαύρες στολές ούρλιαζαν σαν δαίμονες στους κακοποιούς που τους διέθεταν τα πτώματα. Αφαίρεσαν τους νεκρούς οτιδήποτε είχαν αξία – κοσμήματα, μετρητά, ακριβά ρούχα – και έριξαν αυτά τα αντικείμενα σε ένα τεράστιο σωρό δίπλα στον φούρνο. Όταν ρώτησα τον Τυφώνα τι θα γινόταν με τα αντικείμενα, είπαν ότι θα ήταν συνηθισμένοι να πληρώσουν για τα «έξοδα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης» που προέκυψαν από τη διαμονή των ασθενών στο Huoshenshan.

Έκανα εμετό στην τουαλέτα. Όταν ξεπλύνω και βγήκα από το πάτωμα, ο δερματολόγος Meng στέκονταν στην πόρτα και με κοίταξε. Το πρόσωπό του ήταν τόσο κενό όσο και πριν, αλλά στα μάτια του νόμιζα ότι έχω καταγράψει ένα πολύ αχνό ίχνος περιφρόνησης. Είστε δέκα χρόνια ανώτερος μου, το βλέμμα είπε, αλλά είστε μαλακοί.

Τον ευχαρίστησα για την υπηρεσία του και πήγα στο σπίτι.

Όταν έφτασα, είδα ότι έλαβα εκατοντάδες ενημερώσεις σχετικά με την κρυπτογραφημένη συσκευή που χρησιμοποιεί το Κόμμα για να επικοινωνήσει με τους εσωτερικούς. Τα νέα ήταν απίστευτα ζοφερά. Η Νομική και Οικονομική Επιτροπή του Κράτους είχε διαθέσει κεφάλαια για την κατασκευή δεκάδων εγκαταστάσεων όπως η Huoshenshan σε όλη την Κίνα.
Ο Πράκτορας είχε εξαπλωθεί όχι μόνο σε κάθε επαρχία της πατρίδας, αλλά στα περισσότερα άλλα έθνη του κόσμου. Ευτυχώς, συμφωνήσαμε με άλλες κυβερνήσεις – συμφώνησαν να προσποιούν ότι οι λοιμώξεις οφείλονταν σε κοροναϊό. Ήταν εξίσου ανησυχημένοι, όπως είχαμε, ότι ένας πανικός μπορεί να ξεσπάσει στις χώρες τους. Οι Αμερικανοί, ιδιαίτερα, φοβούνται ότι το S & P 500 θα μπορούσε να μειωθεί. Αυτό, είπαν, θα ήταν απαράδεκτο σε ένα έτος εκλογών, ώστε να μπορούμε να βασιζόμαστε στην πλήρη υποστήριξή τους.

Φυσικά και η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας μας βοήθησε. Για πολύ καιρό, το μόνο θέμα με την ΠΟΥ ήταν ότι είμαστε κλειδωμένοι σε ένα διαγωνισμό με τους Αμερικανούς για το ποιος τους δωροδοκεί περισσότερο. Απελευθέρωσαν όλα τα είδη περίπλοκων παραπληροφοριών σχετικά με την αποκωδικοποίηση του DNA του λεγόμενου κοροναϊού. Όλα αυτά μας επέτρεψαν να αποτρέψουμε έναν παγκόσμιο πανικό.

Προς το παρόν.

Ωστόσο, η κατάσταση επιδεινώθηκε με εκπληκτική ταχύτητα. Δυστυχώς αποκαλύπτω υπερβολικά σε αυτό το σημείο, καθώς θα ήταν πολύ εύκολο για τους εχθρούς μου να με εντοπίσουν, αλλά γρήγορα ξεκινήσαμε να εφαρμόζουμε μέτρα για να προστατέψουμε τους ανώτερους ηγέτες μας. Αν κοιτάξετε τις παγκόσμιες ειδήσεις, θα δείτε ότι ο Xi Jinping, ο Πρόεδρός μας, εξαφανίστηκε για περίπου μία εβδομάδα μετά την εκδήλωση, πριν ξαναβρεθεί με τον ηγέτη της Καμπότζης.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι το πρόσωπο που συναντήθηκε με τον ηγέτη της Καμπότζης δεν ήταν ο Πρόεδρος Xi. Ήταν ένα διπλό σώμα το οποίο, εδώ και πολλά χρόνια, είχε εκπαιδευτεί να βλέπει και να ακούγεται όπως ο πρόεδρός μας. Ο Πρόεδρος Xi φυσικά δεν είναι αρκετά απρόσεκτος για να διακινδυνεύσει το θάνατό του. Ασφαλώς αποκαθίσταται σε μια μυστική δεξαμενή κάτω από τον Zhongnanhai, την έδρα του Κόμματος στο Πεκίνο.

Ούτε ήταν ο μόνος ηγέτης που κρύβεται. Στην πραγματικότητα, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι πάνω από το ήμισυ όλων των ανώτερων μελών του κόμματος μιμούνται σήμερα εκπαιδευμένοι ηθοποιοί που ακολουθούν τις οδηγίες που τους δίδονται μέσω ειδικών εμφυτευμάτων.

Πιστεύετε πραγματικά ότι ο πρωθυπουργός μας θα κινδύνευε τη ζωή του πηγαίνοντας στο Wuhan;

Όλα αυτά σημαίνουν ότι η κυβέρνησή μας έχει παραλύσει εντελώς και οι λειτουργίες του κράτους έχουν αναληφθεί από το στρατό.
Μου έγινε σαφές ότι οι προσπάθειές μας ήταν άσκοπες. Ναι, οι κλειδώσεις, οι ταξιδιωτικές απαγορεύσεις και οι στοχοθετημένες δολοφονίες των επαναστατών δημοσιογράφων μας επέτρεψαν να κρύψουμε την πραγματική κατάσταση στο Wuhan. αλλά ήξερα ότι αυτό δεν θα διαρκέσει.

Μόλις αρχίσουν οι μαζικοί θάνατοι στον υπόλοιπο κόσμο – κατά την κρίση μας, αυτό θα συμβεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα ή έτσι – όλοι θα γνωρίζουν την αλήθεια. Θα καταστεί σαφές ότι δεν μπορούμε να προστατευθούμε από τον πράκτορα.

Χειρουργικές μάσκες, απολυμαντικά χεριών, γάντια – τίποτα δεν μπορεί να το σταματήσει. Τίποτα εκτός από τις ειδικές μάσκες hazmat, αλλά αυτές δεν μπορούν να παραχθούν σε ποσότητες όπως επαρκείς ποσότητες. Εσείς, ένας συνηθισμένος άνθρωπος, ποτέ δεν θα λάβετε ούτε ένα, πόσο μάλλον έναν επαρκή αριθμό για να σας δούμε μέσα από το ερχόμενο ολοκαύτωμα.
Ένας καθηγητής του Χάρβαρντ, ο DOD & NIH, ένας Κινέζος κατάσκοπος, 21 κλεμμένα φιαλίδια της «Βιολογικής Έρευνας», & Nanoscience












ΠΗΓΗ





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις