Το Στρατιωτικο Δικαστηριο του Podesta

 

Ο στρατός ολοκληρώνει τις προετοιμασίες για την υπόθεσή του εναντίον του επόμενου αρχιτέκτονα του Deep State για

να αντιμετωπίσει ένα στρατιωτικό δικαστήριο, Τζον Ποντέστα, του οποίου η δίκη στον Κόλπο του Γκουαντάναμο ξεκινά την Τρίτη, 4 Μαΐου. Απο πηγη μαθαμε ότι ο επικεφαλης Στρατιωτικος Δικαστης John G. Hannink, ο οποίος προεδρευσε με επιτυχία την υπόθεση κατά της Χίλαρι Κλίντον, δεν θα επιστρέψει για να προεδρευσει ξανα και αντ 'αυτού θα αναθέσει την ποινική ευθύνη σε άλλο αξιωματούχο της Στρατιωτικης Δικαιοσυνης.

Σε αντίθεση με την Κλίντον, η οποία ήταν έντονα διστακτική μέχρι τη στιγμή της εκτέλεσης, ο Ποντέστα μίλησε και συνεργάστηκε με τον στρατό σε αντάλλαγμα,επιείκεια. Αν και δεν θα ξεφύγει από μια πιθανή ισόβια φυλάκιση, θα αποφύγει ομως τη θηλιά της κρεμαλας.

Μια εμπιστευτική πηγή με γνώση των διαδικασιών προσφυγής του στρατού είπε ότι το δικαστήριο του Podesta θα διαρκέσει λιγότερο από δύο ημέρες, καθώς ο Podesta αναμένεται να παραδεχθεί τους  ισχυρισμούς της εισαγγελίας. Περιλαμβάνουν σεξουαλικές πραξεις με τουλάχιστον 50 ανήλικα παιδιά. Δύο, οι οποίοι ήταν 6 και 10 ετών τη στιγμή που η Podesta τους κακοποίησε το 2014, αναμένεται να εμφανιστούν στο δικαστήριο μέσω ζωντανού βίντεο για να αφηγηθούν ιστορίες για το πώς ο Podesta, η Κλίντον και μια σειρά από πολιτικές ελίτ του Χόλιγουντ τους παραπλανησαν σε έναν κόσμο του σεξ, των ναρκωτικών και των τελετουργικών θυσιών.

"Ο Podesta θα ανοίξει ένα κουτί της πανδωρας που δεν μπορεί να κλείσει. Με αρρωσταίνει ότι του δόθηκε μια συμφωνία. Από όσα έχω ακούσει, δέθηκαν αυτά τα παιδιά σε νεροχύτες που ήταν κλειδωμένοι στα υπόγεια ενώ περιοδικά εριχναν αίμα πάνω τους, λέγοντας σε αυτά τα παιδιά ότι έκαναν ακρόαση για ρόλους σε ταινίες της Disney. Και μετά απ ολα αυτα τα χρησιμοποιουσαν για τις σεξουαλικες ορεξεις τους. Όλη αυτή η «πίτσα» Podesta λειτουργουσε στο παρασκηνιο τόσο πολύ. Εάν τηρήσει τη συμφωνία του, τα ονόματα θα πέσουν, τα ονόματα θα επιβεβαιωθούν », δήλωσε η πηγή μας.

Επιπλέον, αναμένεται ότι ο Podesta θα καταθέσει ολα αυτα που ξερει για τις δολοφονίες των Vince Foster και Mary Mahone, ασκούμενου του Λευκού Οίκου που πυροβολήθηκαν έξω στο προάστιο της Τζωρτζτάουν της Ουάσινγκτον, D.C. Η συμφωνία για τον ισχυρισμό του Podesta ορίζει επίσης ότι παραδέχεται τη συμμετοχή του στις δολοφονίες του Seth Rich και του πρώην δικαστή του Ανώτατου Δικαστηρίου Antonin Scalia.

Επιπλέον, ο Podesta πρέπει να ομολογήσει ότι συμμετειχε σε συνωμοσίες εμπνευσμένες από τον Κλίντον / Ομπάμα για να δολοφονήσει τον Donald J. Trump.

"Ο Ποντέστα παραδέχτηκε ότι γνωρίζει περίπου 13 διαφορετικά σχέδια για να σκοτώσουν τον Τραμπ. Έξι έκαναν πράξη, αν και το καθένα ήταν αποτυχημένο », είπε η πηγή μας.

Κλείνοντας, η πηγή μας είπε ότι ο στρατός έχει ήδη επιλέξει μια ομάδα τριών αξιωματικών για όλες τις γυναίκες για να σταθμίσει την υπόθεση του στρατού εναντίον του Podesta. Θα μπορούσε να περασει την υπολλοιπη ζωη του στο GITMO, ωστόσο, ειναι απίθανο, να απαλλαγεί από όλα αυτα τα εγκλήματα.














ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Γλυτώνει την κρεμάλα και θα καταδικαστεί σε ισόβια... αλλά κατιτίς πρέπει να του κάνουν... να τον ευνουχίσουν και τα εργαλεία του να τα βάλουν σε μια βιτρίνα απέναντι του, να τα κοιτάζει για να θυμάται τις ένδοξες μέρες του διεστραμμένου παρελθόντος του... επίσης κάθε μέρα να του εφαρμόζουν την σεξουαλική θεραπεία που ο ίδιος έκανε σε δεκάδες ίσως εκατοντάδες παιδάκια...
    ΖΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τη (θεραπεια) την εχει σιγουρη οσο για τα ισοβια δεν νομιζω οτι του τα χρωστανε.....

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις