Δεν ήταν ένας μεγαλόψυχος στρατιώτης, αλλά ένας δειλός άνθρωπος...

 

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΣΑΣ ΠΟΥ ΨΩΝΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ


35 Χρόνια μετά την λήψη της φωτογραφίας βρέθηκε ένα πηγάδι με τα οστά του εικονιζόμενου ελληνοκύπριου, στο Τζιάος της Αμμοχώστου.


Ακολούθησε ταυτοποίηση του... DNA και το συμπέρασμα ήταν ότι ο Γιάννης Παπαγιάννης και οι 18 συμπολεμιστές του εκτελέστηκαν εκεί, το 1974 και ρίχτηκαν στο πηγάδι που μετατράπηκε σε ομαδικό τάφο...


Ο Τούρκος τον κέρασε το τελευταίο τσιγάρο της ζωής του.


Δεν ήταν ένας μεγαλόψυχος στρατιώτης, αλλά ένας δειλός άνθρωπος που εκτέλεσε τον αιχμάλωτο του, αφού πρώτα έστησε μια προπαγανδιστική φωτογραφία.


Ο επίλογος γράφτηκε στις 14 Αυγούστου 2009 όταν έγινε η κηδεία του Ιωάννη Παπαγιάννη και των άλλων υπερασπιστών της Αμμοχώστου.


Αιωνία σας η μνήμη αδέλφια...


ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΣΑ ΑΘΩΑ ΑΙΜΑΤΑ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί δεν είναι άνθρωποι!!!
      Διάβασα σήμερα ότι ένας τούρκος πέταξε την έγκυο γυναίκα του σε γκρεμό για να πάρει τα λεφτά της ασφάλειας! Έγκυο στο δικό του παιδί!
      Τι να λέμε τώρα...
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
  2. Η γιαγιά μου που ήταν απο την Πέργαμο και ήξερε απο πρώτο χέρι τι εστί τούρκος, μας έλεγε: "Με τον τούρκο φάε και πιές, μην κοιμηθείς στο ίδιο δωμάτιο γιατί θα σε σφάξει στον ύπνο σου"
    Τόση εμπιστοσύνη αξίζουν οι τούρκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. with them i left something in 1987.hope happen soon.still strong at 54.need my pride back after i lost in cyprus and imia.pray to god for that.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις