Ο Αϊμάν αλ Ζαουάχρι, ο σημερινός ηγέτης της Αλ Κάιντα, είναι Εβραίος...!!!!!!

al-zaouahri


Ο Αϊμάν αλ Ζαουάχρι, ο σημερινός ηγέτης της Αλ Κάιντα, είναι Εβραίος
Πολλοί από εμάς τους ανεξάρτητους μπλογκερ, δεν έχουμε κατανοήσει ποιες δυνάμεις βρίσκονται πίσω από όλους τους πολέμους, τις οικονομικές απάτες, την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τις Φαλς Φλαγκ σε συνεργασία με τους
πρωθυπουργούς πολλών ευρωπαϊκών κρατών, όπως της Γαλλίας και της Αγγλίας. Ο Ολλάντ όπως και ο Σαρκοζί, ο Άγγλος Κάμερον είναι ολοι τους Εβραίοι. Θα ήθελα να παραθέσω ότι όχι ολοι οι εβραίοι πολίτες είναι σαν και αυτούς τους εγκληματίες και μπορούν να κατηγορηθούν για τις δολοφονικές πράξεις εναντίον της ανθρωπότητας.
Εδώ, ένα από τα παραδείγματα και αποκάλυψη για το ποιος είναι ο Αϊμάν αλ Ζαουάχρι με φόντο πίσω του το Αστέρι του Δαβίδ που και αυτό…όπως όλα τα άλλα είναι κλεμμένο!
Ο Αϊμάν αλ Ζαουάχρι, ο σημερινός ηγέτης της Αλ Κάιντα, είναι Εβραίος και τα ίδια τα καθάρματα που τον διόρισαν έχουν αρχίσει να στέλνουν απειλές ότι οι μουσουλμάνοι θα πρέπει να επιτεθούν!
Το ίδιο το κάθαρμα ο αλ Ζαουάχρι έχει πολεμήσει για τη CIA στη Βοσνία.

binladen-zawahiri

Ο αδελφός του, ο Ζαιμεαν αλ-Ζαουάχρι πολέμησε για τη CIA και τους Εβραίους στο Κοσσυφοπέδιο.
Τον Ιανουάριο του 2000, το αμερικανικό Κογκρέσο δήλωσε οτι ο Αϊμάν αλ Ζαουάχρι βρήκε κατοικία στις ΗΠΑ. Η δήλωση προέρχεται από την Υπηρεσία Μετανάστευσης και Πολιτογράφησης.
Λέτε οι ίδιοι να του έδωσαν την κατοικία; Επίσης ο οβραίος Αλ Ζαουάχρι ενεργούσε απο την έδρα του που ήταν στο Λονδίνο.
Δεν έχει αλλάξει τίποτα στο σιωνιστικό σενάριο.. πάντα οι ίδιοι δολοφόνοι και παραχαράκτες της αλήθειας βρίσκονται πίσω από όλες τις επιθέσεις, πολέμους και εξαγορά συνειδήσεων για την ίδρυση της Σιών.


< Το άρθρο είναι μετάφραση από ξένη πηγή >



ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις